|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cocman
|
Zaslal: út červen 12, 2012 4:55 pm Předmět: Paleo palacinky |
|
|
Vcera jsem si je udelal a bylo to delikatni, tak me napadlo, jestli to nekde nechce taky zkusit.
3 banany (cim cernejsi, tim lepsi)
100 ml kokosovyho mlika
4 velky vejce
2 lzicky vanilkovyho extraktu (nepovinny)
100 gramu rozmixovanych mandli
2 lzicky jedly sody nebo prasku do peciva
sul (staci spetka)
1 lzicka skorice, pripadne pernikovyho koreni (zalezi na vas)
trocha mlika
Rozmackam banany, pripadne rozmixuju. Ja mam rad kousky, tak jsem to vzal jen vidlickou. Pridam kokosovy mliko, vajicka a cely to zamicham. Ve druhy misce si smicham vsechny sypky ingredience a pak to vsechno hodim k sobe a poradne rozmicham. Pridavam pomalu mliko, az to ma pozadovanou konzistenci, jako testo na palacinky. No a pak uz to jen davam na panev a delam palacinky. Tohle vystaci asi na 5 palacinek (zalezi na velikosti panve).
Je to dobry a nepotrebuje to ani dosladit. Staci dat nahoru treba ochucenej tvaroh nebo ovoce a vyborny jidlo je na svete.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út červen 12, 2012 5:08 pm Předmět: |
|
|
To zní dobře. Výborná paleo palačinka je steak. Ten mě vždy nadchne:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út červen 12, 2012 5:18 pm Předmět: |
|
|
me se to libi, az obnovim zasoby, tak vyzkousim _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st červen 13, 2012 6:24 am Předmět: |
|
|
Dnes to udělám, jen si přidám dovnitř lněná semínka. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: st červen 13, 2012 10:29 am Předmět: |
|
|
Pěkný, večer jdu na to. _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st červen 13, 2012 2:37 pm Předmět: Re: Paleo palacinky |
|
|
Inspirováno Cocmanem, jen jsem si tam něco přidal:
3 banany
100 ml kokosovyho mlika
4 velky vejce
100 gramu (drcené mandle + kokos + lnena seminka )
1 lzicka prasku do peciva (příště nedám, není důvod)
2 odmerky banan proteinu
sul (staci spetka)
1-2 lzicky skorice
- musím uznat, že to jsou zatím nej palačinky (u mě spíš velikostí lívance), co jsem zatím dělal
- dají se jíst i samotné, chuťově fajn, večer si to udělám s tvarohem a jahodama
Je jich tolik:
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st červen 13, 2012 5:44 pm Předmět: |
|
|
Hezký, hned bych si to dal jako dezert. Mimo to, bez kypřícího prášku z toho budou hodně tenký placky a možná to pak ztratí tu "šťavnatost z vejšky", ale zkus příště a uvidíš, možná to tak nebude. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|