|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Chery
|
Zaslal: st červen 13, 2012 8:10 pm Předmět: Bolest hlavy |
|
|
Tak co,jakej trénink byl s toutou nepříjemností?
Mě se to stalo úplně poprvé včera, a to cvičím celkem dlouho.
Nejhorší v ten den bylo,že když jsem jel mrtvolu,tak kvůli té neúnosné bolesti jsem jel vahu,kterou jedu jako max,dal jsem 4 opakovani,5 uz jsem nedal,a ten cikán na mě kouká a tak idiotsky mi řekne,už nemužeš jo..
A to nemluvim o tom,že je tam chlap,který říká,ať tolik netřískám s činkou na mrtvole,no co lepšího si přát
To je prostě hnus
Co vy?nějaký podobný zkušenosti?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Poman

|
Zaslal: st červen 13, 2012 9:03 pm Předmět: Re: Bolest hlavy |
|
|
| Chery napsal: | Tak co,jakej trénink byl s toutou nepříjemností?
Nejhorší v ten den bylo,že když jsem jel mrtvolu,tak kvůli té neúnosné bolesti jsem jel vahu,kterou jedu jako max,dal jsem 4 opakovani,5 uz jsem nedal,a ten cikán na mě kouká a tak idiotsky mi řekne,už nemužeš jo..
A to nemluvim o tom,že je tam chlap,který říká,ať tolik netřískám s činkou na mrtvole,no co lepšího si přát
To je prostě hnus
Co vy?nějaký podobný zkušenosti? |
Rozbolelal mě hlava při čtení tohoto příspěvku _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Chery
|
Zaslal: st červen 13, 2012 9:25 pm Předmět: Re: Bolest hlavy |
|
|
| Poman napsal: | | Chery napsal: | Tak co,jakej trénink byl s toutou nepříjemností?
To je prostě hnus
Rozbolelal mě hlava při čtení tohoto příspěvku |
Se ti ani nedivím
|
|
| nahoru |
|
 |
Chery
|
Zaslal: st červen 13, 2012 9:26 pm Předmět: Re: Bolest hlavy |
|
|
| Poman napsal: | | Chery napsal: | Tak co,jakej trénink byl s toutou nepříjemností?
To je prostě hnus
Rozbolelal mě hlava při čtení tohoto příspěvku |
Se ti ani nedivím
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st červen 13, 2012 10:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|