Neco na hudbu

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Neco na hudbu  Úvodní stránka -> Ostatní -> Neco na hudbu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
blazen

PříspěvekZaslal: po červenec 09, 2012 8:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

achjo...
no nic, nebudu tě přesvědčovat, seš zabedněnej ve vlastním přesvědčení, radši si kupuj každej rok nový sluchátka za 200, očividně to je pro tebe lepší a výhodnější než mít jedny na celej život za 6 stovek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Grimley

PříspěvekZaslal: po červenec 09, 2012 8:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Porovnávat parametry u sluchátek je jako když řekneš, že si radši dáš kilo těstovin, protože tě to vyjde levnějc než 200g masa a přitom počet bílkovin je stejnej ....

Pokud má člověk alespoň trochu sluchu, rozdíl mezi sluchadlama za kilo a za litr pozná ...stejně tak rozdíl mezi sluchadlama za litr nebo za tři ...

U Koss, Senheiseru ...Denonu nebo třeba AKG se platí za značku asi stejně jako u těch Panasoniců (který imho hrajou obecně tragicky) ...

Jinak já můžu z vlastní zkušenosti doporučit Senheiser CX680 sport - ideálka na běh, posilku...jsou vodotěsný ...... potom mam Sennheiser C200 II - ty jsou za tu cenu slušný (oboje jsou trochu basovější)

No a na klidný poslouchání mam Senheisery IE8 ...ale to nepředpokládám, že by sis kupoval :D
pain2

PříspěvekZaslal: po červenec 09, 2012 9:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

blazen napsal:
achjo...
no nic, nebudu tě přesvědčovat, seš zabedněnej ve vlastním přesvědčení, radši si kupuj každej rok nový sluchátka za 200, očividně to je pro tebe lepší a výhodnější než mít jedny na celej život za 6 stovek

Nejsem zabedněný. Jen mám prostě zkušenosti s životností různých výrobků, ať stojí kolik stojí. Většinou vydrží tak 2 roky. A viz. ty moje Koss za 900,- co vydržely 3 měsíce. Mám dost agresivní pot a ta bužírka na drátech tvrdne. Pak se to vyloženě láme.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po červenec 09, 2012 9:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No a jaky hudebni prehravac. Zatim co jsem se dival, tak Cowon D3, Ipod Touch 4G nebo ten Samsung Galaxy S .. je velky a nwm no muzu ho mit za 3 tisice.
Revital

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2012 10:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevíte někdo o nějakých fajn sluchadlech do fitka co pojedou přes BT? Ta šňůra mě někdy opravdu štve.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Neco na hudbu Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: