Zaslal: ne srpen 23, 2009 2:28 pm Předmět: Hledá se dobrý fyzioterapeut
Zdravim, mohl by někdo z Ostravy a okolí doporučit kvalitního fyzioterapeuta, který se specializuje na ramena? Nerad bych šel k nějakému všeobecnému u kterého se mi daný problém nevyřeší.
_________________ Všechno přijde časem, ale jinak sem dobrý :))
Zaslal: ne srpen 23, 2009 2:32 pm Předmět: Re: Hledá se dobrý fyzioterapeut
supeeel napsal:
Zdravim, mohl by někdo z Ostravy a okolí doporučit kvalitního fyzioterapeuta, který se specializuje na ramena? Nerad bych šel k nějakému všeobecnému u kterého se mi daný problém nevyřeší.
Každej schopnej by ti to měl vyřešit.Tady se moc na specializace nehraje.
Jinak bych doporučil sebe,ale nejsem z Ostravy a už vubec nejsem dobrej takže sory:)
Podle zprávy od ortopeda. RHB ommi 1.dx. - LTV s centrací hlavice.... Vůbec se v tom nevyznam, Ale s ramenem už mám přes 3 roky problémy. TEhdy sem už byl na jedné rehabce, ale tento problém mi řešil formou magnetu. Bylo to totálně k ničemu. Tak proto chci k odbornikovi, at se problému můžu nadobro zbavit :)
_________________ Všechno přijde časem, ale jinak sem dobrý :))
Cau, taky hledam nejakeho fyzioterapeuta kvuli dlouhodobemu problemu s ramenem. Nemate nekdo zkusenosti s nekym v Praze ci okoli, kdo by dokazal pomoci a ne resil veci stylem "to nesmite a tohle taky ne"... klidne napiste do pm.diky
Protahuju se po cvičení?
Věnuji při cvičení pozornost zadnímu deltu stejně, jako jeho přední hlavě?
Nemám vklenutá ramena vpřed? (souvisí s první otázkou)
Nepřetěžuju ramena neustálým bench-pressem?
Cvičím cviky i na fixátory lopatek pro jejich správné zafixování (pokud mám vklenutá ramena vpřed)?
Mám dobrou techniku cviků?
_________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru