|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pavelcb

|
Zaslal: út červenec 03, 2012 7:09 pm Předmět: |
|
|
nesmíš to vzdávat. Hlavně že neco děláš a nemusíš se bát,výsledky budou.. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Crewe

|
Zaslal: út červenec 03, 2012 7:11 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | citace: | | Říkám si, že jsem fakt hovno. Bohužel to je všechno těma prohřeškama - Dřív sem si myslel, že to na to nemá vliv, ale má a strašnej. - I malá píčovina. |
To je nesmysl. |
:-D, tak fakt nevím...., ale snažím se to nežrat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: út červenec 03, 2012 7:56 pm Předmět: |
|
|
Dopíšu sem zatím svůj jídelák. Supplementy dopíšu až mi přijdou a budu potřebovat i poradit a hodně si o tom přečíst. Dost novejch věcí jsem si objednal, tak uvidíme.
Jídelák:
7:30 Snídaně: 150g vloček + 25g proteinu+ 300ml mléka (35B, 120s, 15T)
10:30 Svačina: 2x celozrnný chléb + 50g sýru + 10g tavený sýr (18B, 52s, 13T)
13:30 Oběd: 150g kuřecí prsa + 1/2 rýže + zelenina (30B, 50S, 2T)
16:00 Svačina: Cottage (180g) (21B, 7S, 7T)
19:00 Po tréninku: 30g proteinu (25B, 0S, 0T)
20:00 Večeře: 200g kuřecí prsa + zelenina + 10ml oliváče (40B, 0S, 10T)
22-23:00 Před spaním: 30g noční protein (23B, 3S, 1T)
Celkem: B: 192 S: 232 T: 48
2128 kcal.
Jak jsem psal, začnu lehoučce vlnit. - Bude to, že 2x týdně si dám k snídani vejce = -100s. Naopak po tréninku si dám k večeři 1/2 sáčku rýže. apod.
EDIT: Svojí fotku jsem zatím dávat nechci. Je to otřes. Mám původní fotku v počítači. Až budu mít v pase pod 90, tak to sem hodím :-)
Naposledy upravil Crewe dne út červenec 03, 2012 8:02 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: út červenec 03, 2012 7:58 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | | nesmíš to vzdávat. Hlavně že neco děláš a nemusíš se bát,výsledky budou.. |
Nevzdávám to, ale už mě to dost vysává. Nejvíc mě štve, že jsem mohl začít dávno :- ( Nejradši bych se viděl o rok zpátky a začal tímhle stylem...
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: čt červenec 05, 2012 3:23 pm Předmět: |
|
|
Středa (4.7) 200s
Trénink + 25min rotoped (300kcal)
Myslel jsem, že chcípnu, ale jsem rád že první fázi tréninku jsem dal podle plánu
Zvedl jsem to na 8 sérií, pauzy byly 40-45s.
2A) Power Clean 8x5 (60kg)
2B) Přitahy velký činky v předklonu 8x5 (60kg)
2C) Zvedání velké činky (biceps) 4x5 (40kg), Triceps 4x8
1A) Bench Press 5x4 (70kg)
1B) Mrtvý tah 5x5 (90kg)
1C) Výpady 5x10 (2*10kg) - Fakt bomba cvik. Zařadím ho krásně do splitu.
+ 2 supersérie na břicho.
Čtvrtek (5.7) 75s Ráno jsem se jen tak ze zvědavosti zvážil a bylo kilčo dole. Uvidíme v Pondělí, ale to břicho mě pořád trápí, absolutně netuším čím to může být, že se mě tak drží..
- Brigáda byla jen 5-ti hodinová, nešlo to vydržet.
Ranní kardio: 45min (450kcal)
Odpoledne: 25min HIIT (30/60) - Jedeme na návštěvu, tak jsem víc nemohl.
- Jsem nasranej, neuvědomil jsem si, že je státní svátek a tak pošta netahá :-D, takže mi doplňky ještě nepřišly.
A rozhodl jsem se pro změnu tréninku. Dám Split (PO, ÚT, ST) - To pojedu tvrdě. Partie dopíšu dýl, až si to lépe uspořádám, ale už mám představu.
A v Pátek pojedu celý tělo - Ten trénink, co jedu teď, akorát, že budou lehčí váhy a bude to ještě intenzivnější.
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: pá červenec 06, 2012 6:43 pm Předmět: |
|
|
Pátek (6.7) 250s - Jsem trošku naštvanej :- ( Včera jsem byl na oslavě. Za celou dobu jsem měl jenom maso. A k večeru tam donesli nějaký domácí mini-větrníky (prej byly bez cukru :-D ) - Měl jsem jich asi 8. -Ale bylo to, že tak 10 malejch = 1,5 velkýho :-D A nakonec jsem měl asi po 3 letech 0,5l koly.
- Dneska jsem byl na brigádě jenom 5 hodinek  - Měl jsem toho, ale plný šišky.
Ranní rotoped: 45min (500kcal) - Je to v prdeli, už mám jenom 5 dílů Games of Thrones. Budu muset najít nějakej dobrej hodinovej seriál. :-)
Trénink + 20min rotoped (150 tep.) - Po tréninku to kardio je bomba.
Už když jsem šel cvičit mi bylo jasný, že to nemám šanci odcvičit všechno.
1A) Bench Press 8x4 (70kg)
1B) Mrtvý tah 8x5 (90kg)
1C) Push Press 8x5 (50kg) -
2A) Dřepy 4x5 (80kg) -
2B) Přitahy velký činky v předklonu x5 (60kg)
2C) Zvedání velké činky (biceps) 2x5 (40kg) ; 2x8 Kliky na bradlech (triceps)
+2 supersérie na břicho po 15. op.
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: so červenec 07, 2012 8:50 pm Předmět: |
|
|
Sobota (7.7) 300s - Bohužel dnes zase prohřešek. - Grilovaná klobása a 2 bílý housky (byly čerstvé a nemohl jsem si pomoct)  - U mě je dost problém s tím odmítáním, protože se stydím o tom mluvit a když do vás někdo hučí ať si to dáte, tak to radši nechci pitvat a dám si to. Pak mě to dost mrzí...
Ranní rotoped: 45min (500kcal)
Zbytek dne volno.
Zejtra jdu na airsoft už se kurva těším a k tomu si dám ještě HIIT a k večeru rotoped/kolo. - Jak bude.
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: ne červenec 08, 2012 2:50 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem si nějak dal do kupy ten split. Myslíte, že to bude lepší? Opakuji, že trénuji doma, takže bohužel shyby, kladky apod. nejsou možné :- (
Pondělí: Prsa, Biceps, Břicho ("Těžce")
Úterý: Záda, Triceps, Břicho ("Těžce")
Středa: Nohy, Ramena, břicho ("Těžce")
Pátek: Kruháček 1. ("Lehce")
Neděle: Kruháček 2. ("Lehce") - Dle nálady
Pauzy: 45s
Série: 6-8s po 5 op.
Prsa, Biceps, Břicho
Bench Press
Pullover
Rozpažky s jednoručkami
Zdvihy velké činky ve stoji
Zdvihy jednoruček v sedě
Záda, Triceps, Břicho
Mrtvé tahy
Přítahy velké činky
Krčení ramen
Kliky na bradlech
Francouský tlak s jednoručkou
Nohy, Ramena, břicho
Dřep
Výpady
Předkopávání
Militarry press
Upažování
Kruháček - Budou to hlavně komplexní cviky, co mě baví, bude to v rychlým tempu, kolem 10 op. a lehké váhy.
Push Press
Power Clean
Rumunský mrtvý tah
Kliky na bradlech
- ještě něco vymyslím
Chtěl bych se zeptat, jestli mám třeba postupně opakování snižovat a tím i zvyšovat váhu, nebo je lepší jet celou dobu se stejnou váhou a stejnými opakování. př. 6x5 se stejnou váhou. (Myslím v 1 tréninku :-D )
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: ne červenec 08, 2012 8:34 pm Předmět: |
|
|
Neděle (8.7) 250s
Dnešní den byl pro mě trest za včerejší klobásu a housku...
Ranní rotoped: 50min - Nechápu, ale šlapalo se mi fakt neskutečně dobře. Bylo to asi tím volnem den před tím. Tep. byl tak 150. - Ráno mám kolikrát problém se 130.
Do oběda airsoft.
Někdy ve 2: HIIT 30min (30/60)
K večeru: 95min kolo, ujel jsem 35km a spálil 1200 kcal
Pořád nechápu, proč mi to břicho neleze dolů
Snad se to těma supplementama pohne, jelikož už nevím, jak víc bych měl makat. Stravu si myslím mám v pohodě, až na prohřešky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: po červenec 09, 2012 3:03 pm Předmět: |
|
|
Dnes mi přišly nové doplňky, fotku doplňím, ale mám v tom docela zmatek, co a kdy by bylo nejlepší použít.
A také jsem zjistil, že za týden odlítám na dovolenou
Takže si dám týdenní maxipeklo. Až se vrátím z dovolený, tak tohle maxipeklo pojedu celej měsíc :Drogar-Smoke:
Ráno: 50min rotoped, přes den brigáda, po brigádě: 30min HIIT, k večeru: posilka +20-40min kardia.
Potřeboval bych od vás poradit, co a kdy použít, jelikož jsem nikdy takhle hodně necvičil. Bude tu i jídelák.
6:45 - Kafe + 20mg synephrymu
6:55 - 10g BCAA
7:00-8:00 - rotoped
8:10 - 2 tablety vlákniny - inulin ( 1400mg) + 2gr. rybího oleje.
8:30 - 150gr. vloček + 300ml mléka + odměrka proteinu. +1 tableta extraktu ze zeleného čaje
11:00 - 2*fitness chléb + 50gr. eidamu 20%, + 10-20 gr. tavenýho sýru.
13:30 - 200gr. kuřecího + 80-100gr. rýže basmati, +1 tableta extraktu ze zeleného čaje, 2 tablety vlákniny - inulin ( 1400mg) + 2gr. rybího oleje.
15:20 - 5gr BCAA
15:30 - 30min HIIT.
16:00 - odměrka proteinu + 3 rýžové racia
16:30 - Cottage
17:00 - 2gr. Taurinu + 30mg synephrymu
17:20 - 10gr. BCAA
17:30 - 19:00 - Trénink
19:10 - odměrka proteinu +3 rýžové racia + 20gr. glutaminu + Vit. C a Zinek
20:00 - 200gr. kuřecího + zelenina, + 1 tableta extraktu ze zeleného čaje, 2 tablety vlákniny - inulin ( 1400mg) + 2gr. rybího oleje.
20:30 - Horčík
22:30 - Tvaroh/ noční protein .
- Napsal jsme to radši všechno, abych to měl i sám pro sebe pohromadě.
Problémy:
1. Zajímalo by mě, jestli mám dávat glutamin po ranním rotopedu, nebo po HIIT.
2. Mám dávat Taurin ráno před rotopedem?
3. Je lepší ten zelenj čaj, rybí olej dávat s jídlem, nebo je lepší to dát třeba 30min před tréninkem?
4. Mám nějakýho doplňku dávat víc? (Př. zelenej čaj)
Díky za případné rady a názory
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: po červenec 09, 2012 6:49 pm Předmět: |
|
|
Pondělí 200s - Začnu trošku přidávat sacharidy.
Vážení.
Váha: 91 kg (-1kg)
Břicho: 95cm (-1cm) Prostě to nejde....
Ranní rotoped: 40min (450kcal)
Po brigádě: 30min HIIT. (350 Kcal)
K večeru:
Trénink + 25min rotopedu (250 kcal)
Prsa, Biceps, Břicho
Bench press - 5x40,5x60,5x60,5x70,5x70,5x70 - To je moje maximum, prostě tam víc 5x nevytlačím...
Pull over - 6x5x20 - Byla tam velká rezerva, ale chtěl jsem si pořádně natrénovat techniku, když to jedu poprvé v životě.
Rozpažky - 6x5x15 - Taky dost velká rezerva
Zdvihy velké činky ve stoji - 6x5x40
Zdvihy jednoruček v sedě - 6x5x (2*15)
Pauzy 40s. Nebyl jsem vůbec splavenej, tak jak jsem býval. No uvidíme, snad u Zad a Nohou budu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: út červenec 10, 2012 6:31 pm Předmět: |
|
|
Úterý (10.7) 250s - Zejtra dám 100.
Už mě to přestává bavit, jelikož prostě nevím, jestli jedu dobře. Dřu se a nevidím vůbec žádný výsledky. Je někdo schopnej mi poradit, co dělám špatně?  Přece tohle není možný. Stravu si myslím, že mám dobrou... Poslední dobou pokaždý, když jdu cvičit si říkám: " k čemu jdu cvičit, když se nic nemění".....
- Jedu ráno 50min rotopedu (nevadí mi to), ale poslední dobou, co čtu, tak polovina lidí říká, že je to zbytečný...  Tak, kde je pravda? Co dělám špatně?? - Poslední dobou mě to posilování chytlo neskutečně, ale další věc, co mě štve, že prostě to radši ani nikde neříkám, že cvičím, jelikož to tak nevypadá
- Ráno jsem zaspal. (denně spím 7-8 hod.)
Trénink + 30min HIIT.
Když jedu ten split, tak je to na mě strašně pomalý, ale na váhách je to poznat o hooodně moc, než když jsem to jel v trisetech..
- Ze včerejška mě ještě boleli "jedničky" kozy...
Mrtvé tahy - 5x40,5x60,5x80,5x90,5x95,5x100 - Schválně jsem se nahrával a potřebuju ještě trošku vypilovat techniku.
Přítahy velké činky - 5x40,5x50,5x60,5x65, 5x70,5x70 - Nevěřil jsem, že to je tak lehký :-D, pořád jsem si to přepočítával, jestli jsem neudělal chybu. Příště dám 5x80.
Krčení ramen - 6x5x25 - Vůbec jsem neuměl techniku a nevěděl, kolik si naložit. Tohle mi šlo pěkně. Snad dobrá technika.
přítahy jednoručky k tělu na lavici - 2*5x10; 2*5x15; 2*5x15; 2*5x17,5; 2*5x20; 2*5x20 - menší rezerva tam byla.
Kliky na bradlech - 6x8 BW
Francouský tlak s jednoručkou v sedě - 5x15; 5x17,5; 5x20; 5x22,5; 5x25; 5x25 - Příště dáme 30kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vidlák
|
Zaslal: út červenec 10, 2012 7:19 pm Předmět: |
|
|
| Crewe napsal: | Už mě to přestává bavit, jelikož prostě nevím, jestli jedu dobře. Dřu se a nevidím vůbec žádný výsledky. Je někdo schopnej mi poradit, co dělám špatně? Přece tohle není možný. Stravu si myslím, že mám dobrou... Poslední dobou pokaždý, když jdu cvičit si říkám: " k čemu jdu cvičit, když se nic nemění"..... |
Třeba ti poradím ptákoviny, ale pokusím se:
1. Jak myslíš, že se nic nemění? Minule jsi psal, žes shodil kilo a 1cm z pupku, takže asi to jde jen bys chtěl všechno hned.
2. Podle mě děláš chybu v tom, že sice třeba děláš vše dobře jenže je toho moc najednou. Je to jako když vařili pejsek a kočička. Do hrnce házeli samé dobré věci jenže toho bylo tolik dohromady, že to muselo chutnat děsně. Nepřipomíná ti to tvůj trénink?
http://kulturistika.ronnie.cz/c-11144-jason-ferruggia-12-duvodu-proc-nehubnete.html konkrétně bod 10) příliš mnoho kardia. Že by tvůj případ? Třeba tenhle chlápek propaguje na svém webu každé ráno na lačno hodinovou procházku (ani ne tak jako dokonalé hubnutí jako celkový relax), což se dá srovnat s tvým rotopedem. Taky propaguje HIIT (jenže ve dnech volna od posilky) a jakýkoli kondiční sport nebo aktivity. Jenže ty to tak nějak děláš vše najednou . Neříkám, třeba se dá trénink a jedno kardio, ale tři? Nejsi superman? Kamarádi, kteří byli v reprezentaci jistého sportu měli dvě tréninkové jednotky denně. Zkus se nad tím zamyslet. Má rada zní dělej vše, ale né najednou v jeden den.
Divíš se, že se nezlepšuješ silově? Já ne. Nechtěl bych jít do posilovny po dvou jednotkách kondičního tréninku a ještě s vidinou dalšího hned po posilovně. Navíc s tím, že musíš mít energetický deficit abys mohl hubnout, což síle rozhodně neprospívá, vždyť tu jsou logy právě o snaze udržet sílu při hubnutí. Ty si tady stěžuješ, že nesílíš.
Další otázka: máš vlastně určené priority a jejich žebříček? Myslíš, že je možné rychle hubnout a ještě nabývat na síle? Asi to jde ale krůček po krůčku ale rozhodně je to složitější než třeba postupně jen hubnout, nebo jen sílit. Asi to chce i zkušenosti a vědomosti. Mám pocit, že se s prominutím z hovna snažíš uplést bič, mít vše najednou a pokud možno hned. Myslím, že zakopaný pes je ve tvé hlavě a přístupu.
Ale je to jen můj skromný a nezkušený názor. Doufám, ale že to co jsem psal pochopíš jako celek a nevytrhneš si něco z kontextu jako např v topicu o tvé suplementaci, kde jsi mě mám pocit moc nepochopil.
P.S. jestli chceš uspět tak v jakémkoli sportu jde především o vůli bojovat a o dlouhodobý dril. Základem je pevná vůle.
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: út červenec 10, 2012 7:47 pm Předmět: |
|
|
Ahoj. Chápu tě, co jsi napsal :-) To s tím HIIT už jsem vyřešil. A to HIIT budu zařazovat ve dny, kdy nebudu mít nic..
Abysme si rozumněli, tak mi je jasný, že síla nahoru nepůjde. Jenom mě totiž štve, že mi to břicho prostě nejde dolů...
A moje priority jsou nejprve hubnutí a potom pojedu kvalitní objem. - Jsem prase, je mi jasný, že z ničeho nic nebudu vysekanej 90kg kluk...
Díky za radu. - Ten článek jsem také četl... Ale, jak jsi napsal. Vše je to v hlavě...
|
|
| nahoru |
|
 |
saren

|
Zaslal: út červenec 10, 2012 8:16 pm Předmět: |
|
|
Z jidelníčku vypusť mléčné výrobky, těstoviny, ovoce a pečivo. A zkus jen racio, basmati, kuře, ryby file. Samozřejmě vařit bez tuku. Jestli i tak nezhubneš tak bych doporučoval si dat prestavku.
Edit:A samozřejmě zeleninu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|