Honzíková strastiplná cesta

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Honzíková strastiplná cesta  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Honzíková strastiplná cesta
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
velkovezír

PříspěvekZaslal: út červenec 03, 2012 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pak hoď nějaký fotky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
honzik833

PříspěvekZaslal: út červenec 03, 2012 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no tad bych hodil fotky, ale nemel jsem fotak :-) poridim a dodam ;-)
honzik833

PříspěvekZaslal: pá červenec 06, 2012 2:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem vcera po praci sel cvicit :-) natesen a plnen ocekavani vypravil jsem se do utrob nasi male garaze a jal se cviceni. uz pri prevlekani jsem tusil, ze dnesni den nebude patrit k nejlepsi. Pri sundavani propocenych "montere"a oblekani cvicebniho uboru, jsem zjistil, ze krom tepla postradam pro dnesni den poradne i motviaci. Zrejme ji ubralo celodeni teple pocasi, jez si na me vybiralo svou dan. Presto jsem nakracel do prostoru garaze, kde jsem ocekaval, ze se to treba spravi a bude lepe.

Vyhoda tepleho pocasi na sebe nenechala dlouho cekat, prvni krupeje potu se ukazali jeste pred otevrenim dveri. Pri nachystani cvicebniho deniku, priprave hudby uz se se me regulerne lilo a pot vesele tekl proudem. Nuze probehla klasicka rozcvicka a pak uz nasledovalo premisteni osy na zem a pvni nesmele serie mrtveho tahu.

Ze zacatku probihalo vsechno ve standartnich mezich, kdy slo celkem bez problemnu zdolat i vahu 140kg v deseti opakovanich. Pak uz asi telo odmitlo pracovat, kdz jsem mel pri uchopeni tezsi cinky pocit, ze se snazim rozmackat si telo zevnitr, zarudla hlava se cela ponorila do navalu potu a vsechno slo strane z tuha. Nakonec jsem odbojoval co se dalo a je sepsano nize. Proste to vice neslo a nebyla moznost s tim moc udelat. Doufejme, ze priste to budel lepsi a muj oblibeny mrtvy tah me priste nezradi..

38 trenink, ctvrtek 5.7.2012 v 19:00

1) Mrtvy tah : 10x60kg, 10x100kg, 10x140 kg, ted uz s pasekm 4x170kg, 6x170kg, 2x182kg miss, 1x182kg, 1x170, bez pasku 10x140kg
2) Uzky BP : 10x60kg, 6x100kg, 3x125kg, 3s x 6r x 119kg
1) Bricho :
honzik833

PříspěvekZaslal: po červenec 09, 2012 7:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ahoj denicku. Tak musim doplnit dalsi dil meho smidlinku. Bohuzel vlivem starnuti meho organizmu musel jsem z treniku vynechat 2 cviky, takze zbylo jen takove torzo. Ale tak pokusil jsem se si zacvicit rozume pred nocni smenou, abych nevypadl uplne ze cviku. nakonec to odnesli uz klasicky ramena a triceps :-)

Dnes rano jsem se navazil, abych mel predstavu jak to se mnou aktualne vypada. Pravdou je, ze sebou mam nocni, neco malo jsem pojedl a ted jsem mel dietni snidanku s 4 kolacky a kafickem, ale presto vaha ukazala pouze 140,2kg, kdy me tele zahaloval pouze maly kus latky, tak abych pripadne nepohorsoval zvedave sousedy. Takze vcerejsi cviceni s vahou vlastniho tela + nejaky ten cvicebni ubor mohlo byt celkem 143-144kilo :-) musim si zvazit nekdy kolik maji botky a cvicebni ubor :-)

Takze asi tolik k tomu, na ramena pri push presech nejak dosla budto sila nebo koncentrace a i 125kg s klasickou oso bylo na me vcera prilis, ale jinak klasicka slabota :-)

39 Trenink 8.7.2012 v 17:00

1)Military press: 2s x 10r x 60kg, 3s x 10r x 85kg
2)pushpress: 4x100kg,1x115kg, 2x125kg miss
3)kliky na bradlech : 3x143-144kg, 3s x 6r x 143-144kg
4)bricho: podsazovani panve/zkracovacky
honzik833

PříspěvekZaslal: st červenec 11, 2012 3:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak dneska jsem chtel jit puvodne cvicit, ale nakonec to skoncilo jen navazenim kotoucu ( gum) a prubnym smontovanim prvni verze axla.. Takze osa 220cm vazi 14,4 kg, kotouce jsou povazene a jaks takz se s nima da zvolit vhodna dvojice. Takte bude moznost jezdit v domacich podminkach axlika, takze doufejme, ze ho natrenuji.. :-)

Arnie_one

PříspěvekZaslal: st červenec 11, 2012 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hezke, stavis si Tatrovku :)
Ty tlaky na ramena a celkove sila na ramenech je super, nechapu, proc ten zvbytek tela to nechape :)
honzik833

PříspěvekZaslal: čt červenec 12, 2012 4:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie_one napsal:
Hezke, stavis si Tatrovku :)
Ty tlaky na ramena a celkove sila na ramenech je super, nechapu, proc ten zvbytek tela to nechape :)

jj budu mit svou malou tatrovku:-) je to prvni dil skladacky postav si svuj vuz. No nevim proc zbytek tele se neumi poddat tak jako ramena, asi bude nekde problem, ale az na to prijdu tak to pujde jako po masle :-)
honzik833

PříspěvekZaslal: čt červenec 12, 2012 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mili denicku. Tak dnesni trenink byl docela slabota. Mam pocit, ze to se soutezenim nebude takove zhave. Zacinam odpadat. Asi jsem uz na to sportovani slabej. Vsecko me boli, casti tela postupne odpadaji, nic nevychazi jak ma:-) Tak na tu bidu jsem udelal co jsem udeal viz nize. Zdar a silu. :-)

40 trenink 12.7.2012 v 19:15

1) Premisteni + vyraz : 10x40kg, 2s x 10r x 60kg, 8x85kg, 6x90kg, 4x100kg, 10x60kg
2) Krceni ramen : 10x60kg, 10x100kg, 3s x 10r x 140kg
3) Bricho :
honzik833

PříspěvekZaslal: pá červenec 13, 2012 5:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tezke jsou rana, kdy zacina probuzeni bolesi predlokti, lokte a potazmo bicepsu. Hold jezdit premistesni silou a tim padem delat bicepsove zdvihy nadhmatem se 100 kg v posledni serii neni zadna sranda :-)
honzik833

PříspěvekZaslal: po červenec 23, 2012 7:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska pokus o strongman trenink :-) Bohuzel z toho byla spose takova nocni mura, nezli nejake smysluplne cviceni. Tak jen ciste pro dodrzeni postupu to zde uvedu.

Trenik 41 23.7.2012 aneb epic Fail

Axle lift- premisteni a vyraz
6x45,9 kg , 5x66kg, 5x76 kg, 0x105,9 kg 1 Fail 5x 81 kg

Guma chtel jsem si otezkat novou gumu. Vysledek je zhruba tento, jednou se mi podarilo dostat gumu do urovne nad koleno dale 2x jsem si ji lehce nadvzedl cca 10 cm a to je tak asi vsecko. Pak uz jsem se o ni jen lehce opiral a ani se nehla. 2 epic Fail

Axle lift - vyraz tady jsem si chtel spravit chut, ze si alespon vyrazim cca 121 kg axla. Technicky by to jit melo. Prakticky to neslo, takze vysledek 3 Fail

No vic uz nasrany po treninku byt nemuzu :-D Takze to vsecko skoncilo docela solidnim fiaskem. Nekde udelali soudruzi z ndr chybu.. :-D
velkovezír

PříspěvekZaslal: út červenec 24, 2012 7:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vyfoť tu pneu
No_pain

PříspěvekZaslal: út červenec 24, 2012 7:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

:)

Naposledy upravil No_pain dne út červenec 24, 2012 8:05 am, celkově upraveno 1 krát
honzik833

PříspěvekZaslal: út červenec 24, 2012 7:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Takze, pneu je na fotkach nize, pro informaci jsem zjistil ze pneu je zhruba rozmeru 163 cm prumeru a vysky 66 cm. Vyrobce Good year, oznaceni 26.5R, podle tohoto jsem nasel informace o vaze gumy podobneho typu: GP-4B * / ** 26.5R25 E-4 Weight 1056 / 1060 LBS coz by pro novou gumu melo dat vahu cca 480 kilo. takze odhad je 430-450 kilo +/- autobus..

velkovezír

PříspěvekZaslal: út červenec 24, 2012 9:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ta je parádní, snad se mi povede sehnat něco podobného
tak ať tu mrchu těžkou příště překonáš
honzik833

PříspěvekZaslal: út červenec 24, 2012 10:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No ja ji sehnal docela po nahode ;-) Zasel jsem do podniku kde maji nakladni auta a potazmo nakladace ( ty velke bagry) a domluvil sem se v tamnim pneuservisu jestli bych si mohl odvest jednu pneu co maji poskozene a v podstate na vyhozeni. S tim souhlasili a nebyl problem si ji odvest. Takze zkusil bych obdobny postup.

No ja take doufam, ze ji brzo pokorim. Vecne mi odolavat nebude! Ja ji dam...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Honzíková strastiplná cesta Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: