|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
Zaslal: pá červenec 13, 2012 4:32 pm Předmět: |
|
|
DOMINO: Určitě, velmi.
Coc: Mě třeba dost zaráží Khalipa s Maddoxem. Já tipoval, že si utrhnou první dvě místa a podívej se, kde jsou.. Taky doufám, že své poslední hry Speal zakončí nějak důstojně. Hrozně bych mu přál, aby se dostal do top 5, rozhodně je to můj nejoblíbenější sportovec.
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: pá červenec 13, 2012 4:50 pm Předmět: |
|
|
Khalipa je proste trochu silovejsi stejne jako maddox. Chris uz podle me nema sanci. Je tam spousta lidi lepsich nez je on. Je tam spousta novych lidi, ktery urcite prekvapi. Myslim, ze rich uz to letos neobhaji. Ale hrozne bych to pral khalipovi.
Btw dost me prekvapilo, jak je vetsina cftaku spatna v plavani. Technika nula
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so červenec 14, 2012 6:54 am Předmět: |
|
|
Koukal jsi dneska na leader board?  Fronning is back  a taky jsem myslel, že už je tak trochu vykopávka. Speal 11. místo, z toho mám ohromnou radost.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so červenec 14, 2012 7:28 am Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Koukal jsi dneska na leader board? Fronning is back a taky jsem myslel, že už je tak trochu vykopávka. Speal 11. místo, z toho mám ohromnou radost. |
:D cože? ten teda extrémně zamakal. A Camille se taky posunula pěkně. Zajímavý
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: so červenec 14, 2012 7:50 am Předmět: |
|
|
Kdyby Spealerovi neselhaly ty nohy v pendletonu cislo 2 a dobehl by 3ti, tzn. na pozici na ktere se drzel nez to na nej prislo, tak bude v top 3 urcite. Bohuzel, tam ale spadl z 3 mista na 44te.
Jinak uvidime jak se to vsechno vyvine, ted teprv prichazi ty prave eventy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sonny360
|
Zaslal: so červenec 14, 2012 8:06 am Předmět: ... |
|
|
aaa ja to tusil ze to Froning jen tak nevzda :-) je videt co mu sedi a co ne... uvidi se dal
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: so červenec 14, 2012 12:48 pm Předmět: |
|
|
jsou někde nějaká videa? _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: so červenec 14, 2012 1:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: so červenec 14, 2012 3:04 pm Předmět: |
|
|
Koukám, že z organizačního a finančního hlediska to je pěkně náročná akce.
Nevíte někdo, jestli se tam dělaj dopingový testy? _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so červenec 14, 2012 3:49 pm Předmět: |
|
|
| Marky V. napsal: | Koukám, že z organizačního a finančního hlediska to je pěkně náročná akce.
Nevíte někdo, jestli se tam dělaj dopingový testy? |
to nevím, ale doufám, že ne, protože mě to vůbec nezajímá
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: so červenec 14, 2012 4:35 pm Předmět: |
|
|
Někde jsem četl, ze se testuje už od regionálních soutěží, ale nikde jsem nečetl, že by někoho chytli. Navíc tady v tom by jen hlupák sypal, 1) to docela odporuje tomu za co se crossfit vydává a za 2) řekl bych, že u dost eventu to nemá ani smysl. A na ten treningovy objem co je na hrách se natrénovat dá.
A ať si tam sype kdo chce. Pro mě to jsou tak i tak monstra :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: so červenec 14, 2012 4:45 pm Předmět: |
|
|
no..mně je to tak nějak u prdele,jestli sypou..jak říká seva..jsou to borci a monstra _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: so červenec 14, 2012 7:19 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Seva98 dne so červenec 14, 2012 7:39 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|