Honzíková strastiplná cesta

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Honzíková strastiplná cesta  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Honzíková strastiplná cesta
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
honzik833

PříspěvekZaslal: pá červen 22, 2012 8:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

velkovezír napsal:
pěkný víc takových videii

Ahoj Velkovezire. No vice takovych videi jen tak nebude, protoze zase neprekonavam kazdy trenink sve osobaky a ne porad se kameruji ;-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MartinM

PříspěvekZaslal: pá červen 22, 2012 8:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobrý,fakt výkony super,jak ty to dáváš,to nechápu.
Prosim,Ty a Denis máte videa na youtube někde uložený?
Viděl jsem i Denise a měl pěkný tričko :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Turakam

PříspěvekZaslal: pá červen 22, 2012 8:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pecka! Kto by to bol povedal vzhľadom na tvoje tréningy z posilky, ako prijde na disciplíny, tak ti to ide.
honzik833

PříspěvekZaslal: pá červen 22, 2012 9:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MartinM napsal:
Dobrý,fakt výkony super,jak ty to dáváš,to nechápu.
Prosim,Ty a Denis máte videa na youtube někde uložený?
Viděl jsem i Denise a měl pěkný tričko :)

Ahoj martin. No denis ma kanal na youtube pod nazvem: necroczech a ja mam honzik833 . No ja si to moc nedavam ja jsem slabej :-)

JJ denis mel pekne tricko ze Stemberka :-)

Turakam napsal:
pecka! Kto by to bol povedal vzhľadom na tvoje tréningy z posilky, ako prijde na disciplíny, tak ti to ide.

Dik pane, no jako i posledni dobou to jde lehce, lehoucce nahoru i v posilovne. ale je pravda, ze treba tlaky s axklem mi prijdou pocitove lehci nez s cinkou :-)
honzik833

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2012 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mily denicku. Tak jsem si dneska zacvicil. Tnesni trenink byl plny prekonavani rekordu a stejne tak i nejakeho sklamani :-) Takze klasika. Ale trochu jsem zapracoval na mtrvem tahu. Tak se moc nesmejte :-)

Trenink 35 PO 25.6.2012 18:20

1) Mrtvy tah :10x45, 10x60, 10x100, 10x140, 8x165 PR (na pocet opakovani), 6x177 PR (na pocet opakovani), 1x191 PR (Ovsem sklamani dalsi neslo ani nahodou.) 2x181, 10x100kg
2) Uzky Benchpress :10x60, 6x100, 3s x 6r x 117kg
3) Biceps uzky EZ :10x2, 6x46, 3s x 6r x 58kg
4) Bricho
Radzo325

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2012 9:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

honzik833 napsal:
Mily denicku. Dneska jsem provedl ranni prevazeni me malickosti na lacno a zjistil jsem, ze mam v soucasne dobe 137 kilogramu. No mam pocit, ze pres zvyseny prijem doplnku nejak ta vaha nestoupa. Zrejme mam moc velky zaber v praci ;-) Budu muset pritlacit a trochu pridat jidla at poradne rostu. Ale uz ted mam pocit, ze jim a nebo piju koktejly skoro porad.

Hezký deníček. Budeš ho psát už na pořád?
honzik833

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2012 4:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Radzo325 napsal:
honzik833 napsal:
Mily denicku. Dneska jsem provedl ranni prevazeni me malickosti na lacno a zjistil jsem, ze mam v soucasne dobe 137 kilogramu. No mam pocit, ze pres zvyseny prijem doplnku nejak ta vaha nestoupa. Zrejme mam moc velky zaber v praci ;-) Budu muset pritlacit a trochu pridat jidla at poradne rostu. Ale uz ted mam pocit, ze jim a nebo piju koktejly skoro porad.

Hezký deníček. Budeš ho psát už na pořád?

No zatim ho pisi. Tak je sance dokud cvicim, ze budu pokracovat. Nevim jestli na porad, ale snad to jeste nejakou dobu vydrzim:-) Kazdopadne dik za pochvalu
honzik833

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2012 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mili denicku. Dneska to bylo slabe az hruza. Vypada, ze mam nejaky pochroumany levy biceps. jiz v pondeli docela trhal pri cviceni. Dneska pri pokusu o zkyby to s nim proste neslo. Podezrela, neprimerena bolest radila vynechat zatizeni bicepsu. Proto misto shynu se slo na ramena a benchpress a pro formu trocha bricha. Doufam, ze brzo to bude v poradku :-)

Trenink 36 26.6.2012 19:10

1)Shyby: 2xBW
2)Tlak na ramena: 2s x 10r x 60kg, 6x85kg, 3s x 6r x 90 kg
3)uzky Benchpress: 10x60kg, 6x100kg, 5x122kg, 6x122kg, 5x122kg
4)bricho
velkovezír

PříspěvekZaslal: čt červen 28, 2012 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mě se nedávno pošroumal pravý biceps,dal jsem tomu 14dní pokoj a nepomohlo to, musel jsem navštívit doktorta, měsíc bez tréninku, prášky a mazání, radši jsem si ty názvy poznamenal kdyby se to vrátilo, a teď pomalu začínám víc a víc zatěžovat, tak se drž Honzíku
wwwpower

PříspěvekZaslal: čt červen 28, 2012 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty tlaky na ramena jsou pekelný pokud tím ovšem nemyslíš push press.
honzik833

PříspěvekZaslal: čt červen 28, 2012 2:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne tlaky myslim tlaky, pushpress pisu primo :-) Ale stejne ty ramena jsou nejake slabe. Na druhou stranu, velke vahy nepremistim takze je ani nemuzu vytlacit, remiza:-D
honzik833

PříspěvekZaslal: pá červen 29, 2012 6:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak dneska konecne prelomovy den.

Podarilo se mi zajistit a dotahnout domu neco okolo 300-400 kilo zeleza na stavbu nacini. Takze v neblizsi dobe, bych mohl dat zelenou priprave Power racku a nekolika drobnsoti pro strongmany jako super-yoke. Pak uz dale mam peknou "lesenovku" pro tvorbu Axle + nejake ty disky vcetne obuti, ktere se mi taktez dneska podarilo sehnat. Takze se veci konecne dali do pohybu.. :-)
velkovezír

PříspěvekZaslal: so červen 30, 2012 8:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

honzik833 napsal:
Tak dneska konecne prelomovy den.

Podarilo se mi zajistit a dotahnout domu neco okolo 300-400 kilo zeleza na stavbu nacini. Takze v neblizsi dobe, bych mohl dat zelenou priprave Power racku a nekolika drobnsoti pro strongmany jako super-yoke. Pak uz dale mam peknou "lesenovku" pro tvorbu Axle + nejake ty disky vcetne obuti, ktere se mi taktez dneska podarilo sehnat. Takze se veci konecne dali do pohybu.. :-)

paráda
honzik833

PříspěvekZaslal: ne červenec 01, 2012 6:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vcera prijeny trenink v garazi, teplota odhadem 25-30 stupnu, pri kazdem skloneni hlavy se na zem valili nezadrzitele krupeje potu. propoceny jsem byl jako myska. Nakonec vytouzena sprcha a sup do prace. To premisteni je opravdu velka slabina, budu to muset natrenovat s axlem poradne. chce to jit alespon na 4x120:-)

Trenink 37 30.6.2012 v 17:00

1) Premisteni+vyraz: 10x20, 10x60, 8x85, 6x90, 4x100, 2x112kg (asi kontinental na jeden zatah to neslo primo na ramena), 10x60kg
2) Vytah: 10x60kg, 10x100kg, 2s x 8r x 130kg
3) pritahy v predklonu nadhmat: 3s x 6r x 100kg
4) Bricho:
honzik833

PříspěvekZaslal: út červenec 03, 2012 5:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak mili denicku. Za posledni dva dny jsem mel docela aerobku:-) nejake to kopani do zeme, likvidace korenu a dneska to pokracovalo vrtani der pro ploty:-)

Takze pekna aerobka:-) neco malo jsem napotil, takze pohoda :-D

Co se dalsich vymozenosti tyce, tak jsem si dneska konecne vyrobil axla. Takze mam prvni cast vybaceni :-) Ted uz jen dodelat kufry a dovezt gumu a muze se jet na to :-)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Honzíková strastiplná cesta Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: