PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 352, 353, 354 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
c87

PříspěvekZaslal: po červenec 02, 2012 10:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Adam K napsal:
Chtěl bych se s vámi podělit o moje zkušenosti s proteiňáky, snad to někomu pomůže, aby neobjednal něco, co po tejdnu používání poletí ven:

Fitness Authority Whey Protein, čokoláda: ne moc výrazná krémová chuť, co se nepřejí, blbě se mi z něj nedělalo, z levnějších proteinů asi to nejlepší.

Syntrax Matrix čokoláda: Měl jsem dvě balení, poprvý mě ohromila plná čokoládová chuť, objednal jsem si jej znova a nějak se mi přejedl a časem se mi z něj dělalo dost blbě, celkově dost dráždil žaludek.

Optimum Nutrition Whey Gold Standart banán: Opravdu hnus, chutnal hrozně po mrkvi, koupil jsem 5kg pytel a litoval jsem. Žaludek ho ale celkem snášel.

Nutrend Whey Core, jahoda, malina a banán: největší hnus, co bych nepřál ani nejhoršímu nepříteli. Nejdřív jsem měl jahodu, byla dost hořká, chemická a nic moc, dělalo se mi z ní blbě. Zkusil jsem vzorek maliny a ten jakž takž šel, relativně osvěžující chemická chuť. Pak jsem z hlouposti objednal banán a to je peklo, mám ho už pár měsíců a asi poletí do popelnice.

Gaspari Myo Fusion, čokoláda, jahoda, cookies cream: absolutní vítěz. Čokoláda po namíchání s mlíkem chutná jako zmrzlina, jahoda to samý. Akorát jahodová příchuť je na mě moc výrazná a tolik mi nesedí. Teď jsem zkusil cookies and cream a paráda, výborná plná krémová chuť bez náznaku chemický pachutě, z chutě nic nevyčnívá a celkově chuť není nijak přehnaně výrazná, takže se určitě nepřejí.

Závěrem: cokoliv od Gaspari je chuťově parádní a žaludek to v pohodě snáší i při dávkování 4-5 dávek denně po dlouhou dobu. Naopak proteiny od Nutrendu jsou humus, nechápu tu jejich reklamu postavenou na výhře chuťovejch testů, to museli testovat někde ve vepříně.

nuz je to tak, ale hlavne ked som supol davku do sejkru tak to v kuchyni vyzeralo ako keby som robil novu fasadu Tiez som sa nechal okabatit masivnou reklamou na tento produkt :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cohy

PříspěvekZaslal: po červenec 02, 2012 4:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak tu kdosi psal, že nedostal lepší cenu na protein ,tak se musím pochlubit, že já také ne a to už jsem tu dosti věcí nakoupil. tak to tedy koupím u konkurence.
Mr. Muscle

PříspěvekZaslal: po červenec 02, 2012 6:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdarec. Jaký je podle vás lepší protein? Budu ho pít jenom po treninku. Vybral jsem tyto dva favority

https://obchod.ronnie.cz/s-3693-professional-wpc-80.html

https://obchod.ronnie.cz/s-827-matrix.html
Frozz.

PříspěvekZaslal: po červenec 02, 2012 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PTN bych vzal extrifit.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červenec 02, 2012 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

100% Whey Isolate - Scitec - Malina
pěna : Za 10s spadla
rozpustnost po 10 "šejknutích" - 100% - takovou nemá snad ani Hydro od Smartlabsu. Paráda.
chuť - 7/10 - nadprůměr. 300ml + 25g proteinu. Chutná to jako obyčejná chemická malina, malá pachuť v puse. Čekal jsem maličko víc, ale i tak moc dobrý. Navíc osvěžující v tomhle vedru spolu s ledovou vodou. Čím víc loků jsem vypil, tím lépe chutnala, což je důležitý.
Složení : viz nazev. Izolát syrovátky.

Celkově: 80%, jsem spokojenej po prvním použití =)
spider1029

PříspěvekZaslal: út červenec 03, 2012 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kam zmyzol ten link o gaspari proteine?
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červenec 03, 2012 1:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spider1029 napsal:
kam zmyzol ten link o gaspari proteine?

https://forum.ronnie.cz/proteiny-ii-t22347-5250.html

tady?
spider1029

PříspěvekZaslal: út červenec 03, 2012 2:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

aha, sorry... nejak som si to nevsimol. No je to zaujimave, ale koli jednemu testu by som ten protein nezavrhoval.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červenec 03, 2012 3:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spíš šlo o to, jestli je to důvěryhodné - dost velkej průšvih pro skoro všechny značky tam, nebo ne - není co řešit.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út červenec 03, 2012 4:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes jsem ochutnal Pro-Antium od Ronnieho Colemana s příchutí čokolády. Hned jak jsem k tomu přivoněl, řekl jsem ty vole a hned jak jsem to ochutnal, bylo mi jasný, že chutnější protein jsem ještě nikdy neměl.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Draper

PříspěvekZaslal: út červenec 03, 2012 4:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Dnes jsem ochutnal Pro-Antium od Ronnieho Colemana s příchutí čokolády. Hned jak jsem k tomu přivoněl, řekl jsem ty vole a hned jak jsem to ochutnal, bylo mi jasný, že chutnější protein jsem ještě nikdy neměl.

Taky jsem si ho vcera koupil a dnes rozdelal. Pokud rikam o Combatu,ze je to nejchutnejsi protein, co znam, tak pocineje dneskem ma sveho pokoritele. Lepsi cokoladu nez je Pro-Antium jsem opravdu v zivote nemel. Ronnie to holt umi namichat.
Jinak vyborna SCHWACOVA recenze na tenhle protein je na vedlejsim webu
shawty

PříspěvekZaslal: út červenec 03, 2012 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hoj,rád bych se zeptal,jestli nějak vadí,když budu mít protein od rána např 10 hodin v ledničce?Jestli se z něj neztratí důležitý látky atd.,např. jako přeměna kreatinu na kreatinin,pokud je delší dobu rozpuštěn ve vodě.Dík
Luster

PříspěvekZaslal: út červenec 03, 2012 4:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Daymoon, Draper: tak sem ho objednal, doufam, ze me nezklame (te) zejtra dam info..
Luster

PříspěvekZaslal: st červenec 04, 2012 3:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

double chocolate cookie PRO-ANTIUM by koule:

hmm, sem fakt hodne mile prekvapenej presne jak pise daymoon, uz pri rozdelani je jasny, ze tohle bude kurva dobrej protein.. udelal sem si ho ted po treninku jenom do vody a musim rict, ze sem fakt nadsenej.. pekne husta konzistence a chut kvalitni cokolady (fakt se blizi chutove spis cokolade s vyssim obsahem kakaa:) a do toho kousky krupavejch cookies
s combatem bych nesrovnaval, oba proteiny chutnaj proste jinak, pro-antium je chutove fakt dost originalni)
Prasopes.

PříspěvekZaslal: st červenec 04, 2012 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ach jo, tak jsem zbytecne z combat powderu zklamany : ( uz si ho asi nekoupim ...

chutove je na tom o dost hur jak WPC od extrifitu (mlecna cokolada combat vs cokolada wpc), nejvic mne teda sere na tom ta rozpustnost ... v 0,5L vode nejsem schopnej pomalu po 15ti minutach tresani s flaskou rozpustit protein ... to je proste konec, wpc stacilo parkrat zatresat a bylo ...

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 352, 353, 354 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: