Glycerol?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Glycerol?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Glycerol?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
RavenStalker

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2012 10:01 pm    Předmět: Glycerol? Odpovědět s citátem

Bohužel jsem tu nenašel žádné podobné téma:

Glycerol/glycerin, jako součástí předtréninkového anabolizátoru? Někde jsem to viděl již, myslím že to má nový předtréninkáč grenade a poláci Olimp nebo Fitness Authority to taky dávají do nečeho.

Glycerol bude mít asi projímavé účinky a možná by se tím člověk mohl i otrávit. Ale pokud si dá třeba jen 5 gramů před, může to něco udělat? Např lepší pump? Bude to mít vůbec nějaký kladný význam? Umožní to třeba nějakou superhydrataci svalů ? Nebo bullshit? Díky za fundované odpovědi. Kdyžtak v lékárně stojí glycerol určitě pár korun ;]

Tady o tom píše Thibaudeau:

Někdo: I've read up quite a bit on your suggestions of supplementing with glycerol for the volumizing effect in bodybuilding and was curious if it would be beneficial to use in powerlifting (i.e. after weigh-in hopefully to fill in gear and aid in hydration) ? Any input would be greatly appreciated.

TC: Yes it would, anything that will increase intramuscular water retention will help with strength.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
RavenStalker

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2012 11:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale notak, neříkejte že nikdo z vás v ČR do sebe neláduje glycerol?!
RavenStalker

PříspěvekZaslal: čt červen 28, 2012 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak glycerol je v FA Xtreme Muscle Serum, Bullnoxu, Grenade cal50, Xpand Xtreme pump a asi dalších, má způsobovat lepší zavodnění svalů. Pokud se vezme bez pití tak má naopak pomoci stáhnout vodu z podkoží a odvodnit a vysekat tak na vystoupení/ focení.

Odpověděl jsem si sám, můžete to smazat nebo zamknout.
RavenStalker

PříspěvekZaslal: st červenec 11, 2012 3:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak dneska 2 polévkové lžíce (15-20g?) spolu s asi litrem vody cca 2 hodiny před tréninkem. Nechodil jsem ani moc na záchod a trénink v pohodě. Většího pumpu jsem si ale nevšiml i když trénink na to moc zaměřený nebyl a nemám teď moc sacharidů ani žádný kloudný předtréninkáč. Žádné vedlejší účinky ani nutnost na velkou se nekonaly.

Toxická dávka je až 1,5 gramu na kilo živé váhy. Takže zkusím příště znovu a o trošku více a trošku víc vody, možná na dvakrát (ráno a před tréninkem). Pokud zpozoruju nějaké zajímavé účinky dám vědět.

200ml jsem sehnal za 100Kč v lékárně.
RavenStalker

PříspěvekZaslal: pá červenec 13, 2012 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska prsa a záda.
Já 90 Kg 3 lžíce glycerolu hodinu před tréninkem spolu s monster rehab - taurin snižuje pump (sakra, došlo mi to pozdě).

::> dobrý až nepříjemný pump na předloktí otravující při tréninku zad, trochu těžko v žaludku když jsem hodně zabral

Kamarád 70kg 2 lžíce glycerolu cca 15 minut před tréninkem

::> stejný trénink prsa a záda antagonisticky - napumpovaný bicáky i kozy, chválil si to.

Rychle na stránku:

Přejdi na: