Kondice,fyzička atd.

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kondice,fyzička atd.  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> Kondice,fyzička atd.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
konor

PříspěvekZaslal: pá červen 08, 2012 2:53 pm    Předmět: Kondice,fyzička atd. Odpovědět s citátem

Ahoj ! Od září s nástupem na střední školu chci začít trénovat MMA a BJJ a potřeboval bych nabrat dobrou fyzičku a kondici potřeboval bych přes prázdniny se trošku osvalit a zlepišt výdrž a rychlost. Teďka trenuju Thai box který mam ve středu,pátek a neděli připravil jsem si takovej malej tréninkovej plán jak bych chtěl přes prázdniny cvičit:

Po- RÁNO: Běh, ODPOLEDNE: Kondiční trénink
Ut- RÁno: Běh , ODPOLEDNE: Kondiční trenink
St-RÁNO: Běh, ODPOLEDNE: Technický trénink Thai boxu
Čt- ODOPOLEDNE: Sprinty + Běhání do velkého kopce
Pá- RÁNO: Běh, VEČER: Kondiční/kruhovej trenink na Thai boxu
So- Volno
Ne- DOPOLODNE: Kondiční trénink VEČER: Thai box= technika/sparringy

Je mi 15 let měřím 167 cm a vážím 68 Kg, Potřeboval bych především poradit jaké cviky provádět (Rozdělil bych si je po seriích na treninky na rychlost vytrvalost atd. a postupně bych je střídal ob. týden)
Předem říkám že nemam žádné vybavení, proto bych uvítal kdyby jste mi radily cviky které udělam z vlastní vahou (kliky,dřepy a podobně)

Předem děkuji za odpovědi ;)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Vidlák

PříspěvekZaslal: pá červen 08, 2012 3:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spousta amatérských závodníků v běhu nechodí běhat tak často jak sis to naplánoval ty.
konor

PříspěvekZaslal: pá červen 08, 2012 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem amatér, navíc asmatik (teprve ve 14 sem se dostal z toho horšího stádia) a proto jsem chtěl víc běhat aby sem to astma nějak anuloval ve sportu, popř. prosím o radu kolikrát týdně běhat když počítam že chci 1 týdně běhat sprint/ či běhat do kopce ;)
Mictian

PříspěvekZaslal: pá červen 08, 2012 5:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Píšeš, že by ses chtěl trochu osvalit. Avšak pokud běháš 5x týdně a 6x týdně máš kondiční tréninky, tak to hodně štěstí.
konor

PříspěvekZaslal: pá červen 08, 2012 5:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Právě proto by se mi spíš hodily rady protože s kondičním tréningem orpavdu nemam moc velké zkuenosti ;)
Hammer_Fist

PříspěvekZaslal: pá červen 08, 2012 5:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

konor napsal:
Právě proto by se mi spíš hodily rady protože s kondičním tréningem orpavdu nemam moc velké zkuenosti ;)

vykasli sa na hodinove behania...ked sa chces osvalit zarad tri krat do tyzdna osvedcene fullbody- TBT alebo HST

ked chces kondicku, zarad si na zaver kazdeho treningu jednu TABATU, najlepsie s anglicakmi (burpees) a vo volne dni daj dva krat do tyzdna trening sprintov, ak velmi chces tak mozes zaradit nieco v tomto style na dlhe hodinove behacky sa vyser, nic ti to neda, akurat spalis drahocenne svaly, tento pristup klasickych boxerov je uz davno prekonany... a hlavne neefektivny vzhladom na vynalozenu snahu, kratkymi HIIT treningami sprintov ziskas o vela viac a neublizis svalom ktore sa snazis ziskat

a co sa naberania tyka podstatou je dobra a kvalitna strava, vela bielkovin, minimum jednoduchych cukrov
-Stalker-

PříspěvekZaslal: st červenec 18, 2012 4:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Hammer_Fist"]
konor napsal:
...

To ti teda nevim.Behanim palit svaly?Nevim jak vytrvalostnim,ale mym stylem (cca 4km) kolem 20-30min svaly nepalim.Na fyzicku jsou (podle meho pristupu klasickeho boxera) nejlepsi sprinty zarazene do pomaleho behu.Napr.2min beh,15sec sprint a dokola.
Co se tyce vylepseni fyzicky,nejvic pomuze shozeni vahy.Zhubnul jsem o 10kg po objemu a takovou fyzicku jsem nemel ani pred zapasem...

Rychle na stránku:

Přejdi na: