|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Luster

|
Zaslal: st červenec 04, 2012 6:35 pm Předmět: |
|
|
| Prasopes. napsal: | | nejvic mne teda sere na tom ta rozpustnost ... v 0,5L vode nejsem schopnej pomalu po 15ti minutach tresani s flaskou rozpustit protein | to je teda dost divny, protoze s rozpustnosti sem u combatu nikdy nemel sebemensi problem.. btw jestli myslis wpc 80, tak tu sem mel a pro me jednoznacne chutnejsi combat, ale to uz je indivudualni _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: st červenec 04, 2012 6:44 pm Předmět: |
|
|
no prvni dojem s chuti byl, ze je to sladky jako svin ... druhej dojem je, ze wpc je lepsi chutove, nevim v kombatu citim nejakou chemii nebo takovej dojezd hnusnej ... nicmene tak jako tak fakt trva dlouho nez to rozpustim ... dobrejch 15-20 minut s tim musim tresat jak o zivot ... v 0,5L (teda jeste to davam s maltou, ale to WPC taky ...), jeste teda premyslim, jestli ty vody neni malo, ikdyz pul litru se mi zda az dost _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: st červenec 04, 2012 6:55 pm Předmět: |
|
|
trepat s shakerem 15-20 minut je uctyhodnej sportovni vykon..
btw nekoupil sis nakej fake? _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: st červenec 04, 2012 7:23 pm Předmět: |
|
|
| owar napsal: | trepat s shakerem 15-20 minut je uctyhodnej sportovni vykon..
btw nekoupil sis nakej fake? |
v dnesnom svete Polska by som sa ani necudoval
|
|
| nahoru |
|
 |
lipidek

|
Zaslal: st červenec 04, 2012 7:24 pm Předmět: |
|
|
S tim fakem me to taky napadlo... Jestli jsem nekdy mel problem s rozpustnosti proteinu, tak to combat urcite nebyl. Combat mel u me naopak vzdycky rozpustnost skvelou. A chut je samozrejme individualni...tam jsme kazdej jinej... _________________ you don´t need muscles to be great...
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: st červenec 04, 2012 7:30 pm Předmět: |
|
|
koupil sem to u ronnieho, tak doufam, ze to fake neni :) _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st červenec 04, 2012 7:53 pm Předmět: |
|
|
Combat je krémovej, wpc 80 je vodovej. Navíc úplně jiný složení. Příště se poučit a nekupovat nic jako combat, nebo naopak jen to, co je jako wpc 80.
Pro mě třeba po jahodě od promilu, čokoládě od Dymatize byl wpc nejhnusnější protein, kterej jsem kdy měl. Až na banán teda, ten jsem zas lepší od nikoho nepil (včetně Myofusionu)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st červenec 04, 2012 8:12 pm Předmět: |
|
|
Redis - shakuješ to se studeným mlékem / vodou? Zkus nechat chvíli odstat, rozpustnost by se měla zlepšit. Ale si fakt první člověk, o kterém vím, že je nespokojený s combatem ve více ohledech, no každej to má jinak :-), tak jsi to vyzkoušel a víš, že příště koupíš holt něco jiného, já jsem se taky už párkrát spletl, ale COmbat je u mě na špici ve všech parametrech. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: so červenec 07, 2012 5:49 pm Předmět: |
|
|
frozz diky za radu ... stacilo do toho proteinu hodit kostky ledu a hned se to jinak pije, to zas jako oproti WPC nema chybu a chapu proc tu vsichni davaj slintaci smajliky :) _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po červenec 09, 2012 9:41 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Dnes jsem ochutnal Pro-Antium od Ronnieho Colemana s příchutí čokolády. Hned jak jsem k tomu přivoněl, řekl jsem ty vole a hned jak jsem to ochutnal, bylo mi jasný, že chutnější protein jsem ještě nikdy neměl. |
tak i moje recenze:
Pro-Antium - Ronnie Coleman čokoláda:
Chuť: 10/10 .. nejlepší čokoláda, co jsem kdy měl - nejlepší na tom je, že při pití kousám částečky sušenek
- 150ml vody + půl odměrky = chuť příjemná, ale nikdy protein s vodou nepiju, takže mě to moc nezajímá
- 150ml mléka + půl odměrky = daleko lepší, hutnější, top
Pěnivost: NULOVÁ (to jsem fakt čuměl)
Rozpustnost: super, žádné hrudky, stačí párkrát protřepat
Vůně: moc příjemná, pronikavá, něco jako holandské kakao
Složení: líbí se mi, že je tam zastoupené široké spektrum s rychle a pomalu trávícimi bílkovinami, trochu kreatinu a BCAA
Ronnie umí _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: po červenec 09, 2012 9:56 am Předmět: |
|
|
Tak jsem si zase po dlouhy dobe koupil Pharmu Blend 6HR a muzu rict, ze je to vazne nejlepsi protein, kterej sem kdy mel. Za 10 dni jsem spotreboval 3/4  . A s tvarohem je to uplna fantazie
|
|
| nahoru |
|
 |
Revital

|
|
| nahoru |
|
 |
webster

|
Zaslal: st červenec 11, 2012 6:58 pm Předmět: |
|
|
má někdo zkušenosti s proteinem od Biotechu BioTech NITRO GOLD PRO ENZY 2200g..já už mám několikáté balení a chuť je luxusní, spíš mě zajímá nějaké laboratorní testy či něco podobného, díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Casiller
|
Zaslal: ne červenec 15, 2012 7:40 pm Předmět: ATP Maxi Pro 90% |
|
|
Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s proteinem ATP Maxi Pro 90% . Našel sem na netu 2 kila za 800 kč a příde mi to nějak málo.
|
|
| nahoru |
|
 |
saren

|
Zaslal: ne červenec 15, 2012 8:07 pm Předmět: Re: ATP Maxi Pro 90% |
|
|
| Casiller napsal: | | Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s proteinem ATP Maxi Pro 90% . Našel sem na netu 2 kila za 800 kč a příde mi to nějak málo. | Je to hlavně sojový protein. Je to shit.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|