|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Vittus

|
Zaslal: út červen 26, 2012 4:54 am Předmět: Rychlá pomoc od hladu. |
|
|
Zdarec, chtěl jsem se zeptat, co používáte jako rychlou a skladnou pomoc od hladu? Občas se mi v práci stane, že máme dopoledne třeba dlouhé porady nebo mi jednání navazují rychle na sebe, tak že není čas na regulérní sváču. Nestává se to příliš často, ale to riziko tu je. Zatím požívám jako zálohy musli tyčinky ale vím, že to není úplně ok. Přemýšlím ještě nad proteinovými tyčinkami od aminostaru. _________________ Semper fidelis!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pavelito

|
Zaslal: út červen 26, 2012 5:32 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út červen 26, 2012 7:04 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
zolldimato
|
Zaslal: út červen 26, 2012 10:45 am Předmět: Re: Rychlá pomoc od hladu. |
|
|
| Vittus napsal: | | Zdarec, chtěl jsem se zeptat, co používáte jako rychlou a skladnou pomoc od hladu? Občas se mi v práci stane, že máme dopoledne třeba dlouhé porady nebo mi jednání navazují rychle na sebe, tak že není čas na regulérní sváču. Nestává se to příliš často, ale to riziko tu je. Zatím požívám jako zálohy musli tyčinky ale vím, že to není úplně ok. Přemýšlím ještě nad proteinovými tyčinkami od aminostaru. |
servus, tiež sa mi to stáva.... ma to niekoľko riešeni, buď to nepredpokladaš a preto máš v šufliku pripravenú zásobu tyčiniek, ja som najčastejšie používal 100g s obsahom 30% proteinov. po takejto tyčinke som bol 2-3hodiny v pohode.
ak to vopred predpokladaš, priprav si doma vločky... no a ak maš naozaj málo času, hoď ich do mixera, pridaj protein a maj to pripravené v kancli. Potom len počas dňa pi...
ja som si ich robil takto: vločky 80g + srvátkový protein 74% 50g, banán 1ks.
je to chutné a má to všetko čo potrebuješ!
|
|
| nahoru |
|
 |
Trongix
|
Zaslal: so červenec 07, 2012 10:37 am Předmět: |
|
|
Taky někdy mívám až tak že se mi klepou ruce , třeba po 3 hodinovým tréninku a kardiu :/ Dávám si ihned po tréninku Proteinový kokteil a lžičku cukru na doplnění energie :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|