|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: st červen 06, 2012 2:17 pm Předmět: |
|
|
Game of Thrones poslední epizoda:
- co to k*rva bylo to na konci?  , to zatím nemělo spojení s příběhem, je to "novinka", že? Jestli jsem to teda pochopil správně...
Začínám mi tu Khaleese fakt rád  .
Konec hrozně nahlodal, už teď se těším na 3 řadu. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ego
|
Zaslal: st červen 06, 2012 2:24 pm Předmět: GoT |
|
|
tak novinka, strašili tam o tomhle už pěknejch pár dílů, ale poprvé bylo fakt vidět o co jde.
jinak to bylo každopádně super, khaleesi konečně přestala bejt jenom namyšlenej fracek :D a kdo ví co bude s chudákem Tyrionem.
no a v tom roce čekání je asi konečně čas se pustit do těch knížek.
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st červen 06, 2012 3:12 pm Předmět: |
|
|
ze soundtracků je celej příběh takovej jasnej... ale naštvali mě, němám rád *objekty z konce dílu*
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: st červen 06, 2012 3:17 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | ze soundtracků je celej příběh takovej jasnej... ale naštvali mě, němám rád *objekty z konce dílu* |
Proč tě to naštvalo? je to podle předlohy holt. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: st červen 06, 2012 3:36 pm Předmět: |
|
|
No vypadalo to jak z jistýho seriálu od AMC, kde je takovej výjev na konci každýho druhýho dílu.
A celkově jsem z druhé řady spíš zklamanej, děj se nikam neposunul, Jonova linie byla zprzněná, Aryu obrali o všecky pořádný scény a často se mění věci, který se měnit nemusely a nahrazujou se nudnou vatou. Ale není to jen chyba seriálu, i předloha je taková nijaká, po stránce příběhu, sice pořád někdo umírá, ale ve finále se nic moc neděje. Mám trochu obavy, že to Martin nezvládne uzavřít, nebo že dřív umře. Údajně má v závěti, že veškerý rukopisy a poznámky mají být po jeho smrti zničený. _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st červen 06, 2012 3:46 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | guruhonza napsal: | | ze soundtracků je celej příběh takovej jasnej... ale naštvali mě, němám rád *objekty z konce dílu* |
Proč tě to naštvalo? je to podle předlohy holt. |
Je hodně serialu s těmahle věcma...
Těšil jsem se spíš na serial, kterej bude víc o politice a ve středověkém a možná i starověkém stylu. Souboje o trůn, intriky, ...
I přesto jsem z téhle celé sezony nesmírně zklamanej a dávám jí tak 60%. První sezona by dostala tak 95%. Sice mě to nebavilo, ale nikdy jsem se vyloženě netěšil na další díl jako loni.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: pá červen 08, 2012 8:16 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: pá červen 08, 2012 8:24 am Předmět: |
|
|
Guru - tak zkus spis serial Rome _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: so červen 09, 2012 3:56 pm Předmět: |
|
|
To sem netusil, ze zacali znova tocit Red Dwarf.
Ted sem videl 1a 2 dil na jotube z 9. serie, a musim rict ze je to velke zklamani, desny.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
cz.petab
|
Zaslal: čt červen 21, 2012 3:52 pm Předmět: |
|
|
První dva díly sedmé série Futuramy jsou venku. Ještě jsem neviděl, asi to nebude nic moc ale naděje umírá poslední.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt červen 21, 2012 4:14 pm Předmět: |
|
|
Falling Skies a True Blood začaly série ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|