Koukám, že z organizačního a finančního hlediska to je pěkně náročná akce.
Nevíte někdo, jestli se tam dělaj dopingový testy?
Pocas regionalnych kol robili testy. Jeden team, ktory skoncil v reg.kole na 1 mieste diskvalifikovali, pretoze u jedneho clena nasli zakazanu latku. Zrejme sa do neho dostala vdaka volne dostupnemu spreju proti alergii.
Ten Clean ladder byl dost brutální... takové mini pauzy a i tak to tam lítalo. Jak ten jeden chlapík dal 355lb powercleanem, to jsem čuměl jak debil...
_________________ Because trying it is more than the most people will ever do.
no..mně je to tak nějak u prdele,jestli sypou..jak říká seva..jsou to borci a monstra
Neptal jsem se na ty testy proto, abych je odsuzoval nebo tu moralizoval, jenom mě to zajímá z hlediska možnosti srovnání a taky proto, že většina z nich má fakt super postavy. Takový terminátůrci.
_________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
Tak tu dam odkaz na stream jeste jednou, dneska je posledni finalovy den, za cca 20 minut maji zacit zeny, potom by meli byt hned chlapi a pak asi hodinu a pul po chlapech posledni event, ktery zas zacnou zeny.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru