|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Lunreal

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
xCROWx
|
Zaslal: čt červen 21, 2012 4:36 pm Předmět: |
|
|
True Blood vypadá nadějně, zatím skončil vílí byznis, teplý romance, neobjevila se žádná nová bakchantka. Tak to snad bude dobrý. _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt červen 21, 2012 4:58 pm Předmět: |
|
|
jj a Rusell sa vrátil, takže nová séria zatiaľ super. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: ne červenec 01, 2012 7:08 pm Předmět: |
|
|
Nezná někdo stránku, kde by byli kompletně Ztraceni ke shlédnutí s CZ dabingem? _________________ When your mind will change, your body will be changed.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: st červenec 11, 2012 10:07 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem viděl
http://www.csfd.cz/film/283301-take-the/
Má to jen 4 díly zatím, hraje tam Tomáš Tvrdý a jak to popisuje jede týpek na csfd:
A Tomáš Tvrdýy patří do ústavu. Toho vyrovnaného mazlíka v žádném případě nemohl takhle zahrát jen s několika lety hereckých kurzů na nějaké zaplivané Oxford College .
http://www.csfd.cz/film/291496-homeland/
taky celkem šlo, teorismus, vymývání mozku atd atd _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Revital

|
Zaslal: čt červenec 12, 2012 11:33 am Předmět: |
|
|
1. Black books (bezkonkurenčně!!)
2. TBBT
3. My name is Earl
4. Himym
5. How to not live you life
Je jich strašně moc, ale tohle prostě vede. Nemám problém se na to co půl roku dívat znovu a znovu.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: čt červenec 19, 2012 4:21 pm Předmět: |
|
|
Od začátku prázdnin jsem viděl tři série Hvězdné brány SG-1. Pro mě nejlepší seriál, senzační podání scifi, hlášky, nad kterýma někdy přemýšlím, jestli je vůbec možný aby byly tak vtipný (Hammond+Breitak+Tielc je opravdu zabijácká trojce  ). _________________ When your mind will change, your body will be changed.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt červenec 19, 2012 4:36 pm Předmět: |
|
|
| ILikeBike napsal: | Od začátku prázdnin jsem viděl tři série Hvězdné brány SG-1. Pro mě nejlepší seriál, senzační podání scifi, hlášky, nad kterýma někdy přemýšlím, jestli je vůbec možný aby byly tak vtipný (Hammond+Breitak+Tielc je opravdu zabijácká trojce ). |
=) SGC jsem viděl třikrát všechny díly, Atlantis dvakrát a něco i třikrát a Universe jednou. Pro mě zcela suverénně nejlepší serial a těch dohromady asi 17 sezon jsem si moc užil. Bohužel tohle scifi už moc neletí posledních 5 let
Pokud se na to koukáš i kvůli humoru, tak kromě Teal'ca a O'Neilla je skvělej ten Atlantis, kde jsou taky tři skvěle vtipný charaktery včetně českého herce Davida Nykla, kterej tam má hlášky i v češtině.
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: čt červenec 19, 2012 4:54 pm Předmět: |
|
|
Já to vidím poprvé, po SG-1 mám určitě v plánu i SGA a SGU, ale mám obavy, že SGA a SGU jsou hodně jiné než SG-1. _________________ When your mind will change, your body will be changed.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt červenec 19, 2012 7:42 pm Předmět: |
|
|
no.... 5. řada SGC už je jiná, podle někoho jsou nejlepší první 3. Podle mě 4-7 nejlepší. 8. už je fakt jiná a v 9. a 10. už jsou i docela jiní herci. To už jsem to sledoval vždy ráno novej díl a moc se mi to nelíbilo, ale zpětně ty díly sbožňuju. Atlantis je úplně jinej a podle mě je koukatelnější než SGC. SGU byla sračka, která měla obrovskej potenciál, ale díky tomu, že měla tragickou sledovanost, tak se nemohl rozvinout ani pořádně. Posledních 5 dílů tam je ale skvělejch, nebudu spoilovat proč.
|
|
| nahoru |
|
 |
ondrakf
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: pá červenec 20, 2012 7:39 pm Předmět: |
|
|
| ondrakf napsal: | Tak dokoukal jsem Ztraceni,hodnotím to dobře.Bavilo mě to po celou dobu ale konec mě trochu zklamal. Teď se chystám na Útěk z vězení tak sem zvědavý. |
Útěk z vězení mohu jen a jen doporučit, bavil mě od začátku až do konce, v každém díle tě překvapí něco nového
|
|
| nahoru |
|
 |
ondrakf
|
Zaslal: pá červenec 20, 2012 7:43 pm Předmět: |
|
|
| balbi napsal: | | ondrakf napsal: | Tak dokoukal jsem Ztraceni,hodnotím to dobře.Bavilo mě to po celou dobu ale konec mě trochu zklamal. Teď se chystám na Útěk z vězení tak sem zvědavý. |
Útěk z vězení mohu jen a jen doporučit, bavil mě od začátku až do konce, v každém díle tě překvapí něco nového |
Tak to jsi mě potěšil Už stahuju.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: so červenec 21, 2012 1:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|