|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so červen 30, 2012 3:42 pm Předmět: |
|
|
Parádně jsem se spálil na strongmanech  konečně bylo takový vedro, že se mi to povedlo =)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cocman
|
Zaslal: so červen 30, 2012 4:18 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | Parádně jsem se spálil na strongmanech konečně bylo takový vedro, že se mi to povedlo =) | az budes mit rakovinu, tak uz to tak super nebude
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so červen 30, 2012 4:47 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | Parádně jsem se spálil na strongmanech konečně bylo takový vedro, že se mi to povedlo =) |
Kdyby si se spálil tak, že by si na sebe nemohl 3 dny ani pustit vodu, tak by si tam toho smajlíka nedával, věř mi . Jinak nchápu, co je na tom tak super (?) . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: so červen 30, 2012 4:51 pm Předmět: |
|
|
to vám závidím že si to tak užíváte, já jsem si letos stihl už 3x spálit ksicht a 2x ramena a je to fakt super :/
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so červen 30, 2012 7:02 pm Předmět: |
|
|
:D kremy po opalování je fajn, člověk pak nemusí myslet na ty před
Jinak o tohodle raka se nebojím, rak je podle mě o stresu a o stravě a to se snažím mít zmáklé a snad i proto se hodně dlouho vyhejbám všem nemocem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne červenec 01, 2012 4:05 pm Předmět: |
|
|
Leto
A kdyby se o 5 stupnu oteplilo, tak by mne to vubec nevadilo. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne červenec 01, 2012 4:19 pm Předmět: |
|
|
To je mne jedno, ale myslim to uplne smrtelne vazne bez jakekoliv nadsazky. V tomhle pocasi mam 3x vic energie nez kdyz je chladneji a proste me vsechno bavi mnohem vic. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: ne červenec 01, 2012 4:20 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Leto
A kdyby se o 5 stupnu oteplilo, tak by mne to vubec nevadilo. |
Kdybys teď byl vedle mě, tak tě přetáhnu lopatou po hlavě
Já se modlím aby napadl sníh, a ty chceš větší teplo
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: ne červenec 01, 2012 4:20 pm Předmět: |
|
|
To ti závidím, jediná věc, která mi v tomto vedru jde je lépe je asi jen pocení...
Je tu někdo, kdo má v tomto vedru taky obrovskou nechuť k jídlu? Jak to řešíte? _________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne červenec 01, 2012 4:33 pm Předmět: |
|
|
Já mám chuť pořád a počasí to nemůže ovlivnit _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne červenec 01, 2012 4:36 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Draper napsal: | Leto
A kdyby se o 5 stupnu oteplilo, tak by mne to vubec nevadilo. |
ses magor?
takove vedro nebylo snad ani na pousti |
Já hlasuju s mimozemšťanem
Dříve jsem vedro nesnášel, ale od té doby co jsem v léte prostopoval jih Evropy, na vedro jsem si zvyknul a v mnoha ohledech mi vyhovuje. Třeba jízda na bruslích je ideální při 35 stupních
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne červenec 01, 2012 4:37 pm Předmět: |
|
|
| Qwake napsal: | To ti závidím, jediná věc, která mi v tomto vedru jde je lépe je asi jen pocení...
Je tu někdo, kdo má v tomto vedru taky obrovskou nechuť k jídlu? Jak to řešíte? |
Modlím se aby to vedro trvalo ještě tak 6 měsíců, abych shodil pár kilo
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: ne červenec 01, 2012 4:44 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Já mám chuť pořád a počasí to nemůže ovlivnit |
Nějak tak, venku vedro jak v pr***i, ale já stejně přibírám
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|