|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Xaphan69

|
Zaslal: st červenec 11, 2012 3:23 pm Předmět: Dotaz - pach potu... aceton? |
|
|
Chci se zeptat, mame u nas v posilce jednoho chlapa, vyrezanej, z roku 2009 mistr CR v kulturistice, dostal 3letou stopku za doping, jinak kdyz kolem nej projdete, tak...poprve kdyz jsem to citil, mi to pripominalo ,,varene maso" . Co to je? Chci se zeptat, protoez...jak to rict..., v podpazi normal pot, ale jiste to znate, potite se i v oblasti triesel, tak ten pach, potu, je identicky s tim kulturistou, taky takovej ,,masovej pach". Pritom nesypu nic. Co to je nevite?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Qwake

|
Zaslal: st červenec 11, 2012 3:35 pm Předmět: |
|
|
Teď by mě vážně zajímalo, jestli tohle fórum navštěvuje mistr ČR v kulturistice 2009 a jestli ví, že mu někdo zkoumá pach potu... _________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
Narcooo

|
Zaslal: st červenec 11, 2012 3:38 pm Předmět: |
|
|
| Qwake napsal: | Teď by mě vážně zajímalo, jestli tohle fórum navštěvuje mistr ČR v kulturistice 2009 a jestli ví, že mu někdo zkoumá pach potu... |
|
|
| nahoru |
|
 |
Xaphan69

|
Zaslal: st červenec 11, 2012 3:41 pm Předmět: ... |
|
|
Tak kdyz projdu tak citim ne? A pls k tematu :).
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
|
| nahoru |
|
 |
Xaphan69

|
Zaslal: st červenec 11, 2012 3:44 pm Předmět: |
|
|
| jirdano napsal: | tomu se řiká pyžmo |
Urcite myslis pižmo že :). Soudim, že jsi nechtěl napsat pyžamo :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st červenec 11, 2012 3:44 pm Předmět: Re: ... |
|
|
| Xaphan69 napsal: | | Tak kdyz projdu tak citim ne? A pls k tematu :). |
Cítíš pach vařeného masa z oblasti třísel... hmm... Nečuchej si ke koulím
|
|
| nahoru |
|
 |
Xaphan69

|
Zaslal: st červenec 11, 2012 3:45 pm Předmět: Re: ... |
|
|
| Moocha napsal: | | Xaphan69 napsal: | | Tak kdyz projdu tak citim ne? A pls k tematu :). |
Cítíš pach vařeného masa z oblasti třísel... hmm... Nečuchej si ke koulím |
Hej, to sala, to citim, kdyz je vecer sundam a jdu do sprchy ne :).
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st červenec 11, 2012 3:47 pm Předmět: Re: ... |
|
|
| Xaphan69 napsal: | | Moocha napsal: | | Xaphan69 napsal: | | Tak kdyz projdu tak citim ne? A pls k tematu :). |
Cítíš pach vařeného masa z oblasti třísel... hmm... Nečuchej si ke koulím |
Hej, to sala, to citim, kdyz je vecer sundam a jdu do sprchy ne :). |
Tak taky nezapomeň tu sprchu použít, myslím, že to pomůže
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
|
| nahoru |
|
 |
Xaphan69

|
Zaslal: st červenec 11, 2012 3:51 pm Předmět: |
|
|
| RavenStalker napsal: | Já ti odpovím...ten pach jsou dlouho zapocené koule. Zvláštní je že to je cítit spíš když je člověk vyholenej než když ne záhada objasněna |
Ted bez prdele, zajima me co zpusobuje druh pachu, ne abyste resili me :). Koupu se kazdy den a stale a ne zadne kozni zmeny nepozoruju :).
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st červenec 11, 2012 3:58 pm Předmět: Re: Dotaz - pach potu... aceton? |
|
|
| Xaphan69 napsal: | | .... jinak kdyz kolem nej projdete, tak...poprve kdyz jsem to citil, mi to pripominalo ,,varene maso". Co to je?.... |
| Xaphan69 napsal: | | v podpazi normal pot, ale jiste to znate, potite se i v oblasti triesel, tak ten pach, potu, je identicky s tim kulturistou, taky takovej ,,masovej pach". |
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: st červenec 11, 2012 7:29 pm Předmět: |
|
|
Však ti odpovídám bez prdele vole. Já nejsem chemik abych ti řekl jaký anaerobní bakterie ti tam rozkládají pot a jaký pach při tom vzniká...
|
|
| nahoru |
|
 |
Xaphan69

|
Zaslal: st červenec 11, 2012 7:58 pm Předmět: Ok tos teda dik. |
|
|
Ok tak teda dik...nejak to zkusim dohledat :). Kdyztak admin muze smazat tenhle topic, jestil chces.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|