Crewe - It´s OK, I am Bulking

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 33, 34, 35  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Crewe - It´s OK, I am Bulking  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Crewe - It´s OK, I am Bulking
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Crewe

PříspěvekZaslal: čt červen 14, 2012 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čtvrtek (14.6) 100s
Zítra si jdu pro psyllium, tak snad mi to trošku s tou pravidelností pomůže. - Tohle je fakt hrůza. Ještě jsem teda změnil to, že si k obědu dávám 2 lžíce extra panenskýho oliváče. - Vadí, když si ten olej dávám samotnej? Mně docela chutná.
Jsem zvědavej na pondělí, jak na tom budu s břichem. Poslední dobou jsem docela unavenej. - Jak kdy no.. Většinou jsem nejvíc unavanej při 500s a druhej den po tom, potom je to v pohodě.

Jinak dneska: Jsem ráno nic nedával, jelikož jsme měli od 7.
Odpoledne: 50min rotopedu (tepovka, tak kolem 130-135.) - Když je ten rotoped samotnej, tak je to těžký udržet přes 130. Kardio po tréninku je v klidu přes 150 tep...
Shlédnul jsem při tom tenhle dokument (nevím, co to je :-D) :

A taky jsem si dneska po dlouhý době vařil něco jinýho než maso.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: čt červen 14, 2012 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Většinou jsem nejvíc unavanej při 500s a druhej den po tom, potom je to v pohodě.

To je naprosto normalni.

citace:
Odpoledne: 50min rotopedu (tepovka, tak kolem 130-135.) - Když je ten rotoped samotnej, tak je to těžký udržet přes 130. Kardio po tréninku je v klidu přes 150 tep...

Tak pridej :) Cim si to meris?
Crewe

PříspěvekZaslal: čt červen 14, 2012 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
citace:
Většinou jsem nejvíc unavanej při 500s a druhej den po tom, potom je to v pohodě.

To je naprosto normalni.

citace:

Tak pridej :) Cim si to meris?

S tou únavou jsem rád, že to není problém někde jinde...

Na rotopedu mám přímo měřič tepu. (rotoped je starej asi 5 let), ale nejspíš měří správně, nikde jinde jsem snad na rotopedu nejezdil. A ono přidat není lehký - Odpoledne jo, ale ráno s tím mám dost velkej problém. Kolikrát to sotva ušlapu.
Crewe

PříspěvekZaslal: pá červen 15, 2012 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pátek (15.6) 200s - Dneska se mi do tréninku moc nechtělo, bylo pěkně a vůbec jsem nestíhal. Nakonec jsem to dal, tak jak bych měl každej den. Trénink byl nakonec bomba.

Trénink:
1A) Bench Press 6x4 (65kg) - Dost mě to překvapilo, bylo to lehký
1B) Rumunský mrtvý tah 6x5 (70kg)
1C) Power Clean 6x5 (60kg) - Neměl jsem to dávat hned po MT. - Myslel jsem, že chcípnu.

2A) Čelní dřepy 3x4 (70 kg) ; Dřepy 3x5 (80 kg)
2B) Přitahy velký činky v předklonu 6x5 (55kg)
2C) Zvedání velké činky (biceps) 3x5 (40kg), kliky na bradlech 3x5

+2 trisety na břicho po 15 op.
+30min rotopedu (tepovka kolem 140). - Na HIIT jsem neměl sílu.

Dneska jsem si udělal tyto toasty:

Zde je návod: https://forum.ronnie.cz/toasty-s-coko-arasidovou-naplni-t29652.html - Bohužel se mi nepovedli, jako jsou na obrázku :-D

A dojedl jsem ten dietní "koláč" ze včerejška s menšíma úpravama:

Hodně jsem začal přemýšlet o dřepovacím stojanu. Prodal jsem starou zbraň na airsoft, tak mám hafo peněz...
Crewe

PříspěvekZaslal: ne červen 17, 2012 12:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sobota (16.6) Byl jsem na Airsoftu. A ráno: 45min svižná chůze ( na lačno) - Bylo nádherně, tak se mi z airsoftu vůbec nechtělo domů...
Sacharidů mělo být 200. - Co se nestalo? Samozřejmě. Týden se držím, nesežeru nic jinýho, než, co bych měl a pak v sobotu večer jedu k babičce na oslavu narozenin, naštěstí se grilovalo, tak jsem moc sraček nesežral, avšak něco tam bylo. Jedl jsem spíš kuřecí. Vraceli jsme se až někdy ve 2 ráno. - Já už tam na židli usnul :D

V pondělí si zajedu pro psyllium.
Crewe

PříspěvekZaslal: ne červen 17, 2012 12:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neděle (17.6) Dneska 200s.
vstával jsem až v 11. Tak jsem ani kardio na lačno nedával. Dneska se budu muset asi naposledy učit...
Odpoledne: Dám si rotoped a při tom shlídnu Bigger, Stronger, Faster. - Má to 105min, to je akorát na rotoped :-D
Jsem zvědavej na zítra, kolik si naměřím přes břicho. Jinak dost jsem začal uvažovat o dietě na zp. WD, RD. Apod. - To bych si ještě vybral tu nejlepší. Myslíte, že je vhodná nějaká takováhle dieta přímo na hubnutí? Nebo to je spíše na vysekání. Chci nějakou dietu, cca na těch -15cm přes břicho.. Tak nevím, nevím.
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne červen 17, 2012 12:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čus.

Jen to trochu ujasním .-).

Tohle nejsou diety (diet v angličtině neznamená co, to u nás "dieta", ale spíš "strava"), není jejich cílem pomoct se ztrátou 5, 10kg tuku nebo 15cm přes břicho a pak s nimi přestat. Je to dlouhodobý (většinou celoživotní - když to člověku sedne) koncept, který následuješ stejně, jako lidé dodržují stravu 5-7 jídel za den.

Jestli chceš vyrýsovat - shodit tuk, zkvalitnit postavu a samoz. se cítit dobře, plný energie, běž do toho. Ale první si o tom něco nastuduj, je toho na internetu hodně.

Měj se!

edit: nevím, jestli znáš můj log, ale jedu WD asi 4 měsíc a z původních 88kg jsem to stáhnul na 81,5kg, vizuelně se dokonce zdá, že jsem ještě přibral nějaké svaly.
Crewe

PříspěvekZaslal: ne červen 17, 2012 12:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Čus.

Jen to trochu ujasním .-).

Tohle nejsou diety (diet v angličtině neznamená co, to u nás "dieta", ale spíš "strava"), není jejich cílem pomoct se ztrátou 5, 10kg tuku nebo 15cm přes břicho a pak s nimi přestat. Je to dlouhodobý (většinou celoživotní - když to člověku sedne) koncept, který následuješ stejně, jako lidé dodržují stravu 5-7 jídel za den.

Jestli chceš vyrýsovat - shodit tuk, zkvalitnit postavu a samoz. se cítit dobře, plný energie, běž do toho. Ale první si o tom něco nastuduj, je toho na internetu hodně.

Měj se!

Díky za info.
Teď si o tom dost čtu. Ještě si něco pročtu a dám vědět, jak jsem se rozhodl... Furt jsem na vážkách, nějak z toho mám respekt :-X
Crewe

PříspěvekZaslal: ne červen 17, 2012 1:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:

edit: nevím, jestli znáš můj log, ale jedu WD asi 4 měsíc a z původních 88kg jsem to stáhnul na 81,5kg, vizuelně se dokonce zdá, že jsem ještě přibral nějaké svaly.

Nedával jsem EDIT, aby sis to mohl, kdyžtak přečíst hned...
Tvůj log znám a právě od tebe jsem se insproval. Z bývalého fóra jsem se i inspiroval od Lukyna (Lukinobr) - Taky se do tohohle způsobu stravování pustil.
Líbilo se mi to dost. Spíš mi jde o to, jestli se tohle hodí i pro selata. - Pro mě. Můj cíl je takovej: (nevím, jestli jsi to tady pročítal, nebo ne, ale napíšu to sem) Chci se dostat na cílovou váhu, tak 85kg. Měřím 190. A přes břicho těch 80-85, tak by to vypadalo. Mám cca měsíc, než pojedem na dovolenou, tak bych chtěl shodit dost přes břicho...
O prázdninách mám brigádu (stavba), tak tam je jídlo hodně na obtíž + příprava a vše okolo. - Tohle by mi to dost ulehčilo. A můj cíl byl právě takovej, že v listapadu bych se chtěl pustit do objemu. Něco pěkně nabrat a pak už jen vysekat. - Budu potom maturovat, takže to WD pojedu už určitě. - Nebude čas. To je asi tak vše.
Máča

PříspěvekZaslal: ne červen 17, 2012 3:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nedal bys sem recept na tu buchtu tvarohovou cos dělal?
Crewe

PříspěvekZaslal: ne červen 17, 2012 3:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Máča napsal:
Nedal bys sem recept na tu buchtu tvarohovou cos dělal?

https://forum.ronnie.cz/proteinovy-kolac-buchta-do-diety-muj-recept-t29978.html - Já měl po druhý jinou polevu...
Crewe

PříspěvekZaslal: ne červen 17, 2012 3:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak když jsem se konečně rozjel, že jsem si zvyknul dávat každý ráno na lačno před školou 50min na rotopedu, tak si zase přečtu tenhle článek: http://kulturistika.ronnie.cz/c-11144-jason-ferruggia-12-duvodu-proc-nehubnete.html Konkrétně 10. bod. Mám na tohle srát, nebo se mám na ranná rotoped vysrat. Po tréninku si dávám 30min HIIT.
Crewe

PříspěvekZaslal: po červen 18, 2012 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pondělí (18.6) 100s - Dneska proběhlo měření. Jsem nasranej, sere mě to, co pro to dělám a prostě ten pupek a kozy nejdou dolů....
Břicho: -1cm (99cm)
Váha: 94 - Ani deka dole.
Omezil jsem už dávno sacharidy po tréninku a nevím, jestli je to dobře... Někdo říká, že mu šlo spalování líp, pak zase čtu, že sacharidy po tréninku jsou nejdůležitější i v dietě... - Co je správně?

Ráno jsem rotoped nedával, jelikož jsme měli tělocvik..
Odpoledne: Trénink + 30min rotopedu.

Koupil jsem si vlákninu, psyllium neměli, ale bába mi řekla, že je to prakticky to stejný.
-Zejtra bude nulka.
Crewe

PříspěvekZaslal: út červen 19, 2012 2:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Úterý (19.6) 250s
Po dlouhém čtení, přemýšlení, jsem se rozhodl, že nepojedu vlny, ale ustálým si sacharidy na nějakých 250-300s na týden. - Uvidíme, co dám dolů a když to půjde dolů pěkně, tak to nechám, když ne, tak budu trošku skákat, ale bude to třeba 150-300 a vlna bude třídenní. - Uvidíme, jak to bude vypadat.
Ranní rotoped: 500kcal (48min)
Odpoledne: 50min toroped/kolo - Podle toho, jestli bude chcát, nebo ne.
Crewe

PříspěvekZaslal: út červen 19, 2012 7:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moc pěkná motivace ;-)
http://www.professionalmuscle.com/videos/ - Shlídnul jsem to všechno....

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Crewe - It´s OK, I am Bulking Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 33, 34, 35  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: