Crewe - It´s OK, I am Bulking

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 33, 34, 35  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Crewe - It´s OK, I am Bulking  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Crewe - It´s OK, I am Bulking
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mike scania

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2012 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky se mi zdá že máš mezi jídlama dost velký časový pauzy,to by si tak měl změnit.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2012 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky bych to moc nehrotil s fyzickou aktivitou, nějak rozumně, pokud se přetrénuješ a jseš hodně zničenej, tak ti tělo najede na nouzovej režim, ty bys měl být spíš v režimu, kdy spaluješ jak spalovna.
Crewe

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2012 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
Taky bych to moc nehrotil s fyzickou aktivitou, nějak rozumně, pokud se přetrénuješ a jseš hodně zničenej, tak ti tělo najede na nouzovej režim, ty bys měl být spíš v režimu, kdy spaluješ jak spalovna.

Jde spíš o to, jak se do toho "módu" dostat.. :-D
Crewe

PříspěvekZaslal: st červenec 11, 2012 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Středa (11.7) 300s - Tak to teda zkusíme no....

Dneska v pohodě, akorát jsem ráno zaspal, takže ranní kardio nic

Trénink + 30min rotoped (300kcal)
- Ten SPLIT mi dává neskutečně zabrat. Nezpotím se tolik, jako při trisetech, ale partie cítím ještě druhý den.

Dřep - 5x40, 5x60, 5x80, 5x90, 5x95, 5x95
Předkopávání - 5x10, 5x20, 5x25, 5x30, 5x35, 5x40 - Tak tenhle cvik mě bavil nezkutečně :Drogar-Vampire:
Výpady - 5x10x10, 10x15

Millitary press - 5x40 , 5x4x45 - Prostě jsem to tam těch 5 opáček čistě nedal.
Upažování - 3x5x10, 3x5x15 - Peklo

Jídelníček:
Snídaně: 150g vloček + 25g proteinu+ 300ml mléka
Svačina: 2x celozrnný chléb + 50g sýru + činský zelí
Oběd: 150-200g kuřecí prsa + 80g rýže + zelenina
Svačina: Cottage + 65g rýže + trocha skořice
Po tréninku: 30g proteinu + 20g glutaminu
Večeře: 200g kuřecí prsa + 120g rýže + zelenina
Před spaním: 30g noční protein/tvaroh

- Doplňky jsem tam nepsal
Crewe

PříspěvekZaslal: pá červenec 13, 2012 4:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čtvrtek (12.7) 300s
- ranní rotoped: 50min
Odpoledne trénink + 10min rotoped - Bohužel jen 10min, jelikož se mi začal totálně srát notebook a bez noťase prostě kardio nedám.
Byl to takovej mišmaš cviků, co se mi chtělo cvičit, původně to mělo být lehce, ale lehce mě to moc nebavilo...

power clean - 10 (40), 2x10 (50), 3x10 (55)
Předkopávání - 2x10 (20), 2x10 (30), 2x10 (40)

Přítahy v. č. v předklonu - 2x10 (40), 4x 10 (60)
zdvihy jednoruček v sedě - 6x10 (2*10)

jídelníček:
Snídaně: 150g vloček + 25g proteinu+ 300ml mléka
Svačina: 2x celozrnný chléb + 50g sýru + činský zelí
Oběd: 150-200g kuřecí prsa + 80g rýže + zelenina
Svačina: řízek + brambory. - U babičky...
Po tréninku: 30g proteinu + 10g glutaminu + 3 racia

Pátek (13.7) 200s - Dal jsem si vaječnou snídani. Zítra bude zase 300. - Občas to takhle prostřídám, aby tělo nezvlčelo .-D
- Dneska jsem byl na brigádě nějakej mimo. - Neměl jsem ani energii - Bylo to nejsou tím, že jsem neměl k snídani sachry...
Ranní rotoped: 50min (Dokoukal jsem Hru o Trůny :- ( ( ( ( ( ( ( -Nevydržím to, než to zase začnou dávat.
Odpoledne si dám 40 min HIIT. - Už se docela těším.

- Dneska jsem strašně přemýšlel o WD. - Dneska si o tom budu ještě dost číst. - Přemýšlím, že bych to po dovolený na ten měsíc dal a uvidíme, jestli budou lepší výsledky, jak s tímhle stravováním.

Dneska je fakt pátek 13. - Tozbilo se mi hlavní PC, tak jsem na rozbitym NB, kterej mám jenom na seriály při rotopedu... - ten má rozsekaný panty, takže nejde zavřít a je slepenj izolačkou, aby vůbec držel..

jídelníček:
5 bílků, 1 žloutek
2x celozrnný chléb + 50g sýru + činský zelí
150-200g kuřecí prsa + 80g rýže + zelenina
dietní koláč. (3 bílky, žloutek, 250g tvarohu) + 3 racia s medem - Nevydržel jsem a musel to zkusit, může za to Lukyn!! :Drogar-Vampire: -Ale je to fakt bomba :-D
30g proteinu + 10g glutaminu + 3 racia
Crewe

PříspěvekZaslal: ne červenec 15, 2012 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neděle (15.7) 300s
Dneska je hnusně, tak jsem si stáhnul nějaký filmy a celej den čumím na filmy.
Ranní rotoped: 40min - Bohužel už Bear Grylls :-D
Odpoledne trénink + 20min rotopedu.
- Nevím, čím to bylo, ale měl jsem hrozně energie a síly na tréninku. - Je možný, že to bylo tím, že jsem cvičil cca ve 2-3. - Jindy cvičím v 7 večer...
Přítahy v. č. v předklonu -10x40, 6x60, 6x60, 4x70, 2x80, 2x85 PR - Nebylo to max... Myslím, že 95 bych dal.
Mrtvý Tah - 10x40, 8x60, 6x80, 4x90, 4x100, 2x110, 2x115 PR - Zase to bylo strašně lehký. - Dal bych víc, ale víc závaží doma nemám. - Budu dokupovat.

Bench Press - 10x40, 6x60, 4x70, 4x70, 4x70, 2x80 PR - Furt nevím, jestli jedu dobře techniku. - jak bych měl spíš jezdit loktama? Podél těla, nebo je mít do stran?
Pull over - 10x15, 8x20, 6x25, 6x30, 4x35, 2x40 PR - Techniku už mám docela zmáklou.

- Jak je vidět, tak síla byla jako nikdy. Budu muset začít cvičit dřív...
Zejtra bude poslední trénink před odjezdem, dám si nohy, triceps a biceps.. - Snad si dám u nohou PR, jelikož budu cvičit zase lehce po polední...
Crewe

PříspěvekZaslal: po červenec 16, 2012 7:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska jsem se vážil a nevím, jestli mám bejt spokojenej. - Posral jsem si to, ale sám tou sobotou. Byla tam kejta apod..
Váha: 91 - pořád stejný
Největší břicho: 94 (-1cm)
břicho: 85 - To jsem si dnes změřil jen tak pro zajímavost.

- Tak a jdu na rotoped :-D
Crewe

PříspěvekZaslal: po červenec 16, 2012 2:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pondělí (16.7) 300s - Tak dneska jsem si naposledy zacvičil a v 1 ráno odjíždíme..
Dneska jsem shlídnul: Special Forces, Solomon Kane, Cesta na tajúplný ostrov 2. A ještě shlídnu: Nezastavitelný, Nepřítel pod ochranou a možná Paul. - venku je hnusně...
Trénink - dneska bez kardia. Blbli mě titulky u Anger Management, tak jsem se na to vysral.
Síly bylo zase hodně.
Dřepy - 10x40, 8x60, 6x80, 6x90, 2x4x100, 2x100, 2x115 PR - Snad dělám dobře techniku. Na boso se mi dřepuje 100x líp, ale nechci kvůli klenbě.
Předkopávání - 10x20, 8x30, 6x40, 4x50, 2x6x60 PR - Budu muset koupit 20kg závaží. - Víc se mi na předkopy nevejde :-D
Výpady - 3x10x2*15

Zdvihy velké činky ve stoji - 10x20, 3x6x40, 2x4x42,5
Francouzský tah s jednoručkou v sedě - 10x20, 8x30, 6x35, 3x6x40

- A až se vrátím, tak se do toho opřu. Máma mi říkala, že druhej měsíc prázdnin nebudou žádný návštěvy, narozeniny, prostě nic. Tak by to mohlo jít dobře.
Chci si najít nějaký oříšky, co mi budou chutnat, jelikož by bylo dobrý je taky začít jíst.

Mějte se tu pěkně a za 10 dní se do toho zase opřu. Snad se moc nezprasím.... Občas se sem přijdu podívat.
Crewe

PříspěvekZaslal: čt červenec 26, 2012 12:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Uz na me prisel abstak. - nemuzu se uz dockat az si zacvicim. V nedeli jestli nepujdu na airsoft, tak si dam full body (vyssi pocet opakovani a nizsi vahy)
Neco jsem si procital a vsude se docela ze do diety sou orechy dobry. Tak jsem se chtel zeptat, jestli je mam taky zaradit hrst orechu, ikdyz nevim jaky, jelikoz pres orechy moc nejsem.
Tesim se i na rotoped jelikoz na me ceka spousta serialu ( anger management 3 dily ; clevelend show 3.serie ; simpsonovi 23. Serie)
Zdar a silu.
Crewe

PříspěvekZaslal: čt červenec 26, 2012 12:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

....

Naposledy upravil Crewe dne čt červenec 26, 2012 9:59 am, celkově upraveno 1 krát
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt červenec 26, 2012 9:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mandle neloupané (hnědé) budou nejvhodnější (denně dávám 50g). Podívej se i na chiachia semínka, doporučuju, mám jich každý den 1 polév. lžíci.
Crewe

PříspěvekZaslal: čt červenec 26, 2012 9:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Mandle neloupané (hnědé) budou nejvhodnější (denně dávám 50g). Podívej se i na chiachia semínka, doporučuju, mám jich každý den 1 polév. lžíci.

Diky moc. Ja se v tech orechach vubec nevyznam, tak sem si to chtel zjistit, abych mohl zajit do obchodu a nakoupit. Jeste jsem jednu dobu zral lneni seminka - ty mi docela i chutnali.
Crewe

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2012 5:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska je posledni den. Celej den sem se valel v mori jak vorvan. Zejtra bohuzel trenink uz nestihnu, tak si zacvicim v nedeli fullbody. Dneska jsem zase celej den premyslel o WD. Nevim, nevim :-D
-vecer jsem mel pres bricho asi 150cm ale rano bylo splaskle, tak jakl vzdy. - uvidime, co mi povi metr.
Mejte se tu a zdar.
Crewe

PříspěvekZaslal: ne červenec 29, 2012 8:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím Vás. Jsem doma po 12-ti denní dovolené (opravdové prasečině) a podepsalo se to na mě.
Váha: +4kg (95)
Přes břicho: +5cm (99) WTF???? - Co to mám za vymrdaný tělo :Drogar-Cry:
- Nakonec jsem se opravdu rozhodl pro WD. - Hned mě neukamenujte, ale prostě mě to pořád táhne. - To, co mě nejvíce přesvědčilo byl Lukynův progress a ještě k tomu jsem si na bodybuildy.com o tom dost přečetl a každej to chválí. Vrátit se k 300s můžu vždy. Stejnak jsem si formu teď posral, posranou dovolenou.
- Myslím si, že dneska by mohl být nejlepší začátek, jelikož po dovolený budu mít asi brutálně zpomalenej metabolismus.
Budu sem psát každej den svůj jídelák, abyste mě případně mohli opravit (Warrioráři)
Zatím to vypadá takhle:
Půst
Snídaně: Kafe/zelenej čaj (sypaný z pytlíku) + někdy grep
Svačina: Mrkev/paprika - Když budu mít borůvky/maliny (bobule), tak budou bobule
Oběd: recky jogurt + pár mandliček
Před tréninkem: BCAA, kafe/čaj, taurine, synphryme.
Ihned po tréninku BCAA, glutamin
20 min Po tréninku: Proteinak

Žrací fáze: 4hod.
1. zeleninový salát s oliváčem
2. tuňák/vajíčka
3. kuřecí maso + čočka/fazole/rýže
4.tvaroh

- Snad mi to půjde a "něco na mě zase nebude fungovat"
Crewe

PříspěvekZaslal: ne červenec 29, 2012 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1. Den Warrior diety - Jsem hoodně spokojenej. Celej den jsem měl fakt neskutečně energie, dobrou náladu (tu mívám v neděli málo kdy), neměl jsem absolutně hlad.
Jídelníček
Půst 22h. - Vydržel bych fakt dlouho.
K snídani: Kafe + psyllium (nevím, jak na tom budu se sraním, tak pro jistotu)
13:00 - Zelený čaj, řecký jogurt + GOJI (Takový ty červený "nevím co") - Byla to fakt pochoutka
15:00 - půlka jablka - Zítra ho dávat nebudu
Před tréninkem: 10gr BCAA, 3gr Taurine, 30mg Synephryme, extract ze zelenýho čaje, tabletka cofeinu (mám jich pár posledních)
Ihned po tréninku: 10gr BCAA, 10gr L-Glutamine
20min po tréninku: Odměrka proteinu.
------- za dalších 30min začíná žrací fáze ----- 3-5h
1. Rajčatový salát ( cibule, česnek) + 2lžíce oliváče - ještě zalitý jablečným octem
2. 3 vejce na tvrdo + 300ml acidofilní mléko
3.300-350gr kuřecího (brokolice,čili paprička,lilek+kari koření) +130gr rýže natural
4. Tvaroh + GOJI - Bohužel jsem hnědý mandle nesehnal. Zítra napravím.
Večer před spaním: L- glutamine5gr, psyllium (čajová lžička)
- zapomněl jsem na vodu s citrónem (zítra napravím)
Vypil jsem cca 5-6l vody.

- Četl jsem, že bych měl ve žrací fázi jíst i rychlí sacharidy. - Měl bych tam nějaký rychlejší sacharidy zařadit?

- Objednal jsem si domu 2*20kg koutouče :-D, pořád jsem si říkal, že nevím, co si za peníze z airsoftu koupím a hle :-D - Většina je pryč. - Ještě mi to akorát vyjde na dřepovací stojan a nějakej koberec a gumový podložky.

Trénink jsem odjel FullBody. Váhy sem psát nebudu. - Bylo to slabý, nechtěl jsem nic po tý pauze uspěchat. Stejně mě bolí celý tělo. Cca o 50% jsem dal váhy míň a dal 5-6 sérií po 12-8 op.

Čelní dřepy
Předkopávání - Prostě ten cvik miluju.

Tlaky s jednoručkama na šikmé lavici - Ani jsem nevěděl, že to doma vůbec odcvičím :-D
Pullover

Rumunský mrtvý tah
Přítahy velké činky v předklonu

+20min rotopedu (70% tep.) - Budu to, takhle držet furt. Vyhovuje mi to nejvíc a myslím, že je to i nejúčinnější.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Crewe - It´s OK, I am Bulking Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 33, 34, 35  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: