přibrání x kalorie

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - přibrání x kalorie  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> přibrání x kalorie
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
fibi87

PříspěvekZaslal: čt červen 07, 2012 7:39 pm    Předmět: přibrání x kalorie Odpovědět s citátem

Zdravim. Téměř všude se píše, že pro přibrání je potřeba zvýšit kalorie, a tak se ptám ( jako laik ) jestli mi tedy někdo může popsat jak mám v jídelníčku navýšit kalorie, ale ne tím způsobem, že se budu přežírat jako prase. Klidně napište i konkretní vysoko kalorický jídelák. Díky moc
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mick994

PříspěvekZaslal: čt červen 07, 2012 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak já se držím svý zaběhlý klasiky jako je Velká snídaně, potom malé svačiny až do doby kdy příjde trening ( záleží na delce školy u mého případu , někdy ty svačiny mohou být 2 někdy 1) před (okolo hodiny až dvou před) a po treningu (snažím se do hodiny až hodiny a pul po treningu) mám Hlavní velká jídla. Před spaním vždy tvaroh a mléko. + Mi pomaha po treningu Gainer s proteinem, Gainer je do navýšení kalorického počtu taky dobrý pomocník
Magumi

PříspěvekZaslal: čt červen 07, 2012 8:07 pm    Předmět: Re: přibrání x kalorie Odpovědět s citátem

fibi87 napsal:
Zdravim. Téměř všude se píše, že pro přibrání je potřeba zvýšit kalorie, a tak se ptám ( jako laik ) jestli mi tedy někdo může popsat jak mám v jídelníčku navýšit kalorie, ale ne tím způsobem, že se budu přežírat jako prase. Klidně napište i konkretní vysoko kalorický jídelák. Díky moc

Váha, výška, věk, procento tuku/aktivní hmoty, trénink?
Prasopes.

PříspěvekZaslal: čt červen 07, 2012 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

idealni je vyrazovat hodne objemne a malo kaloricke veci a zarazovat misto nich vysokokaloricke bomby, tim si zvysis prijem dokonale.

vysokokaloricke potraviny/zpusoby stravy:
- susene ovoce, nejenomze je to kaloricka maloobjemna bomba, ale take ma dosti prospesnych latek (nektere i par proteinu z brouku:D)
- burakove maslo vyborny zdroj energie
- normalni maslo (vyradit margariny apod. nasycene mastne kyseliny jsou treba pak napriklad pro podporu testaku)
- slunecnicova seminka -> opet vyborny boost testaku + kaloricky vydatne jidlo
- hovezi maso, tucne ryby
- veskere orechy
- rostlinne oleje -> vyborny zpusob jak navysit kalorickou hodnotu jidla (zalevani salatů apod.)

atd. atd.

zpusobu jak do sebe energii dostat je spousta :)
dies

PříspěvekZaslal: pá červen 08, 2012 4:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zvys si denny prijem o 500 kcal. Sleduj vahu po tyzdni (cca 1kg je ok), sleduj ci ti velmi nerastie pneumatika na pupku... Podla toho potom bud pridaj alebo uber kalorie.

Dodrz nasledovne:
pomer B:S = min. 1:2
Tuky = cca 30% denneho prijmu kalorii

Cvic, relaxuj.

Rychle na stránku:

Přejdi na: