|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: so červenec 07, 2012 6:01 pm Předmět: |
|
|
zda se mi, ze tech hovad se letos premnozilo jak svine ... jsou fakt vsude + teda takovej kriplomusky, kterych mam plne zuby (doslova) kdyz prijedu do prace nebo domu na kole :D _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: ne červenec 08, 2012 7:08 am Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | e-witch napsal: | ... přeprala jsem asi třícentimetrové hovado |
...teď ještě několik miliard a svět bude zase o něco příjemnější . |
... mno, nevím ... na člověka si zatím netroufnu :D
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne červenec 08, 2012 9:44 am Předmět: |
|
|
Asi mě zmáhá vedro. Na první pohled jak jsem to přelétl očima jsem totiž viděl "třiceticentimetrové" a... Radši snad nic _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne červenec 08, 2012 9:55 am Předmět: |
|
|
U nás je snad milion takovejch vosiček, neštípe to, ale pořád to prudí a je to všude _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: ne červenec 08, 2012 10:13 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | Asi mě zmáhá vedro. Na první pohled jak jsem to přelétl očima jsem totiž viděl "třiceticentimetrové" a... Radši snad nic |
ještě, že ne třímetrové
... a žádné vedro, tvé podvědomí jen zoufale odmítá smrt cizopasníka
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne červenec 08, 2012 6:54 pm Předmět: |
|
|
Poprvé jsem byl jako plnohodnotný účastník na srazu veteránů, stáhl jsem i spanilou jízdu, parádička.
Můj stroj:
A správnej outfit, jen by to chtělo jinou helmu :D
A tady je galerie
http://ok2wf.rajce.idnes.cz/2.Sraz_veteranu_Siroky_Dul_2012/ _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne červenec 08, 2012 7:32 pm Předmět: |
|
|
Tobě by sedla uniforma SS
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne červenec 08, 2012 7:50 pm Předmět: |
|
|
Nejseš jedinej kdo mi to říká :D _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Vittus

|
Zaslal: ne červenec 08, 2012 9:20 pm Předmět: |
|
|
diverzant na motorce, muž s koženou brašnou. Kamarádi pořádají závody veteránů a musím říci, že to jsou čupr stroje _________________ Semper fidelis!
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
Zaslal: ne červenec 08, 2012 9:29 pm Předmět: |
|
|
Wojtkingson:
tO JE ALE VELIKÁ PARÁDA  mám dvěstěpadinu z roku 1960 a chystám se ji dát do pucu až až..no až budou love... I ten SSáckej kabát bych ve skříni po němcích našel, ale je mi tak o 3 čísla menší :-) _________________ ---------
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne červenec 08, 2012 9:46 pm Předmět: |
|
|
Tohe je 1962, mám doma ještě jednu z 58, ale ta bude potřebovat ještě dost času, kterej momentálně nemám. Tahle by chtěla taky lepší renovaci, ale nejsou finanční prostředky - nádrž by neměla být celá chromovaná, chrom na vejfucích má svý nejlepší léta za sebou, ale pořád to ještě nějak vypadá. Akorát to je na mě malý no, měřím přes 195cm a když na tom jedu tak vypadám jak vosa na bombonu _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne červenec 08, 2012 9:54 pm Předmět: |
|
|
Hezká motorka protektore  A ta paní za tebou má lýtko, že by takovej Johnnie Jackson puknul vztekem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne červenec 08, 2012 9:59 pm Předmět: |
|
|
dobrý postreh Johne hehe _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|