|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Royi

|
Zaslal: čt červen 21, 2012 11:20 am Předmět: Posilovna Pardubice |
|
|
Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli tady je někdo z Pardubic a jestli by mi někdo nedoporučil nějakou posilovnu tam. Od záři tam s kámošem nastupujem na univerzitu a tak bych chtěl vědět jestli se tam dá sehnat nějaká levná/dostačující posilka. Nepotřebujem žádnou "nádhernou" posilku s milionem strojů, ale stačí nám něco menšího s víc železem :) předem díky za odpovědi. _________________ "Train smart. Eat right. Sleep 10 hours day" - Jay Cutler
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Grimley

|
Zaslal: čt červen 21, 2012 11:22 am Předmět: Re: Posilovna Pardubice |
|
|
| Royi napsal: | | Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli tady je někdo z Pardubic a jestli by mi někdo nedoporučil nějakou posilovnu tam. Od záři tam s kámošem nastupujem na univerzitu a tak bych chtěl vědět jestli se tam dá sehnat nějaká levná/dostačující posilka. Nepotřebujem žádnou "nádhernou" posilku s milionem strojů, ale stačí nám něco menšího s víc železem :) předem díky za odpovědi. |
Já chodím do fit-sport.cz a je to tam fajn a studenti maj myslím nějakou výhodnou permici měsíční ... strojů tam je fůra, jednoruček taky a plno bejvalo tenkrát ve všední dny kolem pátý nejvíc no ... jetě si najdi posilovnu na Dubině, ale ta je z univerzity dál a nikdy jsem tam nebyl... :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
NB4U
|
Zaslal: čt červen 21, 2012 11:36 am Předmět: Re: Posilovna Pardubice |
|
|
| Grimley napsal: | | Royi napsal: | | Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli tady je někdo z Pardubic a jestli by mi někdo nedoporučil nějakou posilovnu tam. Od záři tam s kámošem nastupujem na univerzitu a tak bych chtěl vědět jestli se tam dá sehnat nějaká levná/dostačující posilka. Nepotřebujem žádnou "nádhernou" posilku s milionem strojů, ale stačí nám něco menšího s víc železem :) předem díky za odpovědi. |
Já chodím do fit-sport.cz a je to tam fajn a studenti maj myslím nějakou výhodnou permici měsíční ... strojů tam je fůra, jednoruček taky a plno bejvalo tenkrát ve všední dny kolem pátý nejvíc no ... jetě si najdi posilovnu na Dubině, ale ta je z univerzity dál a nikdy jsem tam nebyl... :) |
jee, to je moje bývalé fitko Bart´s Gym :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Royi

|
Zaslal: čt červen 21, 2012 11:38 am Předmět: Re: Posilovna Pardubice |
|
|
| Grimley napsal: | | Royi napsal: | | Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli tady je někdo z Pardubic a jestli by mi někdo nedoporučil nějakou posilovnu tam. Od záři tam s kámošem nastupujem na univerzitu a tak bych chtěl vědět jestli se tam dá sehnat nějaká levná/dostačující posilka. Nepotřebujem žádnou "nádhernou" posilku s milionem strojů, ale stačí nám něco menšího s víc železem :) předem díky za odpovědi. |
Já chodím do fit-sport.cz a je to tam fajn a studenti maj myslím nějakou výhodnou permici měsíční ... strojů tam je fůra, jednoruček taky a plno bejvalo tenkrát ve všední dny kolem pátý nejvíc no ... jetě si najdi posilovnu na Dubině, ale ta je z univerzity dál a nikdy jsem tam nebyl... :) |
Koukal jsem na web na posilovnu na Dubině a ceny mají pěkné :) Ještě bych se tě chtěl zeptat jestli nevíš kolik pak stojí ta permice pro studenty? Na jejich webu se totiž moc nevyznám. Díky _________________ "Train smart. Eat right. Sleep 10 hours day" - Jay Cutler
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt červen 21, 2012 11:40 am Předmět: |
|
|
měsíční v tý fit-sport vyjde na 590, Dubina nevím, nechodím tam :)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
cm3lda

|
Zaslal: pá červenec 13, 2012 11:44 am Předmět: Re: Posilovna Pardubice |
|
|
| Royi napsal: | | Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli tady je někdo z Pardubic a jestli by mi někdo nedoporučil nějakou posilovnu tam. Od záři tam s kámošem nastupujem na univerzitu a tak bych chtěl vědět jestli se tam dá sehnat nějaká levná/dostačující posilka. Nepotřebujem žádnou "nádhernou" posilku s milionem strojů, ale stačí nám něco menšího s víc železem :) předem díky za odpovědi. |
Naproti Afi byla docela slušná, hlavně v centru, při cestě ...
fitsportirclub
|
|
| nahoru |
|
 |
cm3lda

|
Zaslal: pá červenec 13, 2012 11:44 am Předmět: Re: Posilovna Pardubice |
|
|
fitsportirclub
|
|
| nahoru |
|
 |
raqwator

|
Zaslal: st listopad 21, 2012 10:31 pm Předmět: Re: Posilovna Pardubice |
|
|
| cm3lda napsal: | | Royi napsal: | | Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli tady je někdo z Pardubic a jestli by mi někdo nedoporučil nějakou posilovnu tam. Od záři tam s kámošem nastupujem na univerzitu a tak bych chtěl vědět jestli se tam dá sehnat nějaká levná/dostačující posilka. Nepotřebujem žádnou "nádhernou" posilku s milionem strojů, ale stačí nám něco menšího s víc železem :) předem díky za odpovědi. |
fitsportirclub |
Docela levná je posilovna v Sezemicích...je to cca 5km od Pardubic směrem na Holice
jednorázové vstupné je 20kč a měsíční 200kč,ale mají tam otvírací dobu jen od tří do devíti.
Naposledy upravil raqwator dne pá únor 01, 2013 10:39 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: st listopad 21, 2012 11:15 pm Předmět: |
|
|
Před měsícem jsem se byl protáhnout v bazénu. Není to tam vůbec špatný a moc se mi líbila klec s TRX. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Martin Pedain

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 4:43 pm Předmět: |
|
|
Znáte někdo, prosím, posilovnu v Bohdanči či Pardubicích kde se dá řvát, prdět a zvracet někde hluboko ve sklepě či garáži za levný bakšiš?
Jedu si tam shánět práci a nějaký čas budu obracet penízky. O Dubině a Masarykáči vím. _________________ Show must go on.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|