|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jirdano

|
Zaslal: po červenec 09, 2012 8:46 pm Předmět: |
|
|
no vláknina údajně zpomalí i trávení ostatního jídla, takže se prostě nedoporučuje, nevim proč by to měly bejt kecy _________________ Do you even lift?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
honzaj95

|
Zaslal: po červenec 09, 2012 8:58 pm Předmět: |
|
|
jeste sem nevidel ze by nekdo v posilce jedl salat  jinak precti si neco o vlaknine, je zadouci kdykoli krom cca 1,5-2h pred a po posilce
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po červenec 09, 2012 9:20 pm Předmět: |
|
|
kuse ma pravdu, nedelejte z toho takovy drama _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: po červenec 09, 2012 10:33 pm Předmět: |
|
|
| honzaj95 napsal: | jeste sem nevidel ze by nekdo v posilce jedl salat jinak precti si neco o vlaknine, je zadouci kdykoli krom cca 1,5-2h pred a po posilce |
pravda, jinak se ti růst svalů zpomalí o 4,85% a to je přeci nežádoucí, blázne...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po červenec 09, 2012 10:34 pm Předmět: |
|
|
| kuše napsal: | | Co je na tom, že si dám v období tréninku zeleninu? Proberte se, snad to je z toho sluníčka.... Když si představim, že takovýhle a jiný kecy radíte nováčkům, pak se nemůžete divit, že v posilce vidíte a slyšíte to, co tady pak kritizujete.. |
Opravdu jsem rad, ze jsem se z tehle "demence" vymanil a doufam, ze uz do toho nikdy nespatnu zpatky.
Nestacim se divit, co se tu porad dokola resi za nesmysly, fakt se nekteri proberte nebo se z toho zblaznite. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Naposledy upravil Draper dne po červenec 09, 2012 10:40 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: po červenec 09, 2012 10:34 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | kuse ma pravdu, nedelejte z toho takovy drama |
díky
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: po červenec 09, 2012 10:37 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | kuše napsal: | | Co je na tom, že si dám v období tréninku zeleninu? Proberte se, snad to je z toho sluníčka.... Když si představim, že takovýhle a jiný kecy radíte nováčkům, pak se nemůžete divit, že v posilce vidíte a slyšíte to, co tady pak kritizujete.. |
Opravdu jsem rad, ze jsem se z tehle "demence" vymanil a doufam, ze uz do toho nikdy nespatnu zpatky. |
podle mě každej si tim musí projít, čím dřív, tím líp... horší je, že každej řeší píčoviny a utíkaj mu daleko důležitější věci - a tím nemyslim jen cvičení...
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: út červenec 10, 2012 5:07 am Předmět: |
|
|
Pro Kuše, Draper: Jenže zelenina prostě trávení zpomaluje a po tréninku, kdy je trávicí soustava zpomalena (nevím jak to říct, prostě bez krve) ji ještě navíc zatěžovat velkým množstvím zeleniny není dobrý. _________________ When your mind will change, your body will be changed.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: út červenec 10, 2012 6:13 am Předmět: |
|
|
Hele, ať si dělá každý co chce podle sebe.
Noco, budu jíst i před treningem zeleninu, a mám si myslet že mě to hned má nějak zdravotně zničit jen kvůli pár lidem co řeknou "NeNe". Nemyslím.
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: út červenec 10, 2012 6:24 am Předmět: |
|
|
já taky nejsem z těch co věci hrotí, ale jakej mam důvod jíst zeleninu kolem tréninku? před tréninkem nejim několik hodin nic a po něm chci prostě maso s přílohou no ne?
navíc když se dočtu třeba zde: http://kulturistika.ronnie.cz/c-10044-vyziva-v-objemove-fazi-i.html
"Poslední jídlo před tréninkem spolu s prvním pevným jídlem po tréninku by mělo obsahovat absolutní minimum vlákniny. Není to jen z důvodu sníženého vstřebávání živin, ale také proto, že vláknina zvětšuje objem tráveniny v žaludku (cítíme se dříve nasyceni - méně sníme) a váže na sebe vodu, což není po tréninku, kdy musí člověk rehydratovat organismus, ideální. Tímto způsobem si zajistíte chuť do tréninku a vzápětí dostatečnou potréninkovou regeneraci." _________________ Do you even lift?
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: út červenec 10, 2012 9:42 am Předmět: |
|
|
Drapere...usměj se a mávni rukou, když to tak čtu:)
Tady totiž všichni soutěží nebo závodí víš, proto to tolik řeší :)
Nechápu, proč takové blbiny řešíte, pokud s tím nemáte fyzické problémy nebo nejdete závodit.
Chápu nějaké závodníky, že i kdyby chtěli, je pro ně blbý dát si zeleninový salát před závodem. Nebo chápu lidi, co si dají rajče půl hodiny před cvičením a cvičí se jim tak hrozně, že by se pozvraceli...
ale proč jste všichni v takové křeči?...Vám nepřivodí nějaké komplikace to, co budete jíst co se jíst nemá...ale to, že kdybste si to náhodou dali, vaše psychika se zhroutí.
Já taky taková byla, řekla bych je to lepší...všichni na to časem přijdou..že je někdy dobrý zajít i na pivo po posilce a ne utíkat dát si gainer a maso s přílohou...
EDIT: Jirdano: Nikdo ale nechce, aby jsi snědl mísu salátu...příloha o 10dkg zeleniny přece není žádná křeč...a neříkej, že by to zavazelo těm 50g rýže které musíš sníst k tomu masu a dalším 10dkgrýže..
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: út červenec 10, 2012 3:19 pm Předmět: |
|
|
Já jsem psychicky co se týče výživy naprosto v pohodě, jen prostě vím že jak to dělám je dobře, tak proč přitěžovat trávicí soustavě? S prominutím, zrovna ty mi nemáš co vyčítat ohledně výživy a psychiky. _________________ When your mind will change, your body will be changed.
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: út červenec 10, 2012 4:43 pm Předmět: |
|
|
Jen to spousta lidí podává, jako že je to něco špatného a radí to lidem co o tom nemají povědomí jako hotovou věc. Kdyby alespoň řekli "zelenina MŮŽE způsobovat potíže.." tak to zní jinak, než když to dáte najevo, jakoby se vám snad kvůli troše vlákniny nedostaly živiny ke svalům.
(A konkrétně u tématu nejde o to před tréninkem, s tím jste měli vesměs pravdu, protože také kdo by do sebe cpal nějaké jídlo těsně před tréninkem, ke kterému se hodí zelenina..že..
Ale spíš mě překvapovalo to "po tréninku zeleninu ne"...Zní to, jakoby to bylo důležité, nedávat do té hodiny po tréninku zeleninu...Samozřejmě samotnou - to je hovadina..)
Jde jen o to, jak to někteří lidé podávají. Jako v křeči.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hlavicze
|
Zaslal: st červenec 18, 2012 6:56 pm Předmět: |
|
|
tak jsem to překopal, snad to bude ok:
6:00 30g WPC 80
7:00 100g olom. tvarůžky, 2 celá míchaná vejce, 3 plátky celozrnného chleba
dopoledne posilka
12:00 30g WPC 80 + 35g glokopuru
13:00 200g kuřecího/vepřového masa + rýže,těstoviny, brambory
14:00 zelenina, ovoce
15:30 180g cottage,50g kvalitní 95+% šunky, 2 plátky celozrnného chleba
alternativa-100g lískových ořechů, 500g jogurt Hollandia
17:00 zelenina, málo ovoce
18:30 200g kuřecího/vepřového + 3 brambory
22:00 micelární kasein (30g)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|