Hardcore - Trongix´s Log

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hardcore - Trongix´s Log  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Hardcore - Trongix´s Log
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Trongix

PříspěvekZaslal: po červenec 09, 2012 9:51 am    Předmět: Hardcore - Trongix´s Log Odpovědět s citátem

Tak jsem se rozhodl že si budu psát log.Doufám že mi pomůže v tom se kontrolovat jak v jídle tak i v posilování a bude mě motivovat k dalšímu sportu.Jmenuji se Michal, je mi 17 let a jsem "ENDOMORF" mám problémy s váhou, s vyrýsovýmín a stravou.Začal jsem přesně před jedním rokem cvičit a posilovat (to jsem měl 115kg), ale díky škole a stresu jsem měl třeba měsíc přestávku abych dohonil školu (každý den dojíždím a mám na výběr buď škola nebo posilovna).Ve škole je sice posilovna, ale to aby jste se báli že vám ta činka upadne a spadne vám na hlavu :D.Teď je moje váha 105kg, což mě mrzí protože když jsem končil před vánocemi měl jsem 92kg :/.No a tak jsem si na jednom webu našel trénink a pak si ho trochu upravil.Dělal jsem jen malé úpravy abych nějak nezměnil hlavní pointu tréninku.

Trénink
Pondělí - A + K + B
Úterý - B + K + B
Středa - K + B
Čtvrtek - C + K + B
Pátek - D + K + B
Sobota - K + B
Neděle - Trénink na AMINOSTAR Benchpress & Deadlift Cup 2012

Trénink A

Trénink B

Trénink C

Trénink D

Trénink na AMINOSTAR Benchpress & Deadlift Cup 2012 + K
20 min kolo a pak 10 krát Benchpress
Trénink B
Plavání v bazénu (podle počasí)
Trénink K
Spalování tuků, někdy před tréninkem, někdy po tréninku.Vybírám to podle situace

Cíle
No jako cíle bych chtěl zformovat postavu,dostat dolů ten tuk, a hlavně nabrat hodně svalů :3 :D , a také bych se chtěl nějak dobře umístit na AMINOSTAR Benchpress & Deadlift Cup 2012. Bylo by to pro mě jako takovej záchytnej bod, že už se nikdy nevrátím a nebude to horší :)

Děkuji všem co mi když tak poradí, není to snadné,ale chce to odhodlání :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Trongix

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2012 1:01 pm    Předmět: První trénink Odpovědět s citátem

9.7
No tak první trénink se myslím vyvedl,sice se mě zdá že toho bylo málo oproti tamtomu co jsem jel předtím,ale zase mám radost s váhy na benchpressu (na každé straně 20kg).Musím ještě doladit techniku u toho upažování a tech tricepsů.Jinak to kardio bylo strašné , já myslel že nedojedu :D nakonec jsem ujel jen 40 km a pak jsem jel autem protože sem už nemohl :D :D. Naložil jsem si toho moc :) Jídlo jsem dodržoval,5x malé porce i když jsem zahřešil zmrzlinou :/ ( a teď všichni do mě :D ) No uvidíme jaké to bude mít výsledky, ale vypadá to slibně :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: