|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Používám L-Glutamin |
| Pravidleně |
|
15% |
[ 15 ] |
| Občas |
|
16% |
[ 16 ] |
| Jednou jsem si ho koupil |
|
21% |
[ 20 ] |
| Ne je k ničemu |
|
24% |
[ 23 ] |
| Oh co je to L-Glutamin ? |
|
22% |
[ 21 ] |
|
| Celkem hlasů : 95 |
|
| Autor |
Zpráva |
SCHWACA

|
Zaslal: po listopad 08, 2004 9:43 pm Předmět: L-Glutamin |
|
|
Nedávno jsem zařadil do svého seznamu užívaných suplementu L-Glutamin. Vzhledem k tomu že není zrovna nejlevnjší, tak by mne zajímalo, zda do něj pravidelně investujete a do jaké míry je vám užitečný.
Let's write !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
zacatecn1k

|
Zaslal: po listopad 08, 2004 10:06 pm Předmět: |
|
|
fakt to chces vedet?
se bojim aby ti pak neprestal fungovat *16* _________________ My girlfriend said I was a pedophile, I think it's a pretty big word for a 12 year old..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jose

|
Zaslal: po listopad 08, 2004 10:11 pm Předmět: |
|
|
Nevěříš, že placebo může být tak mocné. _________________ Jde farář a šlápne do hovna.
"Hergot, hovno! Sakra, řekl jsem hovno! Do prdele, řekl jsem sakra! Kurva, řekl jsem do prdele! A seru na to, stejně jsem nechtěl být farářem!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Zdenek

|
Zaslal: út listopad 09, 2004 7:32 am Předmět: |
|
|
Vzhledem k tomu že nerad vyhazuju prachy oknem, tak do něj neinvestuju ani korunu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Marcela
|
Zaslal: út listopad 09, 2004 1:46 pm Předmět: |
|
|
Proc si nenajdes starsi diskuze v teto sekci? L - glutamin, jen 8 topiců. Obcas by nekterym nezaskodilo semtam nejake procist a nezakladali by do nekonecna zbytecna temata kde se omila stale totez.
Vis, nahore mas kolonku hledat, obcas ji pouzit neni na skodu. Treba bys pak vedel ze spiropent nedostanes v lekarne bez predpisu, neco o krecich a jinych vecne omilanych dotazich. Jo i strije uz se tu probirali, to jen pro pripad ze te napadne zalozit topic jak ze je muzes odstranit.
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
|
| nahoru |
|
 |
Miguelito

|
Zaslal: út listopad 09, 2004 3:03 pm Předmět: |
|
|
Glutamin byl na hovno pred rokem stejne jako dneska. Ale muzes zalozit novy topic za tri dny, treba se neco zmeni.
Jak vidis z mnozstvi odpovedi, zalozil jsi topic nanejvys zajimavy. Jen tak dal. _________________ ...ano,začal jsem fotit,začal jsem studovat,mluvit tady slušně...
|
|
| nahoru |
|
 |
Ben

|
Zaslal: út listopad 09, 2004 4:20 pm Předmět: |
|
|
s glutaminem mam dobre zkusenosti, akorat, jak uz jsem psal x-krat drive, davky musi byt vyrazne vyssi, nez doporucuji vyrobci. Tj. > 10g denne.
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: út listopad 09, 2004 6:01 pm Předmět: |
|
|
| Miguelito napsal: | Glutamin byl na hovno pred rokem stejne jako dneska. Ale muzes zalozit novy topic za tri dny, treba se neco zmeni.
Jak vidis z mnozstvi odpovedi, zalozil jsi topic nanejvys zajimavy. Jen tak dal. |
před rokem jsem tady na tomto foru nebyl, ale díky, ted uz to vím že glutamin je na hovno.
koupil jsem si jen male mnozstvi na zkousku.
Muzu si odsrtnou dalsi suplement ktery je na hovno, stejne jako např. tribulus terestris
|
|
| nahoru |
|
 |
Miguelito

|
Zaslal: út listopad 09, 2004 6:05 pm Předmět: |
|
|
No vidis, a zrovna ten mi prijde v urcitych chvilich velmi uzitecny. i kdyz narust svalove hmoty diky nemu je prakticky nulovy... _________________ ...ano,začal jsem fotit,začal jsem studovat,mluvit tady slušně...
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: út listopad 09, 2004 6:14 pm Předmět: |
|
|
máš na mysli pro udržení po kůře ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Steny

|
Zaslal: st listopad 10, 2004 2:35 am Předmět: |
|
|
Ta 4odpoved by byla lepci Ne, je mi k nicemu. _________________ 178 cm, 80 kg (Vrchol objemu :o)
|
|
| nahoru |
|
 |
matahari
|
Zaslal: st listopad 10, 2004 8:49 am Předmět: |
|
|
vraz prachy radsi do kvalitnich bilkovin a sachru.
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: pá listopad 12, 2004 1:47 pm Předmět: |
|
|
do těch vrážím peněz dost, chtěl jsem zkusit něco co jsem ještě neměl, chybama se člověk učí a někdy to stojí prachy
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|