prosba o radu

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - prosba o radu  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> prosba o radu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
aleale1

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2012 6:15 am    Předmět: prosba o radu Odpovědět s citátem

Dobrý den/ahoj,
už nějakou dobu pročítám diskuse a snažím se také trochu tvarovat tělo a hlavně měnit tuk na svaly (né hubnout to nepotřebuji). Můžu se zde zeptat co jíst/pít po tréninku, když mám možnost trénovat až večer? Do teď dávám cca kolem 18h večeři, 19.30-20.30 trénink (3x v týdnu) a pak už jen tvaroh, ale jak říkám cílem je spíše nabrat (což se mi po tomto moc nedaří), ale zas bych chtěla né jen tuky.
Otázka zní, dávat takhle pozdě ještě gainer?
PS: spát chodím kolem 23hod.
Děkuji moc za odpověď
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jirdano

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2012 6:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no "měnit tuk na svaly" není fyzicky možný, buď pálíš tuk, nebo nabíráš svalovou hmotu pokud budeš dodržovat základní pravidla stravy tak by alespoň ze začátku měl jít tuk dolů sám a co se týče doby po tréninku, tak gainer si můžeš dát nejlíp hned v šatně když docvičíš a pak ještě ten tvaroh před spaním
aleale1

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2012 6:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

možná jsem se špatně vyjádřila takže cílem je nabrat, ale tu správnou (lepší) hmotu. Čili bych měla dávat ten gainer hnedka po tréninku i když to bude večer (21h)?
Děkuji za odpověď
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: