|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
vlkisekk
|
Zaslal: po červen 18, 2012 11:51 am Předmět: problém s připojením wifi |
|
|
Mám takový problém, pořídil jsem si net, wifi připojení, do dneška v poho, notas se normálně připojil, potom jsem jel na týden pryč, počítač jsem používal jinde, přijel jsem domů a notebook mi wifi vůbec nenajde, divné je, že telefon mi normálně wifi najde a připojím se, notebook najde jiné sítě, ale tu mojí ne, restar nic nepomáhá, nevíte čím to může být? díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: po červen 18, 2012 3:27 pm Předmět: |
|
|
| balbi napsal: | A nemáš notebook, na kterým se vypíná a zapína bezdrátové připojení na klávesnici? |
mám acer aspire, tady to je vpředu, wifi je zaplá určitě
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po červen 18, 2012 3:33 pm Předmět: |
|
|
| balbi napsal: | A nemáš notebook, na kterým se vypíná a zapína bezdrátové připojení na klávesnici? |
Psal že na ostatní wifi se dostane v pohodě.
Psal jsi že restart nepomáhá. Nevím ale restart čeho. Zkus normálně odpojit router ze zásuvky a zapojit ho.
|
|
| nahoru |
|
 |
dies

|
Zaslal: po červen 18, 2012 4:31 pm Předmět: |
|
|
Mozes skusit aj manualne pridat nove sietove pripojenie (bezdratove), kde napises SSID svojej domacej siete.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po červen 18, 2012 4:34 pm Předmět: |
|
|
Tohle nedavno zacalo delat me segre u notebooku, pokud mel slabou baterku (asi pod 50%). Jakmile ho pripoji ke zdroji, dobije se, tak wifi zase jde. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: po červen 18, 2012 8:44 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Tohle nedavno zacalo delat me segre u notebooku, pokud mel slabou baterku (asi pod 50%). Jakmile ho pripoji ke zdroji, dobije se, tak wifi zase jde. |
no baterka je plná, restartoval jsem jak wifi (vytáhnul jsem jak síťový kabel tak ze zásuvky) a pořád nic, už fakt nevím
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út červen 19, 2012 8:35 pm Předmět: |
|
|
Neměnil si nastavení WIFI, např. tam kde si měl ten NTB jinde?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|