|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá červenec 20, 2012 11:58 am Předmět: |
|
|
přesně forma o něco lepší, co se týče hmoty, než chci jednou já, takže paráda ;) jak dlouho cvičí?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luster

|
Zaslal: pá červenec 20, 2012 12:02 pm Předmět: |
|
|
takovou formu bych chtel mit tak pri 100kg a budu uplne spokojenej  , fakt super _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
jugosek

|
Zaslal: pá červenec 20, 2012 12:06 pm Předmět: |
|
|
..jedu si takovou pohodu už 18 let...:-) ... ale ted uz na to jebu...rozjedu objem..uz me ta dieta mrda :-))))
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: pá červenec 20, 2012 12:07 pm Předmět: |
|
|
známe se už dlouho z FB a před týdnem jsme se sešli v ČB když tu byl nedavno na dovče. Na živo je 2x tak větší..  a ruku má jak já stehno. Neuvěřitelná hmota. Snažím se ho přemluvit,aby si začal psát log _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
jugosek

|
Zaslal: pá červenec 20, 2012 12:09 pm Předmět: |
|
|
voe...Pavelcb kecáááá :-)))))))...jsem normální .... v triku by nikdo nic nepoznal...Pája má větší ramena jak já !!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
|
| nahoru |
|
 |
jugosek

|
Zaslal: pá červenec 20, 2012 12:13 pm Předmět: |
|
|
| Arnie_one napsal: | Pavlecb: Takovej fighter, postavou. Ani moc ani malo
PS: jo a znat se s Pavlem Fenomenem, to neni žádná výhra |
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: pá červenec 20, 2012 12:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jugosek

|
Zaslal: pá červenec 20, 2012 12:17 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | jak říkám,na fotkách to vypadá jinak,než naživo..a co to dělá se ženskýma |
.... vubec :-))) ... ženy chtěj prachy a né todleto :-))))
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: pá červenec 20, 2012 12:17 pm Předmět: |
|
|
Ja nemachruju, cituju legendu  a na to pivko klidne s tebou rad zajdu, ale jen v nedeli, jinak chlaču pres tyden jen vodu :| (
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: pá červenec 20, 2012 12:19 pm Předmět: |
|
|
ženský chtěj píchat s tímhle a žít s bohatým,to je jasný. Já nemam ani jedno,tak nepíchám  Ale to už je mimo téma _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
koudy.

|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po červenec 23, 2012 9:13 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | ženský chtěj píchat s tímhle a žít s bohatým,to je jasný. Já nemam ani jedno,tak nepíchám Ale to už je mimo téma |
To je blbost. Na to, abys sbalil holku, nepotřebuješ nabouchaný svaly ani peníze. Stačí trochu sebevědomí, trochu snahy, a vědět, jak se k holkám chovat.
| Koudy napsal: | | Koudy zpátky ve formě... |
Ramena a trapézy moc pěkný. Co nohy a zbytek zad?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po červenec 23, 2012 9:39 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Pavelcb napsal: | ženský chtěj píchat s tímhle a žít s bohatým,to je jasný. Já nemam ani jedno,tak nepíchám Ale to už je mimo téma |
To je blbost. Na to, abys sbalil holku, nepotřebuješ nabouchaný svaly ani peníze. Stačí trochu sebevědomí, trochu snahy, a vědět, jak se k holkám chovat.
|
Vsak Pavel to vi, tak nekaz srandu ne? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|