Výběr pojišťovny

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Výběr pojišťovny  Úvodní stránka -> Ostatní -> Výběr pojišťovny
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
idoktor

PříspěvekZaslal: so červen 23, 2012 7:56 pm    Předmět: Výběr pojišťovny Odpovědět s citátem

Jelikož mě teď nasrala banda zmrdů, která si říká ČPP, ruším všech 6 pojistek, které u nich máme a potřebuju přejít k jiné pojišťovně, která chápe význam pojištění ve stejném smyslu jako já. Tedy já platím a pojišťovna vydělává, pokud já mám problém - pojišťovna nehledá vytáčky kličky a dezinterpretace, ale prostě během týdne případ uzavře a pošle mi sjednanou škodnou částku na účet. Rád bych se zeptal na vaše zkušenosti. Jde mi o pojištění nemovitosti, povinného ručení, domácnosti, havarijka a aveterinárních výdajů za zvíře. Možná časem druhého životka/úrazového poj.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: so červen 23, 2012 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám Generali na pojištění osob a úrazy a Alianz na pojištění nemovitostí a věcí movitých. Zatím spokojenost
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
papaya

PříspěvekZaslal: so červen 23, 2012 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na pojištění života doporučuji ING.. Pokud bys měl zájem, můžem si dát informativní schůzku. Kdyžtak PM.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
idoktor

PříspěvekZaslal: ne červen 24, 2012 5:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Mám Generali na pojištění osob a úrazy a Alianz na pojištění nemovitostí a věcí movitých. Zatím spokojenost

Spokojenost s tím, kolik platíš nebo už jsi řešil nějakou pojistnou událost.

Papaya: životko spíš do budoucna, kdybych se rozmnožil, takže na to času dost. Už jedno mám.

Rychle na stránku:

Přejdi na: