|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Cratach

|
Zaslal: st červenec 04, 2012 1:06 pm Předmět: |
|
|
Neres to ... pokud si das hodku dve po treninku kvalitni jidlo, tak se bez gaineru fakt obejdes ... mozna pak sam uvidis, ze rozdil je minimalni. _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Chery
|
Zaslal: st červenec 04, 2012 2:20 pm Předmět: |
|
|
Normalni otazka.
Proc tolik arogantnich komentaru?
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st červenec 04, 2012 2:23 pm Předmět: |
|
|
| Chery napsal: | Normalni otazka.
Proc tolik arogantnich komentaru? |
1. protože to tu je každý léto (nebo každou zimu a každé jaro)
2. protože je všude napsané, co má kdo kdy jíst
3. protože těch dotazů na tohle téma je sedm milionů
4. protože "už prosím ne"
5. protože sojový řez? vážně?
|
|
| nahoru |
|
 |
Sei

|
Zaslal: st červenec 04, 2012 2:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
akapeet
|
Zaslal: st červenec 04, 2012 8:49 pm Předmět: |
|
|
Nakoupím ty energetické tyčinky co posílal frozz, díky moc :))
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st červenec 04, 2012 8:55 pm Předmět: |
|
|
| akapeet napsal: | | Draper napsal: | | A proc vubec cvicit na dovolene? Tohle nikdy nemuzu pochopit.... |
A proč bych nemohl ? Co je na tom špatně ? |
Je to dovolena. Ale je mne to u prdele, delej si tam co chces, treba cvic 4-fazove :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: so červenec 14, 2012 5:50 pm Předmět: |
|
|
Hlavne nezapomen na BCAA at o vsechno tema trema tempama v bazenu denne neprides
|
|
| nahoru |
|
 |
Sei

|
Zaslal: so červenec 14, 2012 6:14 pm Předmět: |
|
|
Ale znám taky jednoho, co si sebou do Chorvatska bral i jednoručky. Prostě blázen. _________________ co tam máš dál?
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: so červenec 14, 2012 7:56 pm Předmět: |
|
|
vyser se na nějakej PTN, pokud ho bereš pravidelně, tělo ti bude vděčný... věř mi, přestal jsem ho pít asi před rokem a světe div se, žádnej úbytek svalů se nekonal... každej se rodí svobodnej, tak proč se stávat otrokem jídla a cvičení...
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: ne červenec 15, 2012 5:47 am Předmět: |
|
|
| kuše napsal: | | každej se rodí svobodnej, tak proč se stávat otrokem jídla a cvičení... |
Nedá mi to na tohle nereagovat. TADY JSI NA FÓRU O KULTURISTICE! JESTLI NECHCEŠ ŘEŠIT STRAVU, BĚŽ NA FORUM O VODNÍM PÓLU. ASI SE SNAŽÍŠ BÝT PRŮKOPNÍK NEŘEŠENÍ STRAVY, OK, ALE NECPI TO LASKAVĚ JINÝM. _________________ When your mind will change, your body will be changed.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne červenec 15, 2012 9:54 am Předmět: |
|
|
Jde o to, že spousta lidí jsou už úplný magoři a tahaj si pomalu i činky k moři jak tu někdo psal. Navíc, když jede člověk někam na týden, dá si pauzu jak od cvičení tak i od jídla a bude jíst normálně (či nějaké místní speciality), tak nejenom, že neztratí všechny svaly, ale dokonce mu ta pauza prospěje. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: ne červenec 15, 2012 11:01 am Předmět: |
|
|
Já mluvil o tom, jak kuše hrdě v každým topicu hlásá, že sere na stravu a nechci ji řešit a bla.bla.bla. _________________ When your mind will change, your body will be changed.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: ne červenec 15, 2012 11:22 am Předmět: |
|
|
Pokud člověk zrovna týden před dovolenou nezačal cvičit a je v tréninkovém procesu už nějaký ten pátek, tak dovolená, na které se hraje plážovej volec, plave se atd. jedině tělu prospěje při regeneraci. Je to samozřejmě každého věc, ale zabíjet čas na dovolený cvičením, když přesně to dělám tady v ČR skoro den co den a mohl bych to lépe využít k poznání prostředí, ve kterém budu možná jen jednou v životě? Napadá mě jediné: dovču zaplatili rodiče. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: ne červenec 15, 2012 11:36 am Předmět: |
|
|
Dovolená je od toho, aby si člověk od všeho odpočinul (fyzicky i psychicky), takže bych vůbec neřešil, že třeba týden nebudeš cvičit a jíst jako obvykle... Nadruhou stranu jít si někde v cizí zemi zacvičit může být i kolikrát kulturní zážitek sám o sobě, což dotvrzují například zážitky Petra Vaniše z bulharské posilovny http://www.muscle-fitness.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=8942&Itemid=142. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne červenec 15, 2012 1:00 pm Předmět: |
|
|
ja buduci tyzden v nedelu letim na 2 tyzdne do egyptu.takze same valanie sa na slnku,vo vode a nic nerobenie.fitko je v ramci ALL inclusive.ale v takych hicoch sa mi cvicit nechce.ale mooooozno len tak na pretiahnutie odskocim.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|