WO: Vzpirani - cesta k silnym noham

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - WO: Vzpirani - cesta k silnym noham  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> WO: Vzpirani - cesta k silnym noham
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kulíšek

PříspěvekZaslal: čt červen 07, 2012 12:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rall_ napsal:
WildOrchid napsal:
Pondeli

vyskoky do schodu
spady trhove 35/3/4
trh od stehen 45/2/4
trh technicky 55/1/3, 60/1/2
vytah trhovy 65/2/4, 70/1/3
vytah trhovy z beden 75/2/5
drepy vpredu 75/1/3
avelany, bricho

Nezlob se, že sem zas píšu, ale fakt mi to nedá... Opravdu si myslíš, že takhle má vypadat vzpěračský trénink 6 dní před závodem? 5 cviků na jednu disciplínu a spousta zbytečných rozcvičovacíma doplňkových cviků k tomu, 3 série dřepu a 12 sérií výtahů? Navíc nízká intenzita a relativně vysoký objem...Už jsem to psal sem nebo na FB, ale tohle je tak trénink pro nováčka, co se učí techniku a má silné nohy a 3 měsíce do závodů... Nechci rýpat, ale fakt bych zvážil změnu trenéra nebo si alespoň piš sama tréninky, protože horší než toto to už být snad nemůže :- (

Julie promiň, ale tohle prostě není vzpěračský trénink pro nikoho, natož pro Tebe v závodní týden... 12 nástupů na výtahy a 3 nástupy na dřepy se stejnou váhou?? Fakt nechápu k čemu tohle má být...

Neustále se někde ptáš, snažíš se získat informace, což by bylo v pořádku a naopak chválihodné, kdyby sis z toho alespoň něco úplně malinko odnesla... Divila ses, že Jirka má v tréninku jen trh, nadhoz a dřepy, ale tak to mají prostě před závody všichni... My třeba výtahy neděláme vůbec, to je takový nesmysl cvik... Vím, že se snažíš, ale ta snaha vyjde vniveč, když je špatným směrem... Zkus se konečně zamyslet nad tím, co Ti všichni říkají... Už mockrát jsem Ti psala, že u nás máš dveře otevřené a to, že nemá nikdo čas jít s Tebou pro mě není argument.. prostě chceš a nebo ne... Ať se daří, uvidíme se v neděli...:)
WildOrchid

PříspěvekZaslal: čt červen 07, 2012 12:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

streda

trh technicky 40/2/3, 45/2, 50/1/3, 55
nadhoz technicky 55/1/2, 60/1/3, 65/1/2
drep vpredu 55/2, 60/1/3
avelany, bricho

co se tyce tech protestu, ja ty rady beru na zretel, ale chce to cas. Jak uz jste tu psali, neda se najednou zmenit trenink 3 tydny pred zavodama a jet neco jinyho. S tou pripravou jakou jsem mela se bez drepu a pozvedu (vytahu) neobejdu, musim si udrzovat silu.
Jak Luda trefne rekl, je to jiny u cloveka co nadhazuje 50kg pod osobakem ve drepu, protoze ten kdyz pujde nadhoz s maximalni intenzitou, neunavi se tolik jako ja, kdyz pro me zaroven kazdej ten drep v technice je maximalni moznej. Jirka, Pavla i Andrej - vseci mate o hodne lepsi drep a pozved nez techniku, takze se s vama nemuzu srovnavat. Vase rady posloucham a probiram to s Ludou, nejak ten trenink prizpusobime. Urcite mate pravdu s dlouhodobym planem a silovou pripravou, ale ted to pred zavody nema smysl najednou menit na neco jinyho.
Taky bych byla rada, kdyz by se k mojemu treninku vyjadril nekdo zkusenejsi, nekdo kdo uz trenera dela, a setkal se i s pripady kdy mel nekdo max v nadhozu skoro stejny jako ve drepu vpredu a pozvedu. Luda vcera premistil 140kg z visu a postavil to, kdyz nedavno delal drepy vpredu, 130 dvakrat nedal! Proste jsou i jiny typy nez ti se silnyma nohama a zadama :) Samozrejme vim, ze tu silu si musim natrenovat, ale neni to lehky jak se vam muze zdat. Vy mate proste jinej somatotyp, jiny predpoklady.
Majesty

PříspěvekZaslal: čt červen 07, 2012 1:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

WildOrchid napsal:
Luda vcera premistil 140kg z visu a postavil to, kdyz nedavno delal drepy vpredu, 130 dvakrat nedal!

tak to musi mit nejakou hodne zajimavou techniku na drepech vepredu, protoze tohle proste matematicky nedava smysl
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
WildOrchid

PříspěvekZaslal: čt červen 07, 2012 1:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ale jo, proste pri premisteni to trefi "na pero".
Majesty

PříspěvekZaslal: čt červen 07, 2012 2:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to je podle spis znak spatne techniky na drepu nez nejake dobre techniky premisteni. Na pero se ma prece drepat vzdycky.
WildOrchid

PříspěvekZaslal: pá červen 08, 2012 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

patek

trh technicky 35, 35, 40
nadhoz technicky 40, 40
bricho

"trenink" jen tak na udrzeni rychlosti.. v nedeli se uvidim :)

Jeste pro Pavlu, minule jsem ten prispevek nak prehlidla - Jirka tam ma napsanou asi jednou tydne posilovnu, kde zrejme zarazuje nejaky kompenzacni cviky. Neumim si predstavit trenink vzperace treba bez posilovani bricha.
Nevytahy jsou asi specialita olympu, ty z beden jsou vpodstate jen skubnuti trapezama (cinka nad kolenama) coz udela pak pri technice hodne.
Ty drepy v pondeli byly tezky, s vetsi vahou bych to nedala. Proto taky ted uz nejdu nic tezkyho na nohy, aby si odpocinuly do zavodu.
Rall_

PříspěvekZaslal: pá červen 08, 2012 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

WildOrchid napsal:
streda

trh technicky 40/2/3, 45/2, 50/1/3, 55
nadhoz technicky 55/1/2, 60/1/3, 65/1/2
drep vpredu 55/2, 60/1/3
avelany, bricho

co se tyce tech protestu, ja ty rady beru na zretel, ale chce to cas. Jak uz jste tu psali, neda se najednou zmenit trenink 3 tydny pred zavodama a jet neco jinyho. S tou pripravou jakou jsem mela se bez drepu a pozvedu (vytahu) neobejdu, musim si udrzovat silu.
Jak Luda trefne rekl, je to jiny u cloveka co nadhazuje 50kg pod osobakem ve drepu, protoze ten kdyz pujde nadhoz s maximalni intenzitou, neunavi se tolik jako ja, kdyz pro me zaroven kazdej ten drep v technice je maximalni moznej. Jirka, Pavla i Andrej - vseci mate o hodne lepsi drep a pozved nez techniku, takze se s vama nemuzu srovnavat. Vase rady posloucham a probiram to s Ludou, nejak ten trenink prizpusobime. Urcite mate pravdu s dlouhodobym planem a silovou pripravou, ale ted to pred zavody nema smysl najednou menit na neco jinyho.
Taky bych byla rada, kdyz by se k mojemu treninku vyjadril nekdo zkusenejsi, nekdo kdo uz trenera dela, a setkal se i s pripady kdy mel nekdo max v nadhozu skoro stejny jako ve drepu vpredu a pozvedu. Luda vcera premistil 140kg z visu a postavil to, kdyz nedavno delal drepy vpredu, 130 dvakrat nedal! Proste jsou i jiny typy nez ti se silnyma nohama a zadama :) Samozrejme vim, ze tu silu si musim natrenovat, ale neni to lehky jak se vam muze zdat. Vy mate proste jinej somatotyp, jiny predpoklady.

Já právě ani zas takovou rezervu nemám...Při maxku v pozvedu 200 jsem otočil 180 (sice hecnutý na závodech, ale stejně je to minimální rozdíl) a rozdíl mezi přemístěním a dřepem mám asi jen 20kg, což je fakt taky takové minimum. Spolíhat na to, že se při přemístění ntrefíš na péro je nesmysl, to má být samozřejmost a musí tam být rezerva, když otočení bude těžká a taky musí zůstat síla na výraz. A není prostě možné, abys měla maximum v přemístění větší než v předním dřepu. Pak je chyba v tréninku, buď jsou dřepy dělané špatnou technikou, nebo je fláká nebo je prostě cvičí nedostatečně, když už má nohy a záda příliš unavené z 50 sérií techniky. V každém případě je to chyba tréninku a příklad by sis z toho brát neměla... Ale když budeš chtít, tak můžem třeba nějaký plán dát dohromady, nebo ti s tím můžeme poradit :-)
WildOrchid

PříspěvekZaslal: ne červen 10, 2012 3:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak, trenink jsem asi az tak spatnej nemela, kdyz jsem si na zavodech dala osobak, narozdil od Ralla nebo Pavly (i kdyz u te nevim jestli vubec na republiku ladila). Jirka byl samozrejme nejlepsi a dal si rovnou ceskej rekord :) holt profesional.

Tak a ke me:

TH 64,4
Trh 65x, 65, 70x
Nadhoz 75, 80 OR , 82x
Dvojboj 145kg

Umisteni: druha, po Pavle (s tim jsem pocitala :) )

Mohlo to byt lepsi, toho trhu je skoda. Prozatim nejlepsi dvojboj jsem mela 148. Zatim se me furt drzi, ze nejlepsi vykon mam kazdorocne ze zavodu v Plzni :D meli by tam nekdy udelat republiku.

Jsem zvedava, jak pujdu trenink do Eleika, snad to domluvime s Ludou v pondeli. mam 3 tydny.
madball

PříspěvekZaslal: ne červen 10, 2012 3:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sorry za OT.

Majesty napsal:
Tak to je podle spis znak spatne techniky na drepu nez nejake dobre techniky premisteni. Na pero se ma prece drepat vzdycky .

Samozřejmě máš jako vždy pravdu.

Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
WildOrchid

PříspěvekZaslal: ne červen 10, 2012 3:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne červen 10, 2012 4:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

WildOrchid napsal:
Tak, trenink jsem asi az tak spatnej nemela, kdyz jsem si na zavodech dala osobak, narozdil od Ralla nebo Pavly
Přesně tohle jsem si myslel, že napíšeš, pokud se ti to povede. No, nevím jestli děláš dobře...

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Majesty

PříspěvekZaslal: ne červen 10, 2012 4:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
sorry za OT.

Majesty napsal:
Tak to je podle spis znak spatne techniky na drepu nez nejake dobre techniky premisteni. Na pero se ma prece drepat vzdycky .

Samozřejmě máš jako vždy pravdu.

Nevim co jsi mi timhle chtel rict, tohle urcite neni jeho standartni pracovni serie :)

Mimochodem gratulace WO
madball

PříspěvekZaslal: ne červen 10, 2012 4:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty napsal:
Nevim co jsi mi timhle chtel rict, tohle urcite neni jeho standartni pracovni serie :)

Díváš se na všechno moc z jednoho úhlu pohledu.
Ano, dřepat na péro je lepší, protože zvedneš větší váhu, ale pokud už jseš třeba na takové úrovni, že proto tebe takhle dřepnout není limit při nadhozu, tak je dobrý mít i jistotu, že se s činkou postavíš bez elasticity ve svalech a zase ti to dává prostor pro zvýšení výkonu, protože nemusíš činku tahat tak vysoko.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
ygg

PříspěvekZaslal: ne červen 10, 2012 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
WildOrchid napsal:
Tak, trenink jsem asi az tak spatnej nemela, kdyz jsem si na zavodech dala osobak, narozdil od Ralla nebo Pavly
Přesně tohle jsem si myslel, že napíšeš, pokud se ti to povede. No, nevím jestli děláš dobře...

Jako bys WO neznal .... je to fajn holka, ale než jí cokoli radit a vysvětlovat, to je lepší si dát drátem do voka .

Jinak k výsledku gratulace, osobák vždy potěší .
frode

PříspěvekZaslal: ne červen 10, 2012 9:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

WildOrchid napsal:
Tak, trenink jsem asi az tak spatnej nemela, kdyz jsem si na zavodech dala osobak, narozdil od Ralla nebo Pavly (i kdyz u te nevim jestli vubec na republiku ladila).

Julco, tomuhle snad ani nemuzes verit! Fakt me mrzi, ze si od nich nenechas poradit.
Plus co vim, tak Pavla ma problemy s kolenem a leci to. Minule psala neco o 10 injekcich do kolene, takze asi stopro formu mit nemohla. A stejne byla prvni. Rall byl taky prvni a osobak si muze udelat jindy.

Kazdopadne, gratulace! Konecne je ta 80ka pokorena.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - WO: Vzpirani - cesta k silnym noham Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: