Moc masa - Dna

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Moc masa - Dna  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Moc masa - Dna
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Study

PříspěvekZaslal: po červenec 02, 2012 5:11 pm    Předmět: Moc masa - Dna Odpovědět s citátem

Zdravím, nedavno me začali rodiče strašit s tím, že když budu jíst moc masa, tak budu mít nemoc zvanou Dna. Chtěl bych vědět, jak velka je šance, že to budu mít. Když si vezmu, co sní ostatní kulturisti a kolikrát i obyčejní lidé, tak se docela sam sebe ptam, proč bych to měl dostat zrovna já.

Maso jím minimalne aspon 1x denně, normálně spíše 2x (150-450g uvařeného denně). Pravidelně chodím cvičit (každý druhý den). Vypiju alespon 3l tekutin denně. A obecně se moc necpu sladkostma. 181cm/89kg

Díky za odpovědi, snad se nekdo, kdo o tom neco ví, vyjádří.

https://www.instagram.com/studynkapetr/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
honzaj95

PříspěvekZaslal: po červenec 02, 2012 5:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já měl v testech před měsícem zvýšenou kys. močovou a doktorka mi řekla, že je to z nadměrné konzumace šunky, takřka jsem vymazal šunku z jídelníčku a hodnoty jsou v pořádku a to denně sním kolem půl kila masa
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: po červenec 02, 2012 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono ta šunka s masem dost často nemá moc společnýho

Pestrá strava je TO magický sousloví. Pokud člověk jí správně, je větší šance, že na něj spadne letadlo...
Magumi

PříspěvekZaslal: po červenec 02, 2012 7:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Z půl kila masa denně by ti nic být nemělo, ale jestli chceš rodiče uklidnit, zajdi si jednou za půl roku na vyšetření, ať máš klid.
MM-1

PříspěvekZaslal: po červenec 02, 2012 10:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Muj doktor mi zase rekl ze kdyz mam na zaklade jednoho testu zvysenou kyselinu mocovou tak mam Dnu a s klidnym svedomym mi napsal leky na Dnu. Vzhledem k tomu ze se nepovazuju za dementa tak sem to samozrejme vubec nebral a hned jak jsem prisel dom tak jsem googlil a pozdejs si domluvil soukromy testy, kde uz sem to zvyseny nemel. Njn felcari.
Prasopes.

PříspěvekZaslal: út červenec 03, 2012 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

u dny je problem v uzeninach, malo pohybu, geneticke predispozice, konzumace masa je tak cca stejne jako konzumace vnitrnosti, nejake riziko tam je, ale neni tak vysoke jako u predchozich, navic pokud si sportovec a jak rikal octo mas pestry jidelak, tak se dnou bys nemel mit problem.
dellamorte

PříspěvekZaslal: ne červenec 15, 2012 5:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tiez si myslim, ze sa nemas coho obavat. Poznam zo svojho okolia ludi, oc maju dnu, ale evidentne si to sposobili kompletne zlou zivotopsravou (okrem zleho stravovania ziadny pohyb + alkohol)

Rychle na stránku:

Přejdi na: