No jestli dá nejlíp i Fran, tak už vážně nevím doufám, že uvidíme dobré časy, čekal jsem, že budou po Elizabeth a Isabel odvaření, ale jak tak koukám na Fronninga, tak to s ním ani nehlo..
Ale paradni soutez, libilo se mi hlavne, ze vysledky byly v tabulce, hned potom co docvicili.
Mozna kdyby Jasonovi predtim vysel ten HSPU event, tak tu bednu ma, on tam totiz tehdy delal to posledni opakovani asi minutu a pul a furt ho nemohl dokoncit, treba mu na pristi rok pripravi prijatelnejsi discipliny
Nevíte co od toho můžu čekat? Jaké disciplíny?
Nikdy jsem nedělal box jumps, nikdy jsem nevesloval, nedržel v ruce kettlebel, nezvládl pistols. Takže mám hodně co tenhle měsíc dohnat, myslíte, že mě tam něco takového čeká?
Nevíte co od toho můžu čekat? Jaké disciplíny?
Nikdy jsem nedělal box jumps, nikdy jsem nevesloval, nedržel v ruce kettlebel, nezvládl pistols. Takže mám hodně co tenhle měsíc dohnat, myslíte, že mě tam něco takového čeká?
Okrem Muscleupov môžeš čakať všetko ževraj :) Takže sa nachystaj na všetko, pracuj na svojich slabinách :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru