Jak nabýrat svaly a zároveň rýsovat?

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jak nabýrat svaly a zároveň rýsovat?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Jak nabýrat svaly a zároveň rýsovat?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Doman

PříspěvekZaslal: st červenec 25, 2012 11:29 am    Předmět: Jak nabýrat svaly a zároveň rýsovat? Odpovědět s citátem

Ahoj,

freimen kdysi řikal něco o vyvrácení mýtusu o tom, že nejde zároven přibýrat svaly a zároven rýsovat. Nevíte jak na to? Není o tom někde nějaký topic?

Díky :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
CIZO

PříspěvekZaslal: st červenec 25, 2012 11:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

NabÝrat? No to je krása nebeská, fakt...

Jestli chceš zároveň nabírat svaly a spalovat tuk, tak udělej následující:

1/ perfektní jídelníček
2/ perfektní trénink
3/ perfektní regenerace

...no a doufej, že k tomu máš taky perfektní genetiku. Konec velkého tajemství.

Derek Poundstone
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Moocha

PříspěvekZaslal: st červenec 25, 2012 11:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A nezapomeň snídat croissanta s extrifitem
Freimen

PříspěvekZaslal: st červenec 25, 2012 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tedy ten pravopis je něco šíleného

Tohle, co píšeš, dělá každý obézní člověk, který začne cvičit, měnění podílu tělesného složení není žádný genetický zázrak a může toho dosáhnout každý kondiční cvičenec, je nesmysl představa, že nejprve musím nabírat zprasený objem a teprve později rýsovat. Něco jinéhoje pochopitelně člověk, který má řekněme 90 kg na 180 cm při 8-10 % tuku, kde samozřejmě lze přibírat další čistou svalovou hmotu bez tuku už jen velice těžce a je potřeba orpavdu to, co psal cizo, ale na běžné, kondiční úrovni, je toho schopen naprosto každý.
CIZO

PříspěvekZaslal: st červenec 25, 2012 11:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak, v tomhle souhlas s Lukášem. Běžný "polotlustý a chronicky neosvalený" člověk skutečně bude nějakou dobu nabírat svaly a spalovat tuk, ale jakmile už je člověk na nějaké normální úrovni, tak je opravdu spíš zbožné přání.

Derek Poundstone
Moocha

PříspěvekZaslal: st červenec 25, 2012 11:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem, myslím, na normální úrovni a ač šnečím tempem, daří se mi to :) jde o styl tréninku a nějaké stravovací návyky. Nic nemožného to není.
Doman

PříspěvekZaslal: st červenec 25, 2012 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Aha :) Díky.

Ještě se chci zeptat, co kdyby výživa vypadala takto?

1. vločky, mléko, protein
2. trénink + aerobka 30 minut
3. po tréninku pouze protein a pak hodinu a půl pauzu. Tím zrychlit metabolismus a spalovat tuky až do prvního sacharidovýho jídla.
4. pak už normálně čistý objemový jídlo :).

Dává to smysl nebo ne?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
CIZO

PříspěvekZaslal: st červenec 25, 2012 11:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne, nedává, Smysl dává to, co říká v rozhovoru Petr Weinlich:

http://kulturistika.ronnie.cz/c-11756-petr-weinlich-vsichni-cvici-jako-profici-ale-nikdo-tak-neji-i.html
http://kulturistika.ronnie.cz/c-11755-petr-weinlich-vsichni-cvici-jako-profici-ale-nikdo-tak-neji-ii.html
http://kulturistika.ronnie.cz/c-11876-petr-weinlich-vsichni-cvici-jako-profici-ale-nikdo-tak-neji-iii.html

Derek Poundstone
Rostislaw

PříspěvekZaslal: st červenec 25, 2012 12:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Já jsem, myslím, na normální úrovni a ač šnečím tempem, daří se mi to :) jde o styl tréninku a nějaké stravovací návyky. Nic nemožného to není.

No a uplne nejlepsi a logicke, je dat objemovku a potom dietu
Doman

PříspěvekZaslal: st červenec 25, 2012 1:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A pomůže aerobka v objemu alespon zrychlit bazální metabolismus? Nebo je to kontraproduktivní dělat aerobku po tréninku v objemu?

Dík
blazen

PříspěvekZaslal: st červenec 25, 2012 1:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

o tom už bylo napsáno mnoho, stačí hledat

ale ne, není to kontraproduktivní
Moocha

PříspěvekZaslal: st červenec 25, 2012 2:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rostislaw napsal:
Moocha napsal:

No a uplne nejlepsi a logicke, je dat objemovku a potom dietu

Autor se ptal, jestli je možné nabírat svaly, pálit současně tuk a jak toho docílit. Neptal se, jestli to jde jinak. A proč by to mělo být nejlepší? Já si třeba při druhu sportu, který provozuji, nemůžu dovolit s sebou tahat zbytečný špek navíc. A je jedno, jestli já za 3 měsíce naberu 2 kila svalů a spálím 2 kila tuku, nebo jestli se ty ke stejnému výsledku dostaneš pomocí objemu a diety..
jirdano

PříspěvekZaslal: st červenec 25, 2012 4:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

osobně už jsem taky zaujal tanhle postoj - jako kondiční cvičenec podle mě nemám důvod k dělení objemu/diety - za střední školu jsem se dopracoval na nějakou úroveň a přijde mi jako zbytečnost v honbě za rychlým přírůstkem s sebou tahat několik měsíců 5-10kg balastu a pak se nervovat s dietou. na nabírání hmoty mám spoustu let a za nějaké to kilo navíc mi tohle nestojí ..nicméně berte to jen jako můj názor, nechtěl bych to zas někomu vnucovat
Rostislaw

PříspěvekZaslal: st červenec 25, 2012 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Za jak dlouho myslis, ze takovym zpusobem naberes treba 5kg, 5kg kterych ani poradne na sobe nepoznas.
jirdano

PříspěvekZaslal: st červenec 25, 2012 8:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no když naberu 5kg za rok-rok a půl, tak si nebudu mít nač stěžovat, ale pozdějc už to tak zdaleka nebude.. a 5 kilo už je sakra znát když to není zabalený sádlem to je totiž to o čem sem mluvil že je čas - teďka je mi 20 a i kdybych nabalil jen kilo za rok tak ve 30 budu mít skoro 90 kilo a to už snad ani nechci

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jak nabýrat svaly a zároveň rýsovat? Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: