|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Deflorátor

|
Zaslal: čt červen 21, 2012 10:33 pm Předmět: |
|
|
Draper napsal: | Deflorátor napsal: | doufám že je to fake, mám doma MyoFusion |
Tak zrovna na MyoFusion uz nejake testy na obsah bilkovin delany byly i tady v CR a dopadl docela mizerne. |
Fakt? Nemáš nějakej link, že bych ho už nekupoval?
|
|
nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt červen 21, 2012 10:35 pm Předmět: |
|
|
me to pride jako fake.. z jakyho duvodu by MP riskovali takovymhle zpusobem svoji dobrou povest, kdyz maji jeden z nejprodavanejsich proteinu vubec (btw v tom testu nesedi ani "Claimed % Protein"), spis budu verit laboratornimu testu delanymu v SVÚ, kde vysel Combat vic nez dobre _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
nahoru |
|
 |
Deflorátor

|
Zaslal: čt červen 21, 2012 10:42 pm Předmět: |
|
|
Luster napsal: | me to pride jako fake.. z jakyho duvodu by MP riskovali takovymhle zpusobem svoji dobrou povest, kdyz maji jeden z nejprodavanejsich proteinu vubec (btw v tom testu nesedi ani "Claimed % Protein"), spis budu verit laboratornimu testu delanymu v SVÚ, kde vysel Combat vic nez dobre |
Přesně tak, razítko a podpis...
|
|
nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt červen 21, 2012 10:42 pm Předmět: |
|
|
*** _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
nahoru |
|
 |
Deflorátor

|
Zaslal: čt červen 21, 2012 10:50 pm Předmět: |
|
|
Díky moc, jseš si opravdu jistej že je to myo? Jestli jo, tak už Gaspariho sponzorovat nebudu...
|
|
nahoru |
|
 |
cipinek
|
|
nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt červen 21, 2012 10:51 pm Předmět: |
|
|
Deflorátor napsal: | Díky moc, jseš si opravdu jistej že je to myo? Jestli jo, tak už Gaspariho sponzorovat nebudu... |
Ano jsem si 100% jistej. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
nahoru |
|
 |
Deflorátor

|
Zaslal: čt červen 21, 2012 10:53 pm Předmět: |
|
|
Draper napsal: | Deflorátor napsal: | Díky moc, jseš si opravdu jistej že je to myo? Jestli jo, tak už Gaspariho sponzorovat nebudu... |
Ano jsem si 100% jistej. |
Tak jsem aspoň zas chytřejší, díky
|
|
nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt červen 21, 2012 11:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
nahoru |
|
 |
saren

|
Zaslal: čt červen 21, 2012 11:23 pm Předmět: |
|
|
Gaspari už na tu stránku reagoval a také do té zprávy dali výsledky laboratoře.
|
|
nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt červen 21, 2012 11:39 pm Předmět: |
|
|
Tak o (ne)kvalitě Gaspariho nemám pochyby, spíše mě zajímala značka MusclePharm. Každopádně tam nedal autor výsledky testů, takže jakákoliv důvěra v tu tabulku asi moc na místě není.
|
|
nahoru |
|
 |
Krieger
|
Zaslal: pá červen 22, 2012 11:15 am Předmět: |
|
|
Chtěl jsem se zeptat. Originál Muscle Pharm je kanadská nebo americká firma? Na obalu je napsáno made in USA ale podle čárového kódu na etiketě my to nesouhlasí. Koukal jsem se na pikslu a začíná to čísly 7-36 kdežto výrobky z USA a kanady začínají čísly 00-13. Ted jsem z toho jelen. _________________ Fitness BBC- Źelivského
|
|
nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá červen 22, 2012 11:36 am Předmět: |
|
|
S tema cislama netusim, jak to je, ale MP je americka firma z Denveru a vyrobky se vyrabi myslim v Buffalu. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: so červen 23, 2012 8:34 pm Předmět: |
|
|
Jsem na vážkách, jestli si jako příští protein koupit Peptide Fusion nebo spíš Long 80 - ten první znám a docela mi vyhovoval, ale Long 80 je přece jenom trochu levnější. Má někdo zkušenosti s oběma? Který byste doporučovali?
|
|
nahoru |
|
 |
PavelV

|
Zaslal: po červenec 02, 2012 8:37 am Předmět: |
|
|
Magumi napsal: | Jsem na vážkách, jestli si jako příští protein koupit Peptide Fusion nebo spíš Long 80 - ten první znám a docela mi vyhovoval, ale Long 80 je přece jenom trochu levnější. Má někdo zkušenosti s oběma? Který byste doporučovali? |
100 lidí, 100 názorů. Prostě ho vyzkoušej a udělej si obrázek sám. Ale vzhledem k tomu, že to je druhý nejprodávanější vícesložkový protein v ČR, tak asi špatný nebude.
|
|
nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|