|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st červenec 11, 2012 9:13 am Předmět: Prodávám suplementy |
|
|
Ahoj,
mám tu tři načaté nedoděláné produkty, kterých bych se rád zbavil. Pokud někdo bude mít zájem, pište do PM.
1. Reflex nutrition - Instant Whey Native (vanilka), 500 g čistého prášku (zbylo z 2,27kg balení)
2. Smartlabs - BCAA Hardcore 4:1:1 (220 cps), všehovšudy jsem si dal asi 10 tablet max
3. Smartlabs - Tasty (malina), 250 g čistého prášku (zbylo z 907g piksle)
Projel jsem ceny kolik stojí tyto produkty nejlevněji a nabízím férové ceny:
1. Instant za 250,-
2. BCAA za 300,-
Tasty přihodím zdarma prvnímu člověku, který si ode mě něco veme. Poštovné uhradím. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st červenec 11, 2012 10:25 am Předmět: Re: Prodávám suplementy |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kruca86

|
Zaslal: st červenec 11, 2012 11:12 am Předmět: |
|
|
Ahoj,
mám k dispozici Maxi Pro 90 % 2200kg
Je odebráno asi 100g.
Pokud by měl někdo zájem za 450,- i s poštovným je to jeho.
Ps. sojový protein opravdu neni dobrý.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st červenec 11, 2012 12:37 pm Předmět: |
|
|
Tak už prodáno. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: st červenec 11, 2012 1:08 pm Předmět: |
|
|
| kruca86 napsal: | Ahoj,
Je odebráno asi 100g.
Ps. sojový protein opravdu neni dobrý. |
těch 2,2 tuny prášku máš naskládaný v pytlech nebo je to rozsypaný na korbě náklaďáku? :D
|
|
| nahoru |
|
 |
kruca86

|
Zaslal: st červenec 11, 2012 1:14 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | | kruca86 napsal: | Ahoj,
Je odebráno asi 100g.
Ps. sojový protein opravdu neni dobrý. |
těch 2,2 tuny prášku máš naskládaný v pytlech nebo je to rozsypaný na korbě náklaďáku? :D |
:D Ted na to koukam. Jak pořad pracuji s kily tak mi to tam vletelo uplne samo :D Samozrejme to je 2200g
Ale ty dvě tuny bych taky bral ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá červenec 13, 2012 4:56 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem se dozvěděl, že kamarád prodává BCAA, konkrétně tyto https://obchod.ronnie.cz/s-2727-b-c-a-a-s.html
Vyhrál je v květnu na záchranářský soutěži a momentálně nesáhl na činku jak je rok dlouhej, takže mu jsou de fakto k ničemu. Pouze si vzal nějakých cca 10 tablet na zkoušku (nikdy je nebral), tudíž jsou rozbalený.
Cena: 490,- _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá červenec 13, 2012 5:03 pm Předmět: |
|
|
Si tu nenapadne rozjizdis novy e-shop co? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: so červenec 14, 2012 11:26 am Předmět: |
|
|
Asi to tak vypadá _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne červenec 29, 2012 10:12 am Předmět: |
|
|
tak se pridam
sumplementy
hydro 77 extrifit 1kg 500kc
bcaa 6400 scitec 375tab 1x plne baleni 400kc
bcaa 6400 scitec cca 300tab 300kc
amino 5600 scitec 1000tab 700kc
amino 5600 scitec cca 800tab 600kc
smartlabs tasty jahoda baleni 907g, ubrany tak dve odmerky - 350kc
smartlabs tasty malina baleni 907g, ubrany tak dve odmerky - 350kc
ceny vse dohodou
pote jeste prodavam cele nepouzite baleni souteznich barev, vse je tak jak mi z ronnie prislo, na zavody se nakonec neslo takze mi to je na nic
https://obchod.ronnie.cz/s-3842-jan-tana-ultra-1-winner-set.html
https://obchod.ronnie.cz/s-3918-rukavice-natiraci-dream-tan.html
https://obchod.ronnie.cz/s-3916-dream-tan-bronze-knight.html
pridam potassium zdarma , ceny vse dohodou, piste pm
jo a jeste mam doma super cross trenazer, stal me pres 12 hadru jel sem na nem tak se vsim vsudy 20x je doslova jako novy a ted slouzi jako vesak
technicke parametry teda : je to insportline elyptical Atlanta
Technický popis:
magnetický eliptický ergometr s elektronickým ovládáním zátěže
9-kg zátěžové kolo eliptického ergometru
16 stupňů zátěže
délka kroku 40 cm
rozteč nášlapu 22 cm
3-dílné kliky se strojovými zapouzdřenými ložisky SKF
systém BeltDrive zajišťuje tichý a plynulý chod
poměr otáček střed / zátěžové kolo 9:1
hliníková kladka o průměru 310mm
strojová ložiska v 6-ti místech - klouby rukojetí a pedály
pogumované pevné a pohyblivé rukojeti s vysokou adhezí
transportní kolečka
možnost vyrovnání nerovnosti podlahy pomocí MicroShift
nastavitelné pedály v rozmezí 30 cm
vysoký poloměr otáček
nastavení sklonu pedálů
měřič tepové frekvence v rukojetích
eliptický ergometr se dodává s hrudním pásem
modře podsvícený dotykový display computeru ergometru
computer eliptického ergometru zobrazuje: čas, rychlost, vzdálenost, kalorie, tepová frekvence, výkon, recovery, kadence, datum, teplota v místnosti, průměrná tepová frekvence, průměrná rychlost, průměrný výkon
fitness test - test kondice
programovatelný computer ergometru - manuální program, uživatelský program, 12 přednastavených programů, program dle výkonu
4 programy dle tepové frekvence, nastavení uživatele - U0-U4
síťový adaptér
kategorie HA (dle normy EN957)
rozměry po sestavení: D137 x Š54 x V150 cm
hmotnost eliptického ergometru: 51 kg
maximální doporučené zatížení: 150kg
maximální doporučená výška cvičence: bez omezení
ilustracni foto :
uděláme doma trošku pořádek po dlouhé době
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne červenec 29, 2012 10:57 am Předmět: |
|
|
dopsal jsem vsude ceny a aktualizoval info ohledne trenazeru.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: ne červenec 29, 2012 11:10 am Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | dopsal jsem vsude ceny a aktualizoval info ohledne trenazeru. |
Presne takovej eliptical uz mam doma skoro 3 roky, jezdil jsem kazdej druhej den 40 min, ted par mesicu kazdej 4tej den.
Krome reklamace zasekleho dotykoveho displeye je porad ok, jen trochu vrze, ale to je normal. I po takove dobe mam este rezervu 2 -3 zatezeove stupne nahoru.
Muzu jen doporucit.
|
|
| nahoru |
|
 |
RANDO
Anonymní
|
Zaslal: ne červenec 29, 2012 11:42 am Předmět: |
|
|
Predám jahodový proteín PLUTINO , kúpený po záruke (Arpád Mester odlepil zadnú etiketu s dátumom spotreby vždy, keď niekto od neho chcel kúpiť proteín, lebo predával po záruke...).... kúpil som ho v roku 2009, otvorený od vtedy..... ale ešte žije, takže pohoda. Kto mu dá prvotriednu starostlivosť, tak prežije aj trávenie. Ale možno na úkor života niekoho iného, takže JE TO NA VÁS ...
Za odvoz ? ...
PS : chutil zle už v roku 2009, ale kto vie, možno sa chuť zlepšila, lebo ak je niečo veľmi zlé a už viac zlé byť nemôže, tak sa to dokáže "pretransfomovať" tak, že už začne chutiť, lebo aj keď končí noc, tak už zákonite musí prichádzať deň... a proteíny PLUTINO sú nesmrteľné, takže iná možnosť ani nie je.....
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: ne červenec 29, 2012 11:52 am Předmět: |
|
|
| RANDO napsal: | Predám jahodový proteín PLUTINO , kúpený po záruke (Arpád Mester odlepil zadnú etiketu s dátumom spotreby vždy, keď niekto od neho chcel kúpiť proteín, lebo predával po záruke...).... kúpil som ho v roku 2009, otvorený od vtedy..... ale ešte žije, takže pohoda. Kto mu dá prvotriednu starostlivosť, tak prežije aj trávenie. Ale možno na úkor života niekoho iného, takže JE TO NA VÁS ...
Za odvoz ? ...
PS : chutil zle už v roku 2009, ale kto vie, možno sa chuť zlepšila, lebo ak je niečo veľmi zlé a už viac zlé byť nemôže, tak sa to dokáže "pretransfomovať" tak, že už začne chutiť, lebo aj keď končí noc, tak už zákonite musí prichádzať deň... a proteíny PLUTINO sú nesmrteľné, takže iná možnosť ani nie je..... |
|
|
| nahoru |
|
 |
on
|
Zaslal: čt srpen 16, 2012 3:14 pm Předmět: |
|
|
Ahoj,
prodávám 5kg Scitec 100% Whey Professional
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|