dřep
75x8
115x6
145x6 (opasek)
165x4
180x3
200x1
- úplně jsem zapomněl, co to je hecung.. 180 a 200 pěkně heclej a obojí lehota.. na zádech všecko totálně papírový, což mě překvapilo nejvíc.. zřejmě ty široký dřepy s činkou na trapézech budou k něčemu dobrý
mrtvý tah (bez opasku)
120x6
160x4
180x2
- už jsem byl totálně vyšťavenej, ale mrtvolu jsem si stejně neodpustil
biceps
pumping
core
- moc jsem nespal na dnešek (cca 3-4 hoďky), celej víkend jsem makal na střeše, měl jsem jen snídani a malou svačinu, na trénink jsem se kvůli práci dostal až večer, ale všecko šlo naprosto lehce, sám se divim
Výkony:
mrtvý tah: 230 ok - 250 ok - 260 x - 260 x
total: 250 kg (rozdíl 166,9 bodů)
Umístění:
junioři (do 23 let) do 90 kg - 2. místo
V rámci zpestření letní přípravy na naši srpnovou pohárovou soutěž v benchpressu a mrtvém tahu, ale zejména pak podzimní sezónu se soutěžemi jako je MS GPC či Světový pohár, jsme se s týmem rozhodli objet nejednu letní pohárovku. Sérii letních pohárových soutěži začali naši kolegové ze Sedlčan, přičemž hlavní dík za uspořádání velice vydařené soutěže patří Jirkovi Práškovi a Davidu Kabylovi. Zlobr Deadlift Cup 2012 se letos velice vyvedl.
Navážil jsem něco málo přes 83 kg, váhu jsem absolutně neřešil. Na podzim bych chtěl nastupovat právě v kategorii do 82,5 kg, ale to to bude muset být v trochu jiné kvalitě.
Co se týče mých výkonů, tak tam už to taková sláva nebyla. Prvním překvapením pro mě bylo zařazení do kategorie juniorů, přičemž oficiálně jsem ještě dorostenec. Pravidla jsou však pravidla a ty si určuje každý pořadatel sám, a já určitě nebudu nikomu nic vyčítat. Další změnou byla trochu jiná osa než na kterou jsme z tréninků zvyklí. Jakožto závodníci OPEN asociací závodíme na deadlift baru, který je pružnější, hubenější a má ostré drážkování, zkrátka je koncipován tak, aby osa nevylétávala z ruky. Na jinou osu jsem, k mému překvapení, nakonec doplatil. Jelikož mám velice úzký úchop, musel jsem ji držet na místech, kde nejsou drážky a osa mi z rukou klouzala jedna báseň. Podmínky jsou ale pro všechny stejné, takže jsem se s tím holt musel nějak poprat. První i druhý pokus byl však úspěšný, zapsal jsem 230 a následně 250 kg. Ve třetím a čtvrtém pokusu mě však zklamala levačka a i když to byly oba pokusy jinak lehké, než jsem stihnul činku zvednout do úrovně pasu, musel jsem činku položit, protože by mi jinak z levé ruky vyskočila.
Nakonec z toho příjemného výletu do Příčov u Sedlčan bylo pěkné druhé místo v kategorii juniorů do 90 kg. Těší mě, že jsme jako klub vydrancovali tuto kategorii, jelikož jsme obsadili hned první čtyři místa. Příští letní zastávkou bude Bomba Gym Cup v Praze a poté zřejmě i letní pohárovka v Lounech. Závěrem letní přípravy bude Aminostar Benchpress & Deadlift Cup 2012, který pořádáme 25. srpna ve Vrchlabí. Tímto bych chtěl pozvat nejen diváky, ale také všechny potencionální závodníky na soutěž, která po loňském ročníku patří určitě mezi ty nejkvalitnější v České republice. S některými z Vás na konci srpna ve Vrchlabí na viděnou.. :)
Naposledy upravil Thomy dne čt červenec 05, 2012 7:55 am, celkově upraveno 1 krát
zakopávání
3x8 - 45
- konečně máme ve fitku pořádný zakopávání..
spodní kladka
3x20 - 7 cihel
biceps jč
3x8 - 17,5
core
- první trénink v novým fitku, chycená zase nová chuť do cvičení..
- jinak rozjel jsem takovýho improvizovanýho fomina, kterýho budu upravovat za chodu a podle chuti..
benchpress (ng)
4x6 - 95
- se squat barem a tentokrát všechno strašně lehký, minule to nešlo vůbec a teď fakt lehota..
mrtvý tah
3x3 - 160
- vše bez opasku.. pak dostal Riči chuť na váhy, tak jsem si to střihnul s ním a zkoušeli jsme vyjet někam nahoru bez opasku, což jsem vlastně asi nikdy nedělal, takže 200+ byly vše PRka..
190x3
210x2
220x1
- 220 bez opasku je tak 300 v dresu, takže keba nemá ve Vrchlabí absolutně žádnou šanci
zakopávání
30x12
35x10
40x8
3x6 - 45
spodní kladka
3x8 - 10 cihel
přítahy v předklonu
3x6 - 70
zanožování
3x15 - 30 na každou nohu
biceps
3 série
core
- pátek třináctýho jsou vždycky supr tréninky, dneska tomu nebylo jinak
dřep
3x6 - 152,5
- bez opasku a lehký, jen mě pořád dost zlobí pravá kyčel a dole tolik nepouští, respektive to není dole vůbec stabilní..
- uvažuju že bych na dřepy bral takový ty naše starý dobrý neopren trenky, ale přecijen si nejsem jistej, jestli nějaký to kilo nepřihazujou, takže uvídíme, jak to půjde příště..
benchpress (cg)
105x3
3x3 - 110
- se squat barem a dalo se celkem..
pullover + kickbacky
3x10 - 35 + 3x15 - 7,5
kliky na bradlech + fr. tlak s kotoučem
3x15 + 3x10 - 20
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru