|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gome6
|
Zaslal: st červen 06, 2012 6:21 pm Předmět: Whey protein nebo High protein ? |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
duke.dukem
|
Zaslal: st červen 06, 2012 6:52 pm Předmět: |
|
|
Pokud ti muzu radit, tak z techto dvou ani jeden. Radsi si par desetikorun na kilo priplat a kup si neco poradneho (co se tyka stravitelnosti, prasnosti, chuti, slozeni,...). A pokud uz nutne jeden z techto dvou chces, tak ber alespon ten syrovatkovy (dokud je v akci).
|
|
| nahoru |
|
 |
vorlosup
|
Zaslal: st červen 06, 2012 6:56 pm Předmět: Re: Whey protein nebo High protein ? |
|
|
Já bych ti doporučil whey, sice prom-in neni chuťově žádná sláva, ale za tu cenu dobrý. Když je porovnáš, tak whey má více aminokyselin a měl by být rychlejc vstřebatelnější než high, protože high je směs více druhů proteinů a je tam i soja a ta se mi moc nezdá. A obědnej rychle, zejtra akce končí.
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: st červen 06, 2012 11:27 pm Předmět: |
|
|
Co si pamatuju tak v High byla sója a podobné jedy a navíc byl snad i dražší. Takže spíš Whey, ale teď jsem měl Whey od Prominu, čokoládový a hrůza. Ještě že jsem to dostal. Strašně to pěnilo, chuť nic moc, spíš jako voda s kakaem, zlatá super 70ka kdysi dávno. Také bych nevzal ani jeden. Spíš nějaký 2300g. To za 800 seženeš. A nebo si připlatit.
|
|
| nahoru |
|
 |
xxsml
|
Zaslal: čt červen 07, 2012 12:41 am Předmět: |
|
|
Proteiny se sójou jsou chuťově největší humpl, co jsem kdy pil.
A jak píše RavenStalker, ten čokoládový od Prominu pění, napění tak na trojnásobek a chuť nic moc, já osobně si třeba oblíbil MyoFusion (právě proto, že to není jen syrovátkový, ale nemá v soě sóju), 2,3kg mě vyšlo na na 820,- a chuť naprosto luxusní.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gome6
|
Zaslal: čt červen 07, 2012 4:39 pm Předmět: |
|
|
a co kdybych si zase objednal Hi anabol protein ? Na internetu co čtu tak je kvalita chválená za tu cenu a lidi v naší posilce jsou s ním prej taky spokojený,já teď mám jahodovej kilo za necelých 500,vzhledem k mému studentskému rozpočtu by to bylo asi nejlepší v týhle cenový relaci.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|