|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Olafekk

|
Zaslal: po červen 04, 2012 4:53 pm Předmět: Prosím o kontrolu jídelníčku...:( |
|
|
Už mě fakt nebaví ta moje stagnace váhy, vesměs se snažim každý 3 hodiny cca jíst kvalitní stravu, hodně vlákniny, bla bla.. mám 194cm, 90kg váha. Chtěl bych udělat tu stovku kterou bych si držel a postupně zkvalitňoval, ale ať s jídelníčkem dělám cokoliv ta váha je pořád konstantní..
6:00 - 100-150g vloček, sou to vločky od Goody - morning
10:00 - celozrnej chleba se sýrem nebo šunkou, sýr bývá cottage, eidam, šunka nevim, to je dycky ta co je v lednici.. ( :D )
14:00 - oběd, téměř vždy různorodé maso + těstoviny, rejže nebo brambory (nikdy knedliky:D)
po tréningu kterej bejvá v půl čtvrtý příde maltox, zhruba 45minut potom tvaroh
19:00 - k večeři vesměs celozrný pečivo s nějakým sýrem nebo šunkou o5, čas se mění podle toho kdy zvládnu už něco sníst
22:00 - neni to pravidlo, ale snažim se před spaním jíst další tvaroh (250g tedy jedna vanička)
Rozestupy mezi jídlama mám spíš takový jak to de (přestávka na jídlo, když se dostanu domu nebo když prostě cejtim, že něco můžu sníst a nepozvracim se.. obrazně myšleno)
S tim, že se mi něco uloží do tuků počítám a jak řikám, 100kg si chci držet a postupně zkvalitňovat..
Za jakékoliv rady budu rád:)
Edit: sluší se napsat, že cvičim rok
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: po červen 04, 2012 4:59 pm Předmět: Re: Prosím o kontrolu jídelníčku...:( |
|
|
| Olafekk napsal: |
10:00 - celozrnej chleba se sýrem nebo šunkou, sýr bývá cottage, eidam, šunka nevim, to je dycky ta co je v lednici.. ( :D )
19:00 - k večeři vesměs celozrný pečivo s nějakým sýrem nebo šunkou o5, čas se mění podle toho kdy zvládnu už něco sníst
|
10:00 - celozrnný chleba s šunkou a sýrem není pro 90kg člověka, co chce nabrat, svačina*
19:00 - celozrnné pečivo není plnohodnotná večeře, přidej tam sachry a bílkoviny, zdá se mi že máš obojího málo. Takže třeba tuňáka, těstoviny, brambory.
Zvyš sachry. Ovoce a zeleninu zřejmě jíš, že.
*moje rada: 2ks pečiva, šunka/sýr, zelenina, větší jogurt _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Olafekk

|
Zaslal: po červen 04, 2012 5:09 pm Předmět: Re: Prosím o kontrolu jídelníčku...:( |
|
|
| Frozz. napsal: | | Olafekk napsal: |
|
10:00 - celozrnný chleba s šunkou a sýrem není pro 90kg člověka, co chce nabrat, svačina*
19:00 - celozrnné pečivo není plnohodnotná večeře, přidej tam sachry a bílkoviny, zdá se mi že máš obojího málo. Takže třeba tuňáka, těstoviny, brambory.
Zvyš sachry. Ovoce a zeleninu zřejmě jíš, že.
*moje rada: 2ks pečiva, šunka/sýr, zelenina, větší jogurt |
ovoce a zeleninu jim mezi tim samozřejmě, ok ok přidám na svačině a večeři jak řikáš, za 2 tejdny se zvážim a uvidíme.. :) Dík
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: po červen 04, 2012 5:22 pm Předmět: |
|
|
Váha , výška i cíl ... úplně ale úplně stejný. Ale jídelníček je uplně někde mimo. Ja jím Co 2 až 3 hodiny, 4 je dle mýho až moc.
Ja se držím velkých ( hlavních jíděl) před a po treningu to si davam většinou vejice , čočka , maso , těstoviny cokoliv s velký obsahem bílkovin a komplexních sacharidů. Nějaky chleba šunky sýry .... to jsou jen svačiny mezi jídly a ne plnohodnotné jídlo. Ja trenuju denně , ať už se jedná o posilování se zátěží nebo běh. A jím jak si tělo řekne , někdy sním jednu krabičku tvarohu , někdy i dvě. Záleží na zátěži toho dne, nebát se toho.
|
|
| nahoru |
|
 |
Olafekk

|
Zaslal: po červen 04, 2012 7:38 pm Předmět: |
|
|
Copak ani bych se toho nebál, ale 1.) nechci příliš zatížit trávící trakt a 2.) čim víc jim... tim víc... vyloučim... nechci zbytečně vyhazovat prachy oknem tim, že to tělo nezvládne strávit každej den necvičim, cvičim 4x do tejdne a čim víc si myslim, že o tom vim, tim horší výsledky mám, když sem o jídelníčku nevěděl nic, nic o prázdnejch kaloriích, nic o sacharidech před a bílkovinách po tak sem šel myslim docela hezkejch 8,5kg nahoru, od tý doby se to ale ani nehlo.. ať to tam soukám jídlo za jídlem nebo mám dlouhý mezery, pořád stejný.. kdyby mi ta váha nedělala takovej problém tak to sem přirozeně ani nepíšu, ale protože už sem fakt v nouzi tak sem chtěl poradit.. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: út červen 05, 2012 9:17 am Předmět: |
|
|
Cau, na tu snidani bych pri tve vaze dal klidne i vic tech vlocek nez 100 - 150g.Mozna bych dal nejakou svacinu mezi tou 14:00 - 19:00, nejakou lehci klidne... A po tom treninku bych dal neco jineho nez tvaroh, za ty penize co te stoji tvaroh si muzes klidne dat davku nejakyho gaineru. Ten tvaroh az vecer pred spanim ok. A na veceri jak uz psal Frozz. dat neco plnohodnotnejsiho.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: út červen 05, 2012 5:01 pm Předmět: |
|
|
Budu se opakovat , ale z nějakeho chleba sýra a šunky ( pokud to není 100% šunka a není ji aspoň tak čtvrt kila, což je jediná možnost :D) nic nepřibereš. Jestli chceš dosáhnout na stovku, tak z toho co tu vidím to je běh na, no dlouhá je málo ... FaktHodněDost dlouhou trať. Pokud to tělo nedokaže zpracovat , tak ti nejspíš chybí vláknina. Prostě svaly nerostou ze vzduchu. Pořádné jídlo + náročný tréning je jediný základ. Tohle se obejít nedá.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bomberguy
|
Zaslal: út červen 05, 2012 11:48 pm Předmět: |
|
|
Mrknul jsem na tvůj jídelníček. Myslím že do diety dobrý, solidně s tím vyrýsuješ. Jestli chceš objem, viděl bych to na dvojnásobek toho co jíš teď a to beze srandy. (to co jíš teď za celý den sním já na snídani + na oběd a to mám o 15 kg míň než ty)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|