|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pavelcb

|
Zaslal: čt červen 28, 2012 7:55 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | http://www.csfd.cz/film/237936-nikdy-to-nevzdavej/ ? |
jo..to je ono..jsem si toho nevšiml..dík :-) _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt červen 28, 2012 7:55 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Pavelcb napsal: | | ty to nebude ono..mam za to,že tam byl souboj někde na parkovišti při nejaký party..už si to nepamatuju.. |
Ty, to bude ono |
:D jo, je to ono
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: čt červen 28, 2012 9:31 pm Předmět: |
|
|
konecne jsem asi po triceti letech videl 300..slusna komiksova adaptace, bavilo me to.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne červenec 01, 2012 2:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne červenec 01, 2012 3:18 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | http://www.csfd.cz/film/294672-gi-joe-2-odveta/videa/ |
Are you all right?
My cholesterol is high.
Jinak, když se vypne mozek, vidět to asi půjde
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po červenec 02, 2012 9:02 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: po červenec 02, 2012 9:32 am Předmět: |
|
|
ustinov- nedávno to dávali v TV a snad při každým záběru jsem si říkal, že větší kravinu natočit nemohli _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: út červenec 03, 2012 8:05 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem včera shlídnul John Carter - Mezi dvěma světy. A nevím, jak bych to ani popsal, hodně jednoduchá pohádka... Usnul jsem u toho asi 3x, ale vždycky si to přetočil z5. :-D A zejtra se chystám na: New Kids Nitro :-DD
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: st červenec 04, 2012 1:16 pm Předmět: |
|
|
Wrath of the Titans - 3/10 - asi natřikrát a ještě na půl oka. Ušmudlanej Worthington, navíc z formy a scénař, jak kdyby to psaly desetiletý děcka po tom, co si zahrály God of War. A to to mělo čtyři scénáristy _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt červenec 05, 2012 7:41 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt červenec 05, 2012 9:58 am Předmět: |
|
|
a hraje tam Dalibor Hájek aka Vincent Regan, díky za tip!
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: čt červenec 05, 2012 3:12 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | a hraje tam Dalibor Hájek aka Vincent Regan, díky za tip! |
? To mluvíš jako o podobě?
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: so červenec 07, 2012 7:35 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|