|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Magumi

|
Zaslal: po červenec 23, 2012 10:16 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: |
Vsak Pavel to vi, tak nekaz srandu ne? |
OK.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jugosek

|
Zaslal: po červenec 23, 2012 10:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út červenec 24, 2012 7:49 pm Předmět: |
|
|
Či inú umíš nebo ne je jedno, lebo toto je brutus! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út červenec 24, 2012 7:51 pm Předmět: |
|
|
Však házej tohle, je to skvělá poza a umíš jí. Brutální žilnatost a zaujaly mě i ty ruce. Kolik kg ještě půjde dolů?
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: út červenec 24, 2012 7:54 pm Předmět: |
|
|
jari,jdi do prdele..  dneska jsou tu fakt žně..nejdřív daymoon a pak ty! Super.. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: út červenec 24, 2012 8:00 pm Předmět: |
|
|
PavelCB: Ukážu ti to i naživo, když budeš chtít  , protože jsem zjistil, že v ČB je tak trochu lepší gym, než u nás  tak jsem tam často.
Váha 79 kg, chci 75, ale kdybych chtěl vysekat i moje tučný nohy podle mých představ tak budu mít asi 69 minimálně, se poseru
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: út červenec 24, 2012 8:02 pm Předmět: |
|
|
Kterou jsi objevil? Já byl ted ve fitness14 a luxusní záležitost _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: út červenec 24, 2012 8:04 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | Kterou jsi objevil? Já byl ted ve fitness14 a luxusní záležitost |
Jo, koukal jsem. Chodim do IGY do VIVY, maj tam totožný stroje co u fitness14
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: út červenec 24, 2012 8:06 pm Předmět: |
|
|
telefon máš,tak se ozvy. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st červenec 25, 2012 11:20 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st červenec 25, 2012 11:23 am Předmět: |
|
|
Ufff no parádna tvrdosť, žilnatosť, ale to sa ti chcelo takto to vydrtiť na úkor akých-takých objemov? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: st červenec 25, 2012 11:34 am Předmět: |
|
|
Guru ty naprouzkovany kozy sou super, six pack tam je, vidim to na Mens Híílt :)
Jari: ty ses jedne z mala u kteryho bych hadal daleko vetsi vahu dle fotek (tak 90-95) z tech 79, sem sednul na prdel. Zily ruce super.
Seru na to, po zhlidnuti fotek, sem usoudil, ze opet stojim zahovno a je treba s tim neco udelat
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: st červenec 25, 2012 11:44 am Předmět: |
|
|
Guru, ja jsem si vzdycky myslel, ze fotka v ikonce je tvoje a ted takovy sok
Jsi jeste hodne mlady a ono to pujde, jinak pekna hloubka zad.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|