Dřevárny jsou pro děcka :) ... zajeďte si třeba na Čas vlků, kdo má opravdu zájem se do tohohle dát, dřevárna je taková jak to říct... no proti gustu žádnej dišputát, ale mimibazar je na stejný úrovni no
O bože, ono se to dostalo i sem.
Nalepovací elfí uši a polystyrenový meče...
"Do hlavy za dvacéét!!"
edit: Aby bylo jasno, proti klasickýmu historickýmu šermu nic nemám, ale larp je zlo stejný úrovně jako mimibazar
Já se omlouvám, ale jsem plný nadšení po návratu z Bitvy pěti armád
Jo a do hlavy se nesmí a meče nejsou polystyrenový
Octopusse si nevšímej, ten všechno zná a tudíž taky může vším opovrhovat. Je to zábava a nesmí se to brát tak vážně, což ovšem někteří nechápou. Jak se ti líbilo bludiště, chci znát názor člověka co ho nestavěl.
_________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
O bože, ono se to dostalo i sem.
Nalepovací elfí uši a polystyrenový meče...
"Do hlavy za dvacéét!!"
edit: Aby bylo jasno, proti klasickýmu historickýmu šermu nic nemám, ale larp je zlo stejný úrovně jako mimibazar
Já se omlouvám, ale jsem plný nadšení po návratu z Bitvy pěti armád
Jo a do hlavy se nesmí a meče nejsou polystyrenový
Octopusse si nevšímej, ten všechno zná a tudíž taky může vším opovrhovat. Je to zábava a nesmí se to brát tak vážně, což ovšem někteří nechápou. Jak se ti líbilo bludiště, chci znát názor člověka co ho nestavěl.
Přesně tak, je to zábava :)
Bludiště mi přišlo jako super nápad. Škoda, že nebylo na rovnější plácku (když jsi vylezl na kopec, měl jsi celkem slušný přehled o tom, co se v něm děje a mohlo to být o něco kratší (časově), protože když už pytle byly v pokladnicích, lidi se pospojovali do velkých armád a byl to celkem masakr.
Ale jak říkám, nápad to byl super a bavilo mě to.
_________________ Ať ten, kdo neviděl padat tmu, neslibuje kráčet nocí. J.R.R.Tolkien (Pán prstenů: Společenstvo prstenu)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru