Noční a výživa

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Noční a výživa  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Noční a výživa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
madridista

PříspěvekZaslal: po červenec 09, 2012 12:09 am    Předmět: Noční a výživa Odpovědět s citátem

Zdravím všechny,
s nástupem letních brigád jsem se začal potýkat s problémem, kterak se stravovat, protože mám noční (19-07), beru to tedy tak, jako by noc byla můj den, jde mi ale o to, zda je moje tělo schopno můj systém převzít, abych nenabíral špek, když jím v noci.

Můj jídelníček:
1)velký jogurt, oves. vločky (100 g)
2)protein 75%, velký banán
3)dva celozrnné rohlíky, cottage,jablko
4)kuře,krůta,ryba,hovězí+rýže,brambor,těstoviny,kuskus,bulgur etc.
5)omeleta z 5 bílků+jedno celé vejce,2 celoz.rohlíky
6)cottage, rohlík, jablko
7)tvaroh+protein 75%

Každý den TABATA+ 2x týdně bazén

20 let
189 cm
80 kg

A ještě bych se chtěl zeptat, když jdu po noční domů, mám si ten tvaroh s proteinem dát než jdu opravdu spát nebo někdy v noci v práci?

Díkes za odpovědi, budu rád za každou:)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ego

PříspěvekZaslal: po červenec 09, 2012 12:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

uuuh, tabata denně? interesting.
madridista

PříspěvekZaslal: po červenec 09, 2012 1:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No abys za tou tabatou nehledal žádný supervýkony:) Prostě 4min. (20s work.-10s rest) 2x kliky,2x angličáky,2x dřepy s výskokem a 2x švihadlo, toť vše.
Merrao

PříspěvekZaslal: po červenec 09, 2012 7:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Když máš noční, jez tak jak ve dne,...to že nesvítí slunce nemá extrémní vliv na metabolismus nebo něco podobného...

Noční protein bude defakto ranní před spaním atd...

Jediné co by mohl být problém je navyknout si tělo na takový biorytmus ale to si zvykne.
cocman

PříspěvekZaslal: po červenec 09, 2012 7:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

madridista napsal:
No abys za tou tabatou nehledal žádný supervýkony:) Prostě 4min. (20s work.-10s rest) 2x kliky,2x angličáky,2x dřepy s výskokem a 2x švihadlo, toť vše.

No tak to se ani nezapotis u toho ne? Kdyz das od kazdyho jen 2 kola, tak to pomalu nema vyznam
madridista

PříspěvekZaslal: po červenec 09, 2012 2:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud to dělš pořádně naplno, tak po těch 4 minutách z tebe leje jak z vola:) A 1 tabata interval=energetický výdej 40 min. běhu, takže podle mě to cenu má.
marash

PříspěvekZaslal: po červenec 09, 2012 3:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nerozumím tomu, jak tu tabatu děláš. Tabata = 8 kol. Z toho, co jsi psal, jsem pochopil (a jak to asi pochopil i cocman), že dáš 2 kola kliky, 2 kola angličáky, 2 kola dřepy s výskokem a 2 kola švihadlo. Jestli je to takhle, tak je to podle mě blbost a lepší bude, když odjedš všech osm kol jeden cvik (třeba ty angličáky). Nebo jsi to myslel tak, že odjedeš 2 krát celou tabatu (osm intervalů) kliky, potom 2 krát osm intervalů dřepy atd.?
haino

PříspěvekZaslal: po červenec 09, 2012 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madridista napsal:
Pokud to dělš pořádně naplno, tak po těch 4 minutách z tebe leje jak z vola:) A 1 tabata interval=energetický výdej 40 min. běhu, takže podle mě to cenu má.
Jo a minuta zumby=energetický výdej 4minut tabaty.Zaběhej si někdy,ať ztratíš iluze.
madridista

PříspěvekZaslal: po červenec 09, 2012 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Běhám od 8mi let 4 krát týdně na fotbalu, který hraji závodně, myslím, že jsem bez iluzí:D
Merrao

PříspěvekZaslal: po červenec 09, 2012 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To co tvrdíš, že 4minutový výdej Tabaty se rovná 40min výdeji běhu, to je prostě hovadina.

4minuty by mě nikdy nevyřídily tak jak mě vyřídí atletika nebo právě ten 40min běh.
madridista

PříspěvekZaslal: po červenec 09, 2012 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, dobře, v tom máte asi pravdu, ale myslím, že stejně to za to stojí. Radši si o tabatě něco přečtěte.
Frozz.

PříspěvekZaslal: po červenec 09, 2012 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madridista napsal:
Jo, dobře, v tom máte asi pravdu, ale myslím, že stejně to za to stojí. Radši si o tabatě něco přečtěte.

Tu snad nikdo neříká, že TABATA je špatná, nebo dokonce lehká. Jen příště nepiš tak přesvědčivě o věci, která není vůbec pravdivá ( "1 tabata interval=energetický výdej 40 min. běhu" )
madridista

PříspěvekZaslal: po červenec 09, 2012 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo dobrý já řekl že se mýlím, nebo to chceš mailem panebože?:)
Luster

PříspěvekZaslal: po červenec 09, 2012 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak neni nikde psany v jakym tempu je ten beh myslenej btw pultabata kazdej den a ten bazen je jediny cviceni?
madridista

PříspěvekZaslal: po červenec 09, 2012 10:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevím moc o jaké půltabatě mluvíte, tabata se skládá z osmi intervalů, pro mě: švihadlo,dřepy s výskokem,kliky,angličáky,švihadlo,dřepy s výskokem,kliky,anglio dělám každý den, bazén 2x týdně na regeneraci, fotbal 4x týdně (závodně, ČFL)+teď jedu korte, tak jak je popsán u freimena

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Noční a výživa Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: