Narazil jsem na stránku kde sem si spočítal cca svůj kalorický příjem který tělo beze zbytku spotřebuje,vyšlo mi cca 4773.6 kcal,tedy když chci hubnout tak musím přijmout méně než těch daných 4773.6 kcal ? Aplikace na androidu mi zase spočítala 2090 kcal za den abych hubnul,trenéra si bohužel dovolit nemůžu aby mi tyhle výpočty provedl.
4800 je stopro moc; orientačně se udává hodnota 30 až 35 kcal na kilo váhy. Když zadáš svoji váhu, výšku, věk, procento tuku a denní aktivitu, dá se to spočítat přesněji.
takže podle jakýho vzorce to mám tedy spočítat ? tohle bylo jediný co jsem našel.
Podle zadneho omg!
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru