|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
riker

|
Zaslal: so červen 30, 2012 12:56 pm Předmět: v cem nosite veci do posilovny? |
|
|
potreboval bych tip kde v brne nebo na internetu koupit nejakou normalni kabelu na noseni veci do posilovny.
Ta co mam ted je cernej kvadr o rozmerech 45x25x25 cm a ma 2 usi na vrchu. Sehnal jsem ju tenkrat asi za 100kc v tesku. Bohuzel se zacina trhat a zasekava se tam zip...
V tesku uz takovou nemaji a co jsem se dival v ostatnich obchodech tak:
- maji asi 10x drazsi - to by me zase tolik nevadilo. Pokud bude splnovat dalsi podminky tak ty prachy bych do toho klidne dal
- jsou tak 4x vetsi - o tom bych uvazoval kdybych se chtel stehovat, ale do posilovny dost prehnany
- naprosto prisernej design - jako treba napis adidas nebo fajfka pres celou kabelu. WTF? bych s tim vypadal jak nejakej cirkusak...
diky za tipy
edit: po komentu Rostislawa si nejsem jistej jestli jsem to napsal dost pochopitelne. Takze bych jeste jednou zduraznil ze o cenu me zase tolik nejde. Pro jistotu jsem ty body jeste zvyraznil podle dulezitosti - com vetsi pismo, tim dulezitejsi
Naposledy upravil riker dne ne červenec 01, 2012 12:01 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: so červen 30, 2012 1:20 pm Předmět: Re: v cem nosite veci do posilovny? |
|
|
Černo-červená větší taška Adidas, koupil jsem ji někde ve sportu, před pár lety asi za 800Kč. Dám do ní boty, tričko, šortky, vodu, případně rukavice či opasek a ještě mám plno místa. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: so červen 30, 2012 3:12 pm Předmět: |
|
|
rupsak, alebo rupsačik podľa množstva vecí _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
honzik833

|
Zaslal: ne červenec 01, 2012 7:03 am Předmět: |
|
|
Osobne mam tasku velisti maleho stehovaciho vozu :-) jedna velka stredova kapsa a na kazde strane dve mensi kapsy pro drobnosi + podel tela nejake mensi kapsicky na drobnsoti.
Kdyz vezmu obsah bezne noseny do fitka: tricko,mikina,druha mika (hruba), teplaky, bandaze na lokty, kolena, zapesti, opasek, boty, piti, veci na sprchovani ( bez toho to nejde:-) ) dva rucniky jeden pod sebe na cviceni a jeden na sprchu, sekr+porci na rozmichani po treninku, treninkovy denik. No mozna jsem neco jsete na neco zapomel, ale tak zhruba.
Tak jak to vsecko nabalim, tak mam stehovaci tasku plnou, takze ja bych radeji volil vetsi, ale to je dano i tim, ze mam veci vetsich rozmeru takze, jak to pobalim je toho hafec
|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
|
| nahoru |
|
 |
tvrdokozus
|
Zaslal: ne červenec 01, 2012 8:12 am Předmět: |
|
|
Tak hlavně, aby tě v té škole naučili, kdy se používá jaké i/y.
Jinak jak píše honzik833, já jsem na tom podobně, taška velká puma, nosím tam totiž boty na rotoped, powerlifterske boty, opase, bandáže zápěstí + kolena, opase, ručníky a hadry na sebe, shaker... no prostě tam chybí jen kotouče
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne červenec 01, 2012 9:08 am Předmět: |
|
|
| honzik833 napsal: | Osobne mam tasku velisti maleho stehovaciho vozu :-) jedna velka stredova kapsa a na kazde strane dve mensi kapsy pro drobnosi + podel tela nejake mensi kapsicky na drobnsoti.
Kdyz vezmu obsah bezne noseny do fitka: tricko,mikina,druha mika (hruba), teplaky, bandaze na lokty, kolena, zapesti, opasek, boty, piti, veci na sprchovani ( bez toho to nejde:-) ) dva rucniky jeden pod sebe na cviceni a jeden na sprchu, sekr+porci na rozmichani po treninku, treninkovy denik. No mozna jsem neco jsete na neco zapomel, ale tak zhruba.
Tak jak to vsecko nabalim, tak mam stehovaci tasku plnou, takze ja bych radeji volil vetsi, ale to je dano i tim, ze mam veci vetsich rozmeru takze, jak to pobalim je toho hafec |
Hele, když letíš na dovolenou, kolik připlácíš za zavazadla?
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: ne červenec 01, 2012 9:16 am Předmět: |
|
|
Červeno černá taška ze sportisíma...
Rukavice, 2 ručníky, sprcháč, šejkr, boty, trenky, lahev na vodu, magnésko, bandáž, ponožky, triko, kratasy atp....
Místa je tam ještě dost.... druhou tašku mám na jídlo,,.,,,,
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne červenec 01, 2012 9:20 am Předmět: |
|
|
| honzaj95 napsal: | batoh do školi slouží několika účelům |
V tvém případe nevím nevím.. na češtinu ti tam moc mista nezbylo jak koukám .
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: ne červenec 01, 2012 10:34 am Předmět: |
|
|
V Kauflandu u pokladny maji igelitky za 2kacky tusim, v Lidlu taky. Takze to muzes stridat at nejsi za socku.
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: ne červenec 01, 2012 11:38 am Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | | V Kauflandu u pokladny maji igelitky za 2kacky tusim, v Lidlu taky. Takze to muzes stridat at nejsi za socku. |
1. kdyz nechcu mit na kabeli 30 cm vysokej napis adidas tak nevim co te vede k nazoru ze bych tam chtel jeste vetsi napis lidl... aspon si to precti nez zacnes rozdavat rozumy
2. igelitky se vetsinou po par pouzitich roztrhnou takze ve vysledku by to nebylo ani levny
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: ne červenec 01, 2012 12:13 pm Předmět: |
|
|
On je riker tak trošku jinej ... _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: ne červenec 01, 2012 12:29 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | pripada mi ze se lidi z tohoto fora stavaji cim dal vic neschopni.. to si uz si nedokazes bez rady zdejsich znalcu ani vybrat tasku do fitka ? |
tady je zase nekdo nabrucenej
tohle je forum a ne vedecka konference. To ze se tady keca o blbostech je naprosto normalni...
btw. precti si to jeste jednou. s vybranim problem vazne nemam. Kdyby ale bylo z ceho. Ale byl jsem asi v 5 obchodech a meli tam samy takovy prisernosti jako na obrazku
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|