| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
robosan2
|
Zaslal: čt červen 14, 2012 7:17 pm Předmět: Zkušenost s vločkami |
|
|
Zdravím ,
jsem těžce pracující , a nedávno jsem začal jíst musli v jogurtu nebo mléku. Hodně mi chutnají , ale hlavně cítím jak mě posilují. Jenže mám problém. V poslední době po pár dnech konzumace už jen 30 g musli , na mě přijdou bolesti zad (kolem páteře). Připadám si někdy jak důchodce ( po ohnutí se těžce narovnávám,seká mě v zádech , hodně se potím a dostávám křeče ) . Jsem jak ztuhlý. Musím je vynechat a za pár dnů jsem ok. Nemáte s vločkami někdo stejnou nebo podobnou zkušenost ? Díky Robert
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt červen 14, 2012 7:20 pm Předmět: |
|
|
Tak toho opravdu slyším poprvé, zkus jinou značku nebo jiné druhy vloček, nejsou jen ovesné. :) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: pá červen 15, 2012 5:42 am Předmět: |
|
|
Spíš se zamysli, jeslti společně s těmi vločkami neodebereš ze svého režimu také něco jiného...
a opravdu to nemusí být jen jídlo:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá červen 15, 2012 6:07 am Předmět: |
|
|
Ze si tu dotycny z nas jen dela prdel, je snad jasne :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spashett

|
Zaslal: pá červen 15, 2012 6:46 am Předmět: |
|
|
Taky mi to prijde chujovina:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá červen 15, 2012 7:16 am Předmět: |
|
|
To je asi jen nejaka spatva varka vlocek, po konzumaci se obali kolem patere a ziji vlastnim zivotem.
Skus koupit jine a jinde a bude to ok.
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: pá červen 15, 2012 12:09 pm Předmět: |
|
|
Tazatel by si asi nejdřív měl ujasnit, co že to vlastně konzumuje - vločky, nebo müsli v jogurtu/mléku ?
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
|
| nahoru |
|
 |
robosan2