"sacharidové vlny"

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - "sacharidové vlny"  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> "sacharidové vlny"
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
pitd

PříspěvekZaslal: st duben 25, 2012 8:13 pm    Předmět: "sacharidové vlny" Odpovědět s citátem

Dobrý večer,
chtěl bych se zeptat jestli má smysl použít sacharidové vlny v tomto provedení:
Po: 300-400g sacharidů (Uvidím časem co bude lépe sedět)
Út:50-100 (Nevím jak se dostat na nulu se sacharidy, takže něco okolo těch 50)
St: 300-400
Čt: 50-100
Pá: 350-450
So: okolo 200
Ne: 50-100
Jinak co se týče bílkovin, vidím to každý den okolo 160-200 a tuky okolo 30-60.
Výška:180cm
Váha:75kg (Bral jsem dvakrát za sebou antibiotika, zhubl jsme něco přes 10kg)
Cíl tohoto by mělo být přibrání s co nejmenším podílem tuků. Jinak po,st,pá,so posilovna a út,čt,pá mám ještě tréninky (aerobní aktivita).
Byl bych rád za nějaké rady a jestli to má vůbec smysl (bude to fungovat).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
daftruck

PříspěvekZaslal: st duben 25, 2012 8:34 pm    Předmět: Re: "sacharidové vlny" Odpovědět s citátem

pitd napsal:
Dobrý večer,
chtěl bych se zeptat jestli má smysl použít sacharidové vlny v tomto provedení:
Po: 300-400g sacharidů (Uvidím časem co bude lépe sedět)
Út:50-100 (Nevím jak se dostat na nulu se sacharidy, takže něco okolo těch 50)
St: 300-400
Čt: 50-100
Pá: 350-450
So: okolo 200
Ne: 50-100
Jinak co se týče bílkovin, vidím to každý den okolo 160-200 a tuky okolo 30-60.
Výška:180cm
Váha:75kg (Bral jsem dvakrát za sebou antibiotika, zhubl jsme něco přes 10kg)
Cíl tohoto by mělo být přibrání s co nejmenším podílem tuků. Jinak po,st,pá,so posilovna a út,čt,pá mám ještě tréninky (aerobní aktivita).
Byl bych rád za nějaké rady a jestli to má vůbec smysl (bude to fungovat).

No na sacharidových vlnách moc svalů nepřibereš.
Vittus

PříspěvekZaslal: st duben 25, 2012 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, začal jsem podobný systém akorát s tou změnou, že low carb dny mám, když mám posilku. Glykogen do svalů stejně nenačerpáš v den tréninků (doufám, že nemluvím nějaké nesmysly). Den s více sacharidy mám mezi tréninky abych regeneroval. Je teda pravda, že po tréninku si gainer dám ale je to také jediný větší příjem sacharidů ten den. Bohužel tento systém teprve testuji a nemůžu proto podat nějaké přesné výsledky.
pitd

PříspěvekZaslal: st duben 25, 2012 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vittus napsal:
Ahoj, začal jsem podobný systém akorát s tou změnou, že low carb dny mám, když mám posilku. Glykogen do svalů stejně nenačerpáš v den tréninků (doufám, že nemluvím nějaké nesmysly). Den s více sacharidy mám mezi tréninky abych regeneroval. Je teda pravda, že po tréninku si gainer dám ale je to také jediný větší příjem sacharidů ten den. Bohužel tento systém teprve testuji a nemůžu proto podat nějaké přesné výsledky.

Vysoké sacharidy mám v dny posilovny, proto že ji stíhám tak nějak odpoledne a mám vždy strašný hlad, kdežto út a čt mám tréninky večer a není pro mně takový problém vydržet nížší sacharidy a v neděli mám buď volno nebo plavání a to je popříapdě taky večer a vydržím to. Ale prostě po té posilce, když po ní jedu ještě tak půl hodinky cardio tak bych to o nízkých nevydržel a v pátek i st mám buď trénink před nebo po, ale zdá že by tedle systém byl k ničemu /= nevím, doufám, že napíše víc lidí a dám to nějak do kupy.
Spashett

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2012 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

takze znova jak uz rekl daftruck...

vis o cem jsou sacharidove vlny ??
Vis proc jsou tam dny s 0-50g sacharidu? a proc se ty dny takhle po sobe stridaj? VER MI ZE TO NENI URCITE PRO TO ABY JSI NABRAL CISTOU SVALOVOU HMOTU. !!!!!!!!
jari

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2012 3:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Noo, jsi první průkopník variabilních nesmyslných vln určených k nabírání čisté svalové hmoty.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2012 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jari napsal:
Noo, jsi první průkopník variabilních nesmyslných vln určených k nabírání čisté svalové hmoty.

Průkopníků a vynálezců tu je každej měsíc hafo
jirdano

PříspěvekZaslal: pá duben 27, 2012 2:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a další případ věřící v kouzelné, všemocné, hubnoucí, nabírací, dokonalé VLNY
daftruck

PříspěvekZaslal: po červen 11, 2012 11:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím,nechtěl jsem tady zakládat nový téma,tak bych to napsal sem. Chtěl bych tak na 4 týdny vyzkoušet sach. vlny,tak jsem si je nastavil následovně:
50,100,200,250,300,400, 0 a nebo 50 to ještě musím upřesnit. Myslíte,že by to takhle mohlo bejt dobře nastavený? současná váha 85kg
jari

PříspěvekZaslal: po červen 11, 2012 12:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daftruck napsal:
Zdravím,nechtěl jsem tady zakládat nový téma,tak bych to napsal sem. Chtěl bych tak na 4 týdny vyzkoušet sach. vlny,tak jsem si je nastavil následovně:
50,100,200,250,300,400, 0 a nebo 50 to ještě musím upřesnit. Myslíte,že by to takhle mohlo bejt dobře nastavený? současná váha 85kg

Ahoj. Jsem příznivce kratších vln ale někomu může vyhovovat i tohle. Na nulu nechoď, zřejmě jedeš poprvý a spodní hranice 100 bohatě stačí. Osobně bych to viděl na 100,200,300,400. I ta tvoje nemusí být špatná, třeba vyzkoušet. Pokud se ti nebude pasovat ani jedno, můžu doporučit dvovlnu, jednu vyšší a druhou nižší. Hodně štěstí.
daftruck

PříspěvekZaslal: po červen 11, 2012 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky za tip. Když moc nezabere ta první vlna,tak vyzkouším tu tvojí. A ještě jsem se chtěl zeptat,jestli by šlo do příjmu sacharidů zařadit i celozrnné pečivo max. 2 nebo 3 kusy za den. Zjistil jsem si,že ta jedna celozrnná kaiserka má 30g sacharidů a pouze 1,5g tuku.
Crewe

PříspěvekZaslal: út červen 12, 2012 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daftruck napsal:
Díky za tip. Když moc nezabere ta první vlna,tak vyzkouším tu tvojí. A ještě jsem se chtěl zeptat,jestli by šlo do příjmu sacharidů zařadit i celozrnné pečivo max. 2 nebo 3 kusy za den. Zjistil jsem si,že ta jedna celozrnná kaiserka má 30g sacharidů a pouze 1,5g tuku.

Zařadit může, co chceš, ale kaiserky nejsou moc vhodný. Když už pečivo, tak si kup takový ty balení fitness chleby - To je opravdu celozrnné pečivo. Ani to bych ani moc nežral ve vlnách. Já to mám 2 chleby týdně. - Pro takový spestření.
daftruck

PříspěvekZaslal: pá červen 15, 2012 2:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A ještě jsem se chtěl zeptat na kolika gramech zhruba držíte tuky? Já něco kolem 30g,tak nevím jestli ubrat nebo přidat
Crewe

PříspěvekZaslal: pá červen 15, 2012 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daftruck napsal:
A ještě jsem se chtěl zeptat na kolika gramech zhruba držíte tuky? Já něco kolem 30g,tak nevím jestli ubrat nebo přidat

Nech to. Ale jestli máš nějakou vlnu třeba 100 a míň, tak tuky klidně můžeš přidat.
daftruck

PříspěvekZaslal: pá červen 15, 2012 2:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok, díky

Rychle na stránku:

Přejdi na: