|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jugosek

|
Zaslal: st červenec 25, 2012 11:49 am Předmět: |
|
|
guruhonza: dobrej základ na brutální objemovku..je to kvalitní :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
lukinobr

|
Zaslal: st červenec 25, 2012 12:29 pm Předmět: |
|
|
guruhonza:Dobře si to sekl.A co nohy ty nám neukážeš?
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
|
| nahoru |
|
 |
johny c

|
Zaslal: st červenec 25, 2012 2:26 pm Předmět: |
|
|
já myslim, že jari vypadá větší kvůli těm menším ramenům...aby to vypadalo reálně tak by to chtělo tak porovnávačku s pár lidma..
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: st červenec 25, 2012 3:41 pm Předmět: |
|
|
| johny c napsal: | | já myslim, že jari vypadá větší kvůli těm menším ramenům...aby to vypadalo reálně tak by to chtělo tak porovnávačku s pár lidma.. |
beru tě za slovo, zkusim na porovnávačku přemluvit PavlaCB
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: st červenec 25, 2012 3:50 pm Předmět: |
|
|
A já vám tam mohu dělat takového toho vyhuble obtloustlého křena, co vedle něho všichní budete vypadat jak Godzily.)))
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: st červenec 25, 2012 3:51 pm Předmět: |
|
|
| Mikuc napsal: | | A já vám tam mohu dělat takového toho vyhuble obtloustlého křena, co vedle něho všichní budete vypadat jak Godzily.))) |
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
johny c

|
Zaslal: st červenec 25, 2012 4:37 pm Předmět: |
|
|
náhodou by to bylo zajímavý taková porovnávačka lidi z fóra...
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: st červenec 25, 2012 6:10 pm Předmět: |
|
|
| johny c napsal: | | náhodou by to bylo zajímavý taková porovnávačka lidi z fóra... |
Tak zacni
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st červenec 25, 2012 6:19 pm Předmět: |
|
|
Díky =)
Drejpe, chtěl jsem na začátku 80kg a asi to i dodržím. Aspoň si zvednu na military press svou váhu. Ale moc se mi teď nechce jíst nějak víc, takže kdo ví, co z toho bude. Ale na podzim se zas bude nabírat. Určitě to nebude nějaká objemovka, kde bych se chtěl zprasit, ani né přibírat nekvalitně jako letos. Ale třeba to jinak nepůjde. Uvidíme.
Pořád ještě chci zkusit příští rok strongmany v Kutný Hoře a kdyby byl jarní termín, tak kvůli tomu půjdu i na 100ku, ale kdo ví, co bude...
Nohy hodím, jen nevím kdy :D Se mi zas zasekly a nechcou jít dolů a kvůli nim bych možná šel i pod 80kg. Stejně to naberu hned zpátky, když budu chtít. Nejlepší by bylo sílit a vypadat pořád stejně včetně váhy, ale na to nemám genetiku ani talent.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: st červenec 25, 2012 8:08 pm Předmět: |
|
|
Tak ja se taky klidne srovnám, postnu sem první fotku a bude sranda :) Sice je to ten nejblbejší napad co jsem slysel porovnavat kila na porážku, ale sranda by mela byt :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|