|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: út duben 10, 2012 5:52 pm Předmět: |
|
|
Frei žiješ? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: st červen 27, 2012 8:38 pm Předmět: |
|
|
Zdravím Vás, žiju, jen jsem přestal log vést proto, že jsem pak dostal ještě jednu virózu v únoru a pak třetí angínu na konci března, takže za zimu 3 atb :). Ale teď už je to lepší, cvičím, začal jsem i běhat (minulý pátek 12 km z čehož mám velikou radost), váha 82 kg a forma jako v 17 letech.
Cvičím jenom fullbody a za poslední 3 měsíce bych chtěl poděkovat a uvést následující postřehy:
Trénink
Celou dobu výhradně fullbody. Nesmírně mi sedl cizo způsob tréninku hrudníku a zad každou sérii střídat , ale ne ve smyslu supersérie, naprostá paráda, necvičím 3 měsíce jinak, buď bench (s různou itnenzitou) a k tomu cca 6-10 sérií shybů po 6-8 nebo přítahy v předklonu podhmatem a jednoručky na rovné lavici. Super. Na spodek dřepy nebo legpress.
Suplementace
Konečně se ukázalo, že dobře sestavená suplementace dobře nahradí nedostatek kvalitního jídla, k snídani výhradně croassaint a káva a k tomu Extrifit LONG, před a po tréninku Extrifit WPC 80 s Extrifit Go Pro 30. Jinak strava v menze a v bufetu. Co mě dál nesmírně mile překvapilo, byl efekt Crea-trona od firmy Smartlabs , který jsem dostal darem za (ne)moderování loňských závodů (první angína). To je snad nejsilnější krealkalyn, jaký jsem kdy měl, naprostá pecka. Vždy jsem měl raději krealkalyn než CEE, mám rád hodně i monohydrát, ale dosud jsem považoval za nejsilnější legální suplement Creatin PhX od amerického BioTechu a tohle bylo naprosto stejně silné. Dávkování v tréninkové dny 2x tbl. před a po, v netréninkový den jen 2x tbl. odpoledne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st červen 27, 2012 8:43 pm Předmět: |
|
|
Pecka, rád som si prečítal, že čo je nového. Dúfam, že sa už zdravie na tento rok umúdrilo, len tak ďalej. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Daemon

|
Zaslal: st červen 27, 2012 10:20 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, zeleninu, ovoce, vlákninu, vitamíny, stopový prvky, živočišný bílkoviny, jíš něco z toho? Já být tak často nemocnej jako ty, tak si asi čas na nějakou lepší stravu najdu, suplementací a jídlem z menzy energetickej příjem uspokojíš, ale nevím jak se musí cítit tvoje tělo a buňky:) Svaly dobrý, zkušeností máš plno, ale u mě je ruku v ruce s posilováním i zdravej životní styl, tak mě to trochu zaráží, že člověk co má docela problémy s imunitou, řeší denní příjem menzou, bufetem, a suplementací.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: st červen 27, 2012 10:35 pm Předmět: |
|
|
| Daemon napsal: | | Ahoj, zeleninu, ovoce, vlákninu, vitamíny, stopový prvky, živočišný bílkoviny, jíš něco z toho? Já být tak často nemocnej jako ty, tak si asi čas na nějakou lepší stravu najdu, suplementací a jídlem z menzy energetickej příjem uspokojíš, ale nevím jak se musí cítit tvoje tělo a buňky:) Svaly dobrý, zkušeností máš plno, ale u mě je ruku v ruce s posilováním i zdravej životní styl, tak mě to trochu zaráží, že člověk co má docela problémy s imunitou, řeší denní příjem menzou, bufetem, a suplementací. |
zdravý životní styl jsem řešil v 17 a o moc méně jsem nemocný nebyl , ale zkrátka nestíhám, v práci jsem povýšil, řeším 2 granty a evropský operační program, výuku a zkoušení studentů atd. a k tomu ještě samotné doktorské studium a sport. Živočišné bílkoviny samozřejmě jím. Teď jsem ale dal právě i dost suplementů, tělo má vše a díky tomu jsem už 3 měsíce ok. Jinak samozřejmě, když projdeš log zpátky, tak jsem to řešil dost, dokonce jsem si obden dal i obrovskou mísu salátu s cibulí, do všeho cpa česnek, onemocněl znova a přestal psát log . Teď už to tak neřeším, jedu si svoje a evidentně to funguje.
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: čt červen 28, 2012 5:16 am Předmět: |
|
|
Doufám, že si sem budeš alespoň nějáké tréninky psát :). _________________ When your mind will change, your body will be changed.
|
|
| nahoru |
|
 |
supernatural
|
Zaslal: čt červen 28, 2012 10:42 am Předmět: |
|
|
sem koukal do logu, ze ses porad nemocnej...
mel sem to taky tak, nemocnej treba i desetkrat do roka a nekdy i v lete. co sem se prestehoval na cistej vzduch (20min za prahu) sem uz nekolik let nebyl ani jednou nemocnej...
to jenom takovej tip :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: čt červen 28, 2012 10:52 am Předmět: |
|
|
| supernatural napsal: | sem koukal do logu, ze ses porad nemocnej...
mel sem to taky tak, nemocnej treba i desetkrat do roka a nekdy i v lete. co sem se prestehoval na cistej vzduch (20min za prahu) sem uz nekolik let nebyl ani jednou nemocnej...
to jenom takovej tip :) |
je pravda, že na tom něco může být, celé mládí v Karlových Varech, kde tedy vzduch nic moc a teď 3,5 roku ta Praha, no ale snad to povolí
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: út červenec 03, 2012 11:24 am Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: |
Suplementace
Konečně se ukázalo, že dobře sestavená suplementace dobře nahradí nedostatek kvalitního jídla, k snídani výhradně croassaint a káva a k tomu Extrifit LONG, před a po tréninku Extrifit WPC 80 s Extrifit Go Pro 30. Jinak strava v menze a v bufetu. Co mě dál nesmírně mile překvapilo, byl efekt Crea-trona od firmy Smartlabs , který jsem dostal darem za (ne)moderování loňských závodů (první angína). To je snad nejsilnější krealkalyn, jaký jsem kdy měl, naprostá pecka. Vždy jsem měl raději krealkalyn než CEE, mám rád hodně i monohydrát, ale dosud jsem považoval za nejsilnější legální suplement Creatin PhX od amerického BioTechu a tohle bylo naprosto stejně silné. Dávkování v tréninkové dny 2x tbl. před a po, v netréninkový den jen 2x tbl. odpoledne. |
jak to pri takom malom mnozstve vobec poznas ?
|
|
| nahoru |
|
 |
PeterNu
|
Zaslal: út červenec 03, 2012 12:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: út červenec 03, 2012 12:57 pm Předmět: |
|
|
Lukáši, forma parádní, tobě vždycky stačí málo a hned to vyleze  Hlavně ať slouží zdravi!!
PS: Pruhovaný trapy mě tak zaujaly, že si taky nějaký musim vytvořit
Zdar.
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: út červenec 03, 2012 3:01 pm Předmět: |
|
|
| PeterNu napsal: | | Reklama musí byť. |
na biotech? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: út červenec 03, 2012 3:39 pm Předmět: |
|
|
Ja chci aspoň nejaky trapy :) ale jinak souhlasim s Jarim.. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|